Kratak frenulum

Ivan_10

Početnik
Poruka
11
Ukoliko mogu da prevučem kožicu preko glavića dok mi penis nije u erekciji bez problema, a zatim kad je penis u erekciji mogu da prevučem kožicu samo preko glavića. Ako nastavim da povlačim kožicu još kreće da me zateže frenulum. Da li je potrebno uraditi operaciju frenuluma?
Hvala

Ukoliko mogu da prevučem kožicu preko glavića dok mi penis nije u erekciji bez problema, a zatim kad je penis u erekciji mogu da prevučem kožicu samo preko glavića. Ako nastavim da povlačim kožicu još kreće da me zateže frenulum. Da li je potrebno uraditi operaciju frenuluma?
Hvala
Kad već možeš prevući kožicu preko glavića, šta cimaš još? Ne znam dokle si mislio da povlačiš.

Mislim da ce ti najbolji odgovor dati urolog. A sto je vec neko pitao, zasto bi vukao na dole vise ako je kozica vec sisla sa glavica?

Valjda je normalna stvar da ako je odrastao mladic da moze da bez ikakvih poteskoca i bolova prevuce kozicu preko celog glansa i dobrim delom iza cak i kada je penis u erekciji. Zato sam pitao koliko godina clan ima, ako je jos mlad klinac ne cudi sto ga frenulum zateze, on bi u principu vremenom trebao da se razlabavi i delimicno "pokida". Ako je vec odrastao i dalje ima taj problem, onda da, bolje neka ide kod urologa.

Hvala
znaci cuna nije podignuta ti mozes prevuci..cuna je podignuta ti i dalje mozes prevuci preko glavica..a to sto je ne mozes navuci do jaja to je stvar prakse..samo nastavi vjezbati i povlaciti je dok god ne rolas do jaja..

Hvala
Skini gaće i mlati kao propelerom...:cool:
Šalim se... Kiza ti je dao dobar savet. ;)
Ja sam to prešao u 8.osnovne. Al sam bio hepi! :D :mrgreen:

Back