КРАЉИЦЕ ХРВАТА САЧУВАЈ НАС ОД УЛАСКА У ЕУ

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kraljice-hrvata-sacuvaj-nas-od-ulaska-u-eu/532717.aspx
plakat_sirobuja1-120111DujeKlaricCROPPIX.jpg

NEPOZNATI autori načinili su jumbo plakat kojim Djevicu Mariju zazivaju da nas sačuva od zla koje se zove Europska unija.

Na plakatu postavljenom pred jednom kućom na splitskoj Sirobuji, nabrajaju se sva zla koja Europska unija donosi sa sobom - dužničko ropstvo, GM hrana, kultura smrti, diktatura relativizma i druga, iako svime time obilujemo i bez da smo ušli u Europsku uniju.

"Kraljica Hrvata" već nam je omogućila da izabiremo svoju budućnost na demokratskim izborima. Mi smo se opredijelili za one koji su nas doveli u dužničko ropstvo i poticali uvoz umjesto domaće proizvodnje i izvoza.

Nije poznato je li Djevici naše moljakanje dozlogrdilo i pita li se - jel to opet ovi Hrvati sjede i grintaju?
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

........................
........................
Чак и у Хрватској има паметних људи,
док код нас појединци још увек паламуде о ЕУрупи....
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
 
Bunili se mi ili ne, zazivali propast EU, budućnost nam je zagarantirana. Svi ćemo biti u EU. Neće biti granica i moći ćete putovati s osobnom iskaznicom. Nestat će graničnih prelaza.Na to će vas potsjećati samo pločica koja će vas obavijestiti da ste ušli na teritorij druge države. Svi ćemo imati jednu valutu. Nestat će nacionalne valute kao kuna i dinar.Moći ćete se zapošljavati u drugim zemljama EU.
Tko će najviše profitirati? Političari. Srpski i hrvatski političari pucaju na ulazak u Euro parlament. Plaća zastupnika euro parlamentarca je 5 000 E uz osiguran stan u Brislu. Tu još ide službeni auto i još niz pogodnosti.
Naravno da su političari najveći zagovaraoci ulaska u EU.
 
Keln, Augsburg, Magdeburg, ... ima li još koja? :hahaha:

U vreme 30 godisnjeg rata radili ste tamo iste stvari kao i na Balkanu par stotina godina posle

http://www.hehl-rhoen.de/rhoengeschichte/dreissigjaehriger.html

Aus der Fischbacher Kirchenchronik erfahren wir über diese Apokalypse: „....sind die Kroaten, ihr Führer Isolani gewesen, in der Nacht vom 15. zum 16. Okt. feindselig eingefallen, die Menschen, Junge und Alte niedergehauen und jämmerlich um ihr Leben gebracht, wie auch Dörfer und Flecken in Brand gestecket und eingeäschert“.

Od Fischbacher crkvene hronike saznajemo o ovoj apokalipsi : "Hrvati su bili ti, njihov vodja Isolani; koji su u noci 15 na 16 oktobar i mlado i staro ubijali i sela spaljivali"

Das Jahr 1634 wird in die Geschichte als Pestjahr eingehen. Von den Kroaten mitgebracht, holt sich der „schwarze Tod“ wahllos in Dörfern und auf Höfen seine Opfer

Godina 1634 ostace upamcena kao godina kuge. Od Hrvata donesena, "crna smrt" nebirajuci uzima svoje zrtve.

--------------------------------------------------------------------------------------------
 

Back
Top