КРАЉЕВИНА СРБИЈА............?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ваистину чудно! Србљи мани те се краља, како то без краља не ваља, кад краљ не ваља!? Јест оно да престолонаследник, унапред васпоставља добре односе са "сусједима", који су се Србљима на главу попели, а и Србљи њима.

Dakle manite se Srbi kralja, bio jedan nije valjao, pa ga ubiše i dovedoše drugog, koji takođe nije valjao, a njegov naslednik uteče kad je Srbiji bio najpotrebniji.

Него шта.............
Узели, отели............, нека врате..........

А када би вратили оно што смо имали, заједно са оним што смо очували........

Могли би да их купимо заједно са рачунарима и мониторима пола одавде...........

У Краљевини....................,заборавићемо ликвидације.........

опростићемо радницима и комунистима............

само нека нам кажу , где су газде закопали...........само то.......

Ти баш и не знаш шта пишеш ...

Ко ми брише пост ...

Poslednja izmena:
I ja bi da mu zapalim sveću i odam počast - pravom srpskom junaku i rodoljubu.
Ништа ми не тражимо................, ми који смо стара "кућа"................твоја и моја , и свака друга поносита.............

ХОЋЕМО ДА ЗНАМО, КО ЈЕ КАКО И ........ГДЕ ?

Да свећу запалимо............

Sta ljudi vide dobro u kraljevini, pogledajte Kraljevinu Srbiju, a kasnije i Jugoslaviju, sta se to dobro desavalo u njima, da li su sprovodjene neke reforme, da li je zivotni standard bio bolji.....? Nisam komunista, i ne podrzavam Tita, ali ipak je on za 5 godina sproveo vise reformi i unapredio privredu nego svi Karadjordjevici i Obrenovici zajedno. Jedina prava srpska dinastija su Nemanjici, I zaista ne vidim razlog zasto bi se neko od Karadjordjevih ili Milosevih potomaka nasao na prestolu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back