Kratke ženske čarape

81Z5ksSdb8L._AC_UY1000_.jpg
81Rg0TpbyGL._AC_UY580_.jpg

Nije meni zbog mene, ja sam muško i obujem patiku i cipelu i ne vidi se ništa. Evo ti slika naš prve dame Tamare Vučić, sve savršeno osim vena na stopalima. Baš pre neku dan primetio.
https://www.blic.rs/zabava/tamara-vucic-na-modnoj-reviji-igora-todorovica/mbfs8ex
ti stvarno ne kapiras koliko je ovo sto radis glupo i nepristojno?
sta tebe briga za njene vene na stopalima
i zasto bi ona morala razmisljati o tvojim preferencijama u tom smislu?
jednostavno preskoci to sto ti se ne svidja i pravi se pristojno ljudsko bice pa cuti na temu
mislim, ni meni se mozda ne svidjaju npr pivske stomacine i likovi bez prednjih zuba
pa cutim
prvo jer me se to sustinski ne tice
drugo jer ko sam ja da drugim ljudima odredjujem kako ce izgledati i sta ce nositi???
i to je samo moja licna preferencija, a ne nesto sto bi drugi ljudi trebali korigovati ili zbog cega ih treba prozivati i ismijavati

ti si neko deriste, jelda?

ti stvarno ne kapiras koliko je ovo sto radis glupo i nepristojno?
sta tebe briga za njene vene na stopalima
i zasto bi ona morala razmisljati o tvojim preferencijama u tom smislu?
jednostavno preskoci to sto ti se ne svidja i pravi se pristojno ljudsko bice pa cuti na temu
mislim, ni meni se mozda ne svidjaju npr pivske stomacine i likovi bez prednjih zuba
pa cutim
prvo jer me se to sustinski ne tice
drugo jer ko sam ja da drugim ljudima odredjujem kako ce izgledati i sta ce nositi???
i to je samo moja licna preferencija, a ne nesto sto bi drugi ljudi trebali korigovati ili zbog cega ih treba prozivati i ismijavati

ti si neko deriste, jelda?
Pa dobro Tamara Vučić je javna ličnost. Nije to ništa strašno, to svi imamo vene koje se negde vide. Ovu temu sam otvorio kao pomoć ženama, a ne da kritikujem bilo čiji izgled.

Pa dobro Tamara Vučić je javna ličnost. Nije to ništa strašno, to svi imamo vene koje se negde vide. Ovu temu sam otvorio kao pomoć ženama, a ne da kritikujem bilo čiji izgled.
totalno je neprimjereno i nepristojno
bulvalno "savjetujes" drugim ljudima da se oblace tako da sakriju nesto sto se tebi ne svidja i predstavljas to kao...kao sta? brigu za druge? dobronamjeran savjet? "pomoc zenama"? 😆
odakle ti ideja da bilo kojoj osobi treba tvoja "pomoc" u tom smislu???

totalno je neprimjereno i nepristojno
bulvalno "savjetujes" drugim ljudima da se oblace tako da sakriju nesto sto se tebi ne svidja i predstavljas to kao...kao sta? brigu za druge? dobronamjeran savjet? "pomoc zenama"? 😆
odakle ti ideja da bilo kojoj osobi treba tvoja "pomoc" u tom smislu???
Pa može li mene neko da natera da obučem nešto što ja ne želim ili smatram da bi mi loše stajalo? Ne može. Isto tako ako neka žena smatra da joj nisu potrebne kratke ženske čarape ona ih neće obući. To je modni predlog a ne naredba.

Pa može li mene neko da natera da obučem nešto što ja ne želim ili smatram da bi mi loše stajalo? Ne može. Isto tako ako neka žena smatra da joj nisu potrebne kratke ženske čarape ona ih neće obući. To je modni predlog a ne naredba.
iskreno, to je izrugivanje ljudima zbog neceg na sto ne mogu uticati
najgore od svega je sto to zoves "pomoc zenama"
blazeno nesvjestan koliko si nekulturan

Karl Lagerfild je rekao da je stopalo najružniji deo žebskog tela, sa čime se ja ne bih složio. Stopalo može biti itetako seksipilno i lepo. Mada žene nakon nekog vremena počinju da imaju probleme sa stopalima jer se od nošenja neudobne obuće počinju videti vene na njima.

Ne razumem zašto žene u tom slučaju ne nose kratke ženske čarape na cipele koje otkrivaju stopalo. Mogu biti bezbojne, crne, mrežaste i u raznim bojama i dezenima.

Pogledajte prilog 1345436
\enska stopala mogu biti jako lepa. A u stiklama dolaze do izrazaja, bez obzira :>P

Nije meni zbog mene, ja sam muško i obujem patiku i cipelu i ne vidi se ništa. Evo ti slika naš prve dame Tamare Vučić, sve savršeno osim vena na stopalima. Baš pre neku dan primetio.
https://www.blic.rs/zabava/tamara-vucic-na-modnoj-reviji-igora-todorovica/mbfs8ex
A zasto uopste mora sve biti savrseno?
I da li moze sve biti savrseno,kad se zna kako izgleda proces starenja.Nisam vidjela da se iko podmladjuje,svi starimo,a time smo sve nesavrseniji.
Tezeci savrsenstvu ljudi od sebe prave karikature.

Back