kišna
Primećen član
- Poruka
- 831
Da, mlađi brat.Znam to za Dodija,mislila sam ko je pedofi?
Carlsov brat?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Da, mlađi brat.Znam to za Dodija,mislila sam ko je pedofi?
Carlsov brat?
Pa sve kraljevske porodice Evrope su vezane rođačkim vezama.То није политика, већ одржавање привида савршености краљевске породице.
Боље је да се размножавају међусобно.
Зато тако и изгледају, а како су њихови преци рођени из инцеста изгледали, то је тек језива слика.
Da sam mlada opet a da znam ovo što sada znam,Нико ту није читав, не може бити. Па ни ове што уђу у породицу. Знају у шта се упуштају. Као када неко пристане да буде извршитељ а глуми невинашце.
Pogledajte prilog 1414224
Kraljevski banket u Versaju u čast kralja Čarlsa i kraljice Kamile bio je događaj godine u Francuskoj, okupivši sam krem francuskog i britanskog društva
Dugo očekivana poseta, planirana još za mart, ali odložena zbog masovnih protesta u Francuskoj zbog penzione reforme, konačno je realizovana. Kralj i kraljica borave tri dana u Parizu i Bordou a, kako tradicija nalaže, prvog dana posete domaćin je priredio svečani banket.U bajkovitom ambijentu zamka Versaj sve je sijalo od glamuroznih toaleta, dok su crvenim tepihom prošetale zvanice - poznati umetnici, glumci, muzičari, sportisti, biznismeni.
Kraljica Kamila nikad nije bila u bolje stilizovanom izdanju, primetili su pratioci kraljevske mode, obučena u dugu Diorovu haljinu sa ogrtačem, ponoćno-plave boje, ukombinovanu impresivnim safirnim setom ogrlice, narukvice i minđuša kraljice Elizabete. Izbor francuske modne kuće bio je svojevrsni omaž domaćinima.
Decentnim stilom nije zaostala ni prva dama Francuske, Brižit Makron, izabravši dugu haljinu istog brenda i gotovo iste teget nijanse kao Kamila, sa svetlucavim detaljima na pojasu, oko vrata i ruku.
Neki mediji su prokomentarisali da je stvorena nova "britansko- francuska" alijansa.
link
Lepo su to odradili. Legalizovali su preljubu krunom, nameštenu nesreću, rešili se potencijalnog rođaka muslimanske vere, divna porodica.
Imaju pedofila u prvim redovima koji se slobodno šeta.
Na sve to ludi narod plaća porez koji ih izdržava jednim delom.
Dajana je bila previše mlada i za Čarlsa i za ulogu njegove žene.Ma oni su se varali medjusobno. Zato Harija i zezaju da je rezultat majcine preljube sa onim uciteljem jahanja.
Posteno i istini za volju, Dajana i Dodi su se jedva poznavali, videli se par puta u zivotu. On je imao verenicu, nije ni Dajana bila gadljiva na prevaru.
Topla zena ali blesava.
U trudnocu kao i u granicni poremecaj licnosti ne ulazim, mada ne verujem da je zatrudnela nakon par susreta i kratkog poznanstva. Dodiju je bila aktuelna tuzba od strane bivse verenice kada je poginuo. Meni je njega coveka zao dok Dajanu nikada nisam razumela, priznajem. Trcala, trcala od jednog do drugog kao majka majusne dece. Ne znam kako joj je do toga bilo.
Mislim da je mnogo stete Hariju naneto poredjenjem sa tim ljubavnikom. Deluje da se nikada nije prikupio od tih traceva i gubitka majke kasnije.
Јаоооо, сад смо ко оне бабе из комшилука...седе на троношцима испред куће и коментаришу све што прође![]()
Dajana je bila previše mlada i za Čarlsa i za ulogu njegove žene.
Za kamilu se znalo odavno, nije bila neka tajna, ali je verovatno ušla u sve to misleći da će se Č. promeniti i ostaviti ljubavnicu.
Mladost ludost, veruje svašta. Uopšte joj ne zameram što je u takvoj situaciji bila s drugima.
Zašto da ne, pa i ona je ljudsko biće. Depresija, anoreksija, osuda, kritike, treba se s tim izboriti.
Takođe ne mislim da je bila loša majka. Ako ne grešim klinci su bili u školi, neka vrsta internata, znači bila je slobodna.
Njihova deca odrastaju drugačije od naše. Šta će da radi s tolikim slobodnim vremenom, sedi kod kuće i štrika?
Što se Dodija tiče bilo je to više od par puta.
Meni je nje žao. Bila je žrtva, porodice, krune, sopstvena.
Bar je ja tako vidim.
Da, princ andrej, rodjeni brat carsla, je sa dzefri epstinom jjebavao devojcice od po 14-15 godina... Epstin je robijao za to, a ovaj princ nikad nije ni stigo do suda, iako imaju dokaze, stiti ga krunaZnam to za Dodija,mislila sam ko je pedofi?
Carlsov brat?