Kraljevski banket u Versaju i moda

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
355.670
Clip_2banket1.jpg

Kraljevski banket u Versaju u čast kralja Čarlsa i kraljice Kamile bio je događaj godine u Francuskoj, okupivši sam krem francuskog i britanskog društva

Dugo očekivana poseta, planirana još za mart, ali odložena zbog masovnih protesta u Francuskoj zbog penzione reforme, konačno je realizovana. Kralj i kraljica borave tri dana u Parizu i Bordou a, kako tradicija nalaže, prvog dana posete domaćin je priredio svečani banket.U bajkovitom ambijentu zamka Versaj sve je sijalo od glamuroznih toaleta, dok su crvenim tepihom prošetale zvanice - poznati umetnici, glumci, muzičari, sportisti, biznismeni.

Kraljica Kamila nikad nije bila u bolje stilizovanom izdanju, primetili su pratioci kraljevske mode, obučena u dugu Diorovu haljinu sa ogrtačem, ponoćno-plave boje, ukombinovanu impresivnim safirnim setom ogrlice, narukvice i minđuša kraljice Elizabete. Izbor francuske modne kuće bio je svojevrsni omaž domaćinima.

Decentnim stilom nije zaostala ni prva dama Francuske, Brižit Makron, izabravši dugu haljinu istog brenda i gotovo iste teget nijanse kao Kamila, sa svetlucavim detaljima na pojasu, oko vrata i ruku.

Neki mediji su prokomentarisali da je stvorena nova "britansko- francuska" alijansa.

link

Било је питање само која ће прва од нас две...али, Камилина хаљина је заиста лепа.
Макрон им, иначе, у сваком смислу квари просек. И по годинама, и по лепоти.

Било је питање само која ће прва од нас две...али, Камилина хаљина је заиста лепа.
Макрон им, иначе, у сваком смислу квари просек. И по годинама, и по лепоти.
Мени Макрон као брат Синише Малог :lol:

Међу овом четворицом :lol: јесте.
А оне као транџе.
Јаоооо, сад смо ко оне бабе из комшилука...седе на троношцима испред куће и коментаришу све што прође :rotf:

Међу овом четворицом :lol: јесте.
А оне као транџе.
Ја Камилу никада нисам могла да сварим, ни за Дајаном нисам секла вене, али била је млада, лепа, складна, елегантна...све што Камила није, и плус јој је уништила брак.
Бар су тако писале новине, а по свему судећи нису грешиле.

Meni Kamila nikako ne može biti kraljica. Nije što je nelijepa,prosto je Kamila. Njoj nikakva toaleta ne pomaže,ali našla vreća zakrpu. Izuzetno su mi iritanti svi iz te kuće. Haljine su lijepe ali da ih neko drugi nosi.
Мене није нервирао једино Филип, тако се беше звао Елизабетин муж?
Елизабета је исто била пријатне спољашности, али сви остали су...врло чудни и ружњикави.
Онај што је отишао у Америку није, додуше, али њему Чарлс изгледа и није татко :lol:

Meni Kamila nikako ne može biti kraljica. Nije što je nelijepa,prosto je Kamila. Njoj nikakva toaleta ne pomaže,ali našla vreća zakrpu. Izuzetno su mi iritanti svi iz te kuće. Haljine su lijepe ali da ih neko drugi nosi.
isto mislimo..niti su mi zanimljivi...ali kamilin stajling kao i stajling makronove zene mi se svidjaju i tema je o tome..
a carls i makron su klasika smoking i leptir masna

Zen ti je odgovorila.
Dajana je bila trudna kad se ,,nesreća'' dogodila.
Otac je bio Dodi Fajed, Egipćanin.
Jednostavno je nedopustivo da budući kralj, Vilijam, ima polubrata ili sestru muslimanske vere.
Neka zvuči kao teorija zavere, ali čvrsto verujem da Elizabeta to nikada ne bi dozvolila koliko god tvrdili da se kraljica ne meša u politiku.

Zen ti je odgovorila.
Jednostavno je nedopustivo da budući kralj, Vilijam, ima polubrata ili sestru muslimanske vere.
Neka zvuči kao teorija zavere, ali čvrsto verujem da Elizabeta to nikada ne bi dozvolila koliko god tvrdili da se kraljica ne meša u politiku.
То није политика, већ одржавање привида савршености краљевске породице.
Боље је да се размножавају међусобно.
Зато тако и изгледају, а како су њихови преци рођени из инцеста изгледали, то је тек језива слика.

Zen ti je odgovorila.
Znam to za Dodija,mislila sam ko je pedofi?
Carlsov brat?

Back