Kraljevstvo za konja

ako se u uvodnom postu kaze slatko iskusenje..jese to misli na palacinku s nutelom ili picu?

pa na svakoj temi se sve svodi na te recenice, sve je to isto, svaka zena je jedna p...u stvari, samo to, p...
uvek ti je sve svejedno, o cemu god da je tema odgovor se svodi na to ma to je samo rupa neka..zene su rupe ...manje ili vece, samo se razlikuju po velicini.

pa na svakoj temi se sve svodi na te recenice, sve je to isto, svaka zena je jedna p...u stvari, samo to, p...
uvek ti je sve svejedno, o cemu god da je tema odgovor se svodi na to ma to je samo rupa neka..zene su rupe ...manje ili vece, samo se razlikuju po velicini.
pa ne znam zali se moderatoru sto postavljaci ne koriste pretrazivac..ako ces nesto razlicito evo dizi moje dubokoumne teme

da li vam se desilo
makar u mislima
da nešto veliko
neku trajniju veziu i brak
okončate i zaje.bete
zarad jednog slatkog iskušenja
koje bi vam značilo na kratko
više nego sve te godine, meseci ukalupljene sreće

mrzim sve sto je ukalupljeno...tako da bi isao za tom srecom nekom i sa njom pravio i rusio te kalupe iznova i iznova, ali bi se stopili kao voda i postali jedno u moru kalupa :prstic:

Poslednja izmena:
pa ne mozes da ucestvujes na temi a da ne obracas paznju ko sta pise, onda ovo ne bi bio forum i diskusija nego sajt za pisanje eseja na zadatu temu
zaista cu preskociti tvoje postove jer samo vidim rupe, zabolela me je glava od tih silnih malih i velikih rupa.
bravo vidis da znas da je odgovor na temu kojih se uvek prizdravam...necu sigurno pisati o nekim normalnim zenama koje ovde ne zalaze i ne citaju ovo..bilo bi dosadno da se nijedna ne prepozna

mrzim sve sto je ukalupljeno...tako da bi isao za tom srecom nekom i sa njom pravio i rusio te kalupe iznova i iznova, ali bi se stopili kao voda i postali jedno u moru kalupa :prstic:
kakva romantik
547891_191677764296276_823544246_n.jpg

Back