JABUCHILO:
sad bez zezanja, zao mi je kralja koji bi primio takvu krunu i naroda koji bi takvog krunisao. bez uvrede, ali takav nema savesti ni da bude gradjanin a kamo li kralj. pa koji kralj moze da prihvati da bude engleska kraljica, ako sada izostavimo njenu diskutabilnu 'prosto ceremonijalnu' ulogu u nacionalnoj i globalnoj politici.
Morao sam da se sad ponovo ukljucim mada nisam sve procitao, samo da odgovorim na ovo za englesku kraljicu i da zamolim da ne komentarisemo stvari u globalu, jer iako neke stvari izgledaju ceromonijalne one samo tako "IZGLEDAJU" PREPORUCIO BIH SVIMA DA PROCITAJU KNJIGU "Hijararhija zaverenika KOMITET 300", a samo kao potvrdu navoda iz knjige mogu da provere na Internet strani:
http://www.tavinstitute.org/index.php
Neznam dali su ove stvari dobre ili lose, ali su logicne, pa i u tom smislu treba posmatrati ulogu Srpskog Kralja, kao veoma bliskog rodjaka Engleske Kraljice, sto je verovatno od presudnog znacaja za Srbiju.
Necu nastavljati dalje, ali verovatno je Cercil imao jak razlog sto nas je prepustio Stanjunu, posmatratje to u sirim okvirima medjunarodne politike, gde Nasa Kraljevska porodica verovatno ima svoju ulogu, pri tome moram kazati jednu stvar, naravno koju kao laik nisam znao pre citanja i proveravanja gore navedene knjige, a koja je postala ocita onim nesrecnim pozarom u Hilandaru, dali se neko seca da je prvi britanski princ uputio znatnu finansijsku pomoc za obnovu Hilandara, dali to ukazuje na neke specijalne veze britanske kraljevske porodice i Srpske Pravoslavne Crkve , pa verovatno da, dali je ta veza i prema Dinastiji Karadjordjevica, pa verovatno da i naravno sada se u postavlja jedno drugo pitanje:
50 godina komunizma, a SPC je opstala, necu nikada zaboraviti da su Srbi iz bosne kolonisti posle drugog svetskog rata porusili sve crkve u selima u okolini mog rodnog grada gde su bili kolonizirani, necu takodje nikada zaboraviti price svojih starih kumova da smo tajno ujutro noseni u crkvi da bi nas krstili, i da je bilo sramota slaviti bozic, uskras i krsnu slavu, i a mnogi od VELIKIH SRBA, KOJI SADA NEVOLE KRALJA NISU NI ZNALI KOJA IM JE SLAVA, A DA JE NAMA DECI BILO ZABRANJENO DA GOVORIMO O TOME DA SMO KRSTENI, DA SU POPOVI TAJNO DOLAZILI NA SLAVE I DA SU IM NEKE DEMOKRATE SADASNJE BRKOVE CUPALI I OSEDLAVALI I JAHALI IH KAO KONJE.
Neka od ovih pamcenja nisam doziveo, PRICAO MI JE POKOJNI DEDA I OTAC KADA SAM DOVOLJNO PORASTAO DA MOGU TO DA RAZUMEM.
Ali sam i onda sebi postavljao pitanje a kako to crkva uspeva da prezivi, od cega zive svestenici i ko im daje platu, nemojmo zaboraviti da je tada krstenje bilo besplatno, a sada se kod ns placa 100 evra, naravno kao i sahrana, ali to jedruga tema, ali ko je to pomagao Srpsku Pravoslavnu Crkvu, nisam siguran ali odgovor mi stigao sa onim nesrecnim pozarom u Hiladaru, ili Vi mozda mislite da se Varam?
Naravno, iz ovoga sada se moze izvuci logican zakljucak, koji vodi ka ono besu koji neki pretvaraju u pitanje, a od cega ste nas to oslobodili gospodo 1945, od KRALJA KOJI JE GARANTOVAO NASU IMOVINU?
Ovo je odgovor svima onima koji pitaju cemu KRALJ? Da brani IMOVINU NARODA, da se meni nebi desilo kao mom pradedi 1945 da mi oduzmu tri maksima zemljei jato od 3000 gusaka, i da mi sinove posalju na sremski front zato nam treba KRALJ.
Na zalost, srbima se oduzimanje imovine desilo 3 puta u XX veku prvi put 1945, drugi put 1993 sa hiper inflacijom i treci put sada u vreme ove vlade kada je raditi i imati neso zlocin a biti privatnik znaci po defaultu LOPOV, a samo zbog dnevno politickih potreba, e zato nam treba KRALJ, DA BUDEM SIGURAN DA MI DRZAVA NECE UZETI MOJE, ZA DRUGE ME NE INTERESUJE! I onda naravno da nece biti raznih Karica ali ni Dinkicam ni Toma ili Kostinica, BICE KRALJ I ON JE DUZAN DA VODI RACUNA DA SE NIKO NE POMAMLJUJE I NE PRETVARA U OCA NACIJE KAO SLOBA STO JE URADIO, KRALJ JE DUZAN DA IH ZATVORI I ONEMOGUCI DA UZIMAJU NASE, jer sutra ce uzeti i njegovo to nas KRALJ jako dobro zna iz istorijskog iskusta svoje pordice i VERUJEM DA CE DOBRO VLADATI!!!