Nexus 6
Iskusan
- Poruka
- 5.254
manje parola, vise argumenata... ;-)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Elvin:eh pa sad...nema tu argumenata...vi'š jednostavan izbor...sloboda il' smrt...
nije mi jasno zašto država uopšte finansira njkv-a...![]()
Elvin:znaš li posle koliko zastareva krivično delo?
inače monarhista nema više od 15%...a i njkv je komičen lik,baš ne uliva poverenje...
@ eremita
znao sam da si elitista![]()
То су у питању комплекси мање вредности... јер у сваком Бгд. дегенерику или провинцијској џуџи се буди нада да би евентуално, ако буде велико ђубре, преварант и политички шибицар, МОГАО ДА СЕ ДОКОПА ПРЕСТОЛА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ...
eremita:Е, видиш, комодоре, да сам ја нека власт (и добро је што нисам) "џенерал Капичић", тај комуњарски убица, који се и сам хвали кога је све убио, би само могао да изађе из студија и ОДМАХ БИ БИО ОДВЕЗЕН ДО ГРАНИЦЕ СА ЦГ - И ПРОТЕРАН ИЗ СРБИЈЕ -ЗАУВЕК !!!
commodore:jesi li mogao ti da verujes, bata Mito, jer ja nisam?
... lepo kaze covek, on je branio drzavu, i on je oslobodio beograd... ja sam toliko psovao i galamio na televizor da mislim da su se komsije zgrazavale... od koga si ga ti oslobodio bre? od koga? od nas? mamu ti ******.... udbasku...
"cekaj", kaze, "da ja presecem"... ma ne da bih ga proterao, nego bi ga ubio kao psa, ne bih ni trepnuo.
da ga ja presecem, al rafalom, mater mu ***** onu komunisticku...
U pravu ste. Ja vidim samo kako oni govore kako mrze komunizam. A šta je sa onim objašnjenjem koje sam ostavio na prošloj strani? Nexus 6 je u dve rečenice rekao ono što sam ja isto rekao.Nexus 6:odgovor: ?
Vi umete jako dobro da koristite lakonski govor.Elvin:![]()
slika govori više od hiljadu reči....
Nexus 6:nego...
argument: u monarhiji nisu svi jednaki, jer su neki rodjenjem predodredjeni da vladaju...
argument 2: nijedan kralj nije izabran, vec se postavio kao najjaci...
odgovor: ?
Da ne pominjemo otkad.Elvin:da,al' oni imaju i kontinuitet...asvejedno ukinuće monarhiju,kad tad...prevaziđena je.
A car nije jednak pred svima. je li?JABUCHILO:1. nisu jednaki samo u monarhiji koja se trudi da postuje antidemokratski princip jednakosti prava i obaveza... kada se ovo pravilo otpise, postaju absolutno jednaki uz postovanje principa ciste 'autokratske demokratije' - 'samovlasca naroda' - olicene monarhom. jer, okreni - obrni... svi su pred carem jednaki... u sreci ili u strahu, sasvim je svejedno.
JABUCHILO:2. vredi izbora samo onaj ko je u stanju da uzme vlast bez izbora. i samo ako je u stanju da je ne uzme mimo izbora... i samo ako je u stanju da nauci ljude da to razumeju, a ne samo da cene.
Nađite mi, molim vas, jednog kralja koji je došao na vlast bez nasilja.James 007:On želi da njemu ljudi daju porez sada, i oni mu daju. Zašto? Zato što kada je odlučio da natera narod to da urade, on je komandovao vojskom.