Kraljevina Srbija

Elvin:
eh pa sad...nema tu argumenata...vi'š jednostavan izbor...sloboda il' smrt...

nije mi jasno zašto država uopšte finansira njkv-a...:roll:

he, he...da, sloboda... :roll:
pa, dobro...drzava ispravlja istorijsku nepravdu...mogu to da razumem...ovako imamo i princa i predsednika...ko zna zasto je to dobro...
ali, ja sam za referendum...

elvine, majku mu, pa monarhije je ukinuta NASILNO - aktom avnoja hbt... mislim, sta, ti se mozda zalazes za kontinuitet avnoja? mojne brate mili...
...
sto bih ja morao da prihvatim ista sto je avnoj odlucio...
...
zato se okleva sa referendumom, jer onda polazimo od premise da je LEGITIMNO BILO UKIDANJE monarhije. a nije... kako si ti mogao da nasednes na tu propagandu?

Elvin:
znaš li posle koliko zastareva krivično delo?

inače monarhista nema više od 15%...a i njkv je komičen lik,baš ne uliva poverenje...

@ eremita

znao sam da si elitista:roll:

Не, нисам елитиста, вараш се Елвине, као и увек. Ја само разумем шта то значи ТРАДИЦИОНАЛИЗАМ и КАКВЕ СУ ОЗБИЉНЕ ЕВРОПСКЕ НАЦИЈЕ... а Ти и Теби слични колико схватам, жудите за Европом. А у ствари ви желите варијанту "друже тито"... па не може... НЕ МОЖЕШ И ДА СТИСНЕШ И ДА ПРДНЕШ !!!

Човече, ПА СВАКОМ НАРОДУ ЈЕ ПОНОС ДА ИМА ДИНАСТИЈУ ПРИЗНАТУ ОД СВИХ ПОСТОЈЕЋИХ СВЕТСКИХ ДИНАСТИЈА (у нашем случају од Британаца и осталих)... па ТО ЈЕ САМО НАШ ПЛУС ... ДОКАЗ ДА НИСМО ТИКВЕ БЕЗ КОРЕНА , то је НАША УЛАЗНИЦА за тај "свет" којим пуните своја уста и ваше изјаве... поготово се залажем за парламентарну монархију стога ШТО БИ У ТОМ СЛУЧАЈУ ЧАК И КОМУНИСТИ МОГЛИ БИТИ НА ВЛАСТИ АКО ИХ НАРОД ИЗАБЕРЕ... па зар то није ИДЕАЛНО... и "сви вуци сити - и све козе на броју"...

... ја само предлажем ОНО ШТО БИ ЗАДОВОЉИЛО НАЈВИШЕ ЉУДИ У СРБИЈИ !

krivicno delo ukidanja drzave, obaranja LEGALNO IZABRANE vlasti revolucionarnim metodama, upadanje u velikim brojevima pod oruzjem u neku zemlju, otimanja privatne imovine od starosedelaca i podela iste novodoslicama, sprecavanja strarosedelaca da upravljaju sopstvenom zemljom i postavljanje "POBEDNIKA" na njihove poslove, u stanove i kuce... (sta kaze ona ********* kapidzic pre neko vece u emisiji "Klopka" - "ja u beograd zivim jer sam ga ja oslobodio"... od koga mamu ti jebbem, od mog dede i njegovog Kralja, ***** komunisticko (prim commodore) ... jel to krivicno delo, moj stari padawane...
NIKADA TO NE ZASTAREVA... samo moze da mi nestane municije.

Е, видиш, комодоре, да сам ја нека власт (и добро је што нисам) "џенерал Капичић", тај комуњарски убица, који се и сам хвали кога је све убио, би само могао да изађе из студија и ОДМАХ БИ БИО ОДВЕЗЕН ДО ГРАНИЦЕ СА ЦГ - И ПРОТЕРАН ИЗ СРБИЈЕ -ЗАУВЕК !!!

То су у питању комплекси мање вредности... јер у сваком Бгд. дегенерику или провинцијској џуџи се буди нада да би евентуално, ако буде велико ђубре, преварант и политички шибицар, МОГАО ДА СЕ ДОКОПА ПРЕСТОЛА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ...

reče elitista...crno na belo...

u dalje rasprave o monarhiji neću da ulazim,jednostavno u svojoj osnovi je nepravedan sistem,zato što nisu svi jednaki rođenjem...i tako dalje...

i samo da dodam kralj nikad nije legalno izabran,uvek su najjači postajali kraljevi...počev od stefana prvovenčanog...

eremita:
Е, видиш, комодоре, да сам ја нека власт (и добро је што нисам) "џенерал Капичић", тај комуњарски убица, који се и сам хвали кога је све убио, би само могао да изађе из студија и ОДМАХ БИ БИО ОДВЕЗЕН ДО ГРАНИЦЕ СА ЦГ - И ПРОТЕРАН ИЗ СРБИЈЕ -ЗАУВЕК !!!

jesi li mogao ti da verujes, bata Mito, jer ja nisam?
... lepo kaze covek, on je branio drzavu, i on je oslobodio beograd... ja sam toliko psovao i galamio na televizor da mislim da su se komsije zgrazavale... od koga si ga ti oslobodio bre? od koga? od nas? mamu ti ******.... udbasku...
"cekaj", kaze, "da ja presecem"... ma ne da bih ga proterao, nego bi ga ubio kao psa, ne bih ni trepnuo.
da ga ja presecem, al rafalom, mater mu ***** onu komunisticku...

commodore:
jesi li mogao ti da verujes, bata Mito, jer ja nisam?
... lepo kaze covek, on je branio drzavu, i on je oslobodio beograd... ja sam toliko psovao i galamio na televizor da mislim da su se komsije zgrazavale... od koga si ga ti oslobodio bre? od koga? od nas? mamu ti ******.... udbasku...
"cekaj", kaze, "da ja presecem"... ma ne da bih ga proterao, nego bi ga ubio kao psa, ne bih ni trepnuo.
da ga ja presecem, al rafalom, mater mu ***** onu komunisticku...

Ком. увек ме одушевиш када накуцаш одговор онако... када се откине "од срца"... оно је било за неверовати... јбт... а нико да скочи да му ј..кеву... него сви ћуте... једино онај јадни што је страдао показује ону мученичку фигурицу...па то је то...

a037.gif

ето, тај Капичић, чији је син (колико знам) тај кошаркаш а унук глумац овде у Београду (а сви на важном "задатку", је управо прави ПРИМЕРАК КОМУЊАРЕ које ја презирем из дна душе јер су они серијске убице, отимачи и олош невиђени, и дан-данас он нема никаквог зазора да о својим "успесима" убијања приповеда као о "ослобођењу"... ОН ЈЕ КОЊИНА МАТОРА ... пре свега и истине ради, БЕОГРАД СУ ОСЛОБОДИЛИ РУСИ - И ТАЧКА .. тек касније су се довукле банде убица и пљачкаша звани "партизани"...и започели свој крвави пир који и дан-данас траје преко њихових потомака...
... човече, схвати, мене су упознали са једним маторим кретеном комунистичким који је по партијском задатку УБИО РОЂЕНУ МАЈКУ - и то се он сам јавио као "добровољац", касније је добио пензију, био веома ћутљив и стално ишао на пецање... а да не причам о мојим сазнањима о убиствима (нарочито у ЦГ) у породицама, отац - сина, брат - брата, мајка - дете... и сличне ствари.. па ја када их називам САТАНИСТИМА ја то заиста мислим - јер само је ЧОВЕКОМРЗАЦ ОД ИСКОНА могао да смисли и искује такву идеологију... 8-)

Nexus 6:
nego...
argument: u monarhiji nisu svi jednaki, jer su neki rodjenjem predodredjeni da vladaju...
argument 2: nijedan kralj nije izabran, vec se postavio kao najjaci...

odgovor: ?

1. nisu jednaki samo u monarhiji koja se trudi da postuje antidemokratski princip jednakosti prava i obaveza... kada se ovo pravilo otpise, postaju absolutno jednaki uz postovanje principa ciste 'autokratske demokratije' - 'samovlasca naroda' - olicene monarhom. jer, okreni - obrni... svi su pred carem jednaki... u sreci ili u strahu, sasvim je svejedno.
2. vredi izbora samo onaj ko je u stanju da uzme vlast bez izbora. i samo ako je u stanju da je ne uzme mimo izbora... i samo ako je u stanju da nauci ljude da to razumeju, a ne samo da cene.

Oprostite dragi monarhisti,propustih glavnu stvar...........ime........ko bi trebao biti vlastodrzac.............Boziji pomazanik..........i ko ce u Srbiji da ga krunise........sestrinska crkva.....bratska........ili nasa..........ekumensko-unijatska.........HVALA.

JABUCHILO:
1. nisu jednaki samo u monarhiji koja se trudi da postuje antidemokratski princip jednakosti prava i obaveza... kada se ovo pravilo otpise, postaju absolutno jednaki uz postovanje principa ciste 'autokratske demokratije' - 'samovlasca naroda' - olicene monarhom. jer, okreni - obrni... svi su pred carem jednaki... u sreci ili u strahu, sasvim je svejedno.
A car nije jednak pred svima. je li?

JABUCHILO:
2. vredi izbora samo onaj ko je u stanju da uzme vlast bez izbora. i samo ako je u stanju da je ne uzme mimo izbora... i samo ako je u stanju da nauci ljude da to razumeju, a ne samo da cene.
James 007:
On želi da njemu ljudi daju porez sada, i oni mu daju. Zašto? Zato što kada je odlučio da natera narod to da urade, on je komandovao vojskom.
Nađite mi, molim vas, jednog kralja koji je došao na vlast bez nasilja.

Back