Kratak fitilj

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
412.151
Nemamo svi isti prag tolerancije niti su nam svima “živci kao konopci”
Šta vas kod partnera dovodi po nekada ili konstantno do ludila i do toga da eksplodirate?
Mnogi pominju zvocanje,zlopamćenje,histerične ispade, nepoverenje, kontrolisanje, ljubomorisanje, itd
Sta je to sto ne mozete da “svarite”?

Bockanje ili po naški,podjebavanje,to me izludi i eksplodiram.Ne volim te dvosmislice a u cilju da mi nešto prigovori.
Reci u brk,idemo dalje ili se razidjemo,kraj priče.Ako idemo dalje,nosim je do sobe i izmirimo se.😊

Каже мени једна бивша:....."волим да те намерно нервирам. Уживам кад пончеш да вичеш" !! Тад ми дошло да је одвалим песницом к'о џак са песком и то ОСАМ пута !! Причамо нормално а она само тера неки инат. Само упада у реч. Свака трећа реч је намерно омаловажавање. То није било стално....већ кад будали наиђе неки моменат.

Kod mene je to nešto "laganije". :mrgreen:
Kada bi mi neko rekao: "Evo sad ću." a da od tog momenta prođe bukvalno sat, dva...tačno bih samu sebe preparirala. :mrgreen:
Ja kažem,pola života sam proveo u predsoblju,holu.
Kažem jel idemo,kaže idemo,ja se obučem,čekam,kaže mi sačekaj da popravi šminku,zameni suknju ne slaže se,sredi frizuru,rasturila se a ja...ko slepac,obučen stojim i čekam.😂

Каже мени једна бивша:....."волим да те намерно нервирам. Уживам кад пончеш да вичеш" !! Тад ми дошло да је одвалим песницом к'о џак са песком и то ОСАМ пута !! Причамо нормално а она само тера неки инат. Само упада у реч. Свака трећа реч је намерно омаловажавање. То није било стално....већ кад будали наиђе неки моменат.
Provacira reakciju naravno umeo Sam pobacati namestaj da ne bi napravio Jos gori belaj Ali sad na jedno udje na drugo izadje

Šta vas kod partnera dovodi po nekada ili konstantno do ludila i do toga da eksplodirate?
Mnogi pominju zvocanje,zlopamćenje,histerične ispade, nepoverenje, kontrolisanje, ljubomorisanje, itd
Više ništa. Postao sam profi. Kao da sam živeo 3 života istovremeno.

Ak ne vratim istog momenta istom merom , mene posle prodje sva ljutnja i želja za vraćanjem
Jednostavno sve zaboravim i eliminišem tu osobu iz svog života
Ne treba mi taj teret u životu , a ni ta osoba
Povezao bih ove dve teme sa odgovorom . Nekako mi logično :kez:
U 99 % slučajeva odma vratim ( meri se sekundama )
Posle toga ..."sve zaboravim i eliminišem tu osobu iz svoga života" ..... :namcor:

Љубомора. Мале дозе су ок али ако је ниво љубоморе такав да доводи до посесивног понашања и тежње ка некој суманутој контроли онда је ту крај. То баш не подносим

Љубомора. Мале дозе су ок али ако је ниво љубоморе такав да доводи до посесивног понашања и тежње ка некој суманутој контроли онда је ту крај. То баш не подносим
To ako nema razloga ali šta ako partner ima razloga za ljubomoru ?

To ako nema razloga ali šta ako partner ima razloga za ljubomoru ?
Па и ако има разлога то није разлог да се буде посесиван. То је у ствари најлакша ситуација, тад најбрже пресечеш да ли треба да останеш са том особом или не. Зашто би била са особом ако имаш разлог да љубоморишеш до те мере ? Ја не могу да схватим шта се дешава у главама људи који верују да ће посесивношћу да спрече некога да их превари. А и зашто би спречавао некога да те вара ? Ваљда је боље да одмах видиш на чему си уместо што му посесивношћу дајеш повода да се вештије крије ?

Back