"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo kako bilo, od Martina Lutera Kinga do danas imaju sve vise i vise prava. Jedan od njih je postao cak i predsednik. :P

Било како било 1833 смо Уставом ослободили све робове света који се задесе на тер. Кнежевине Србије.

А твој тзв. републиканац, стварни тиранин Вучић, увео је да су сви странци слободно бахати, а народ српски је свео у робове.

Његова Светост поглавар свих католика Папа Пије XII прославио се по својој отвореној подршци успону европског фашизма, а ни нациста се није гнушао. а српски Патријарх Гаврило се прославио по својој подршци западним демократијама, због чега је завршио у Дахау. и онда су Срби фашисти зато што су православни.

Slobodan si samo na forumu, a u realnom zivotu moras da sljakas barem 2 posla da bi sklopio kraj sa krajem.
Mada, ti i tebi slicni i ne zasluzuju bolje - treba bre da vas bicuju ko u starom Egiptu ili Rimu, pa da vam rane nakon toga zaliju slanom vodom. :P

Pa naravno da treba raditi. Sta drugo? Sta ces raditi u ovom zivotu? Bavit se demokratskim laprdanjem i terorizmom?

и онда су Срби фашисти

Oni koji se dive cvrstoj ruci, kojekakvim vucicima i milosevicima svakako jesu. I jos gore od toga. ;)

Uostalom, ako je ''srpski seljakTM'' olicenje slobodarstva i ''laissez-faire'' kapitalizma, kako to da se komunizam najlakse primio upravo u Srbiji, CG, BiH i Makedoniji, a ne kod ''konjusara '' Slovenaca & Hrvata? ;)

Slobodan si samo na forumu, a u realnom zivotu moras da sljakas barem 2 posla da bi sklopio kraj sa krajem.
Mada, ti i tebi slicni i ne zasluzuju bolje - treba bre da vas bicuju ko u starom Egiptu ili Rimu, pa da vam rane nakon toga zaliju slanom vodom. :P
Samo napravi poređenje: u današnje monarhije se imigrira a iz socilalističkih i ostalih republika se beži.U monarhije.

Imigrira se i u republike - u Nemacku, Austriju, Svajcarsku, Irsku, Francusku, SAD, Sloveniju...

A bezi se i iz monarhija - iz Tajlanda, Kambodze, Maroka, Esvatinija, Lesota, Jordana.... ;)
Ili emigrira se u monarhije Englesku, NZ, Australiju, Kanadu, Belgiju, Dansku, ŠveCku, Norvešku, Dansku, Emirate...

A beži iz Srbije, Ukrajine, Moldavije, Smaćedonije i ostalih MLE republika.

Ili emigrira se u monarhije Englesku, NZ, Australiju, Kanadu, Belgiju, Dansku, ŠveCku, Norvešku, Emirate...

UK - od 7 kontinenata opljackala 6 i to do kostiju
NZ, AUS, CAN - kolonije iste te UK - ''tzv. dominioni'' :roll:
Belgija - lopovska drzava par ekselans, izvrsili visemilionski genocid u Kongu
Danska - i ona je drzala kolonije
Svedska - isto
Norveska, emirati, zlarabija - da nemaju naftu i da nisu americki ''klijenti'', ziveli bi po satorima i kolibama te jeli salatu od fokinih, odnosno kamiljih g0w@na ;)

A beži iz Srbije, Hrvatske, BiH....

...ali i monarhija poput: Tajlanda, Kambodze, Maroka, Esvatinija, Lesota, Jordana.... ;)

Poslednja izmena:
UK - od 7 kontinenata opljackala 6 i to do kostiju
NZ, AUS, CAN - kolonije iste te UK - ''tzv. dominioni'' :roll:
Belgija - lopovska drzava par ekselans, izvrsili visemilionski genocid u Kongu
Danska - i ona je drzala kolonije
Svedska - isto
Norveska, emirati, zlarabija - da nemaju naftu i da nisu americki ''klijenti'', ziveli bi po satorima i kolibama te jeli salatu od fokinih, odnosno kamiljih g0w@na ;)
...ali i monarhija poput: Tajlanda, Kambodze, Maroka, Esvatinija, Lesota, Jordana.... ;)

Sve ja to znam odavno.

Međutim to je važno znati ne zato što možeš tu nešto da promeniš već da znaš kakva ti je konkurencija ili bolje rečeno kakvi su ti gospodari.

Međutim to nikako ne može da bude izgovor što ovde AMA BAŠ NIŠTA nije urađeno kako valja u poslednjih 76 godina.

Niti nama sme da bude izgovor da odustanemo.

O, pa po jewropskim monarhijama gej-brakovi su sasvim legalna stvar. Isto i u kraljevini :mrgreen: Tajlandu. ;)

E, pa posto hocete kralja, ima i vuqko da vam legalizuje ''istopolne zajednice''. :P :P
Da ti iskreno kažem, baš me briga za istopolne zajednice.

Evo ova vaša premijerka se žali:
- Može da bude veoma teško. Imala sam sreću jer sam od početka imala punu podršku porodice i prijatelja i nikad se nisam osećala diskriminisanom. Kad sam se 2002. vratila u Srbiju, radila sam za velike međunarodne kompanije i opet nije bilo problema - rekla je ona.

Zato sam se ja osećao diskriminisano jer dok je na njeno uzaludno studiranje spaljeno u SAD 250 000$ koje je njen deda partizan pošteno zaradio moj budžet za visoko školstvo iznosio je 2730 njemačkih maraka i 46 feninga za četiri godine

Sve ja to znam odavno.

Međutim to je važno znati ne zato što možeš tu nešto da promeniš već da znaš kakva ti je konkurencija ili bolje rečeno kakvi su ti gospodari.

Međutim to nikako ne može da bude izgovor što ovde AMA BAŠ NIŠTA nije urađeno kako valja u poslednjih 76 godina.

Niti nama sme da bude izgovor da odustanemo.

Nece ti biti bolje cak ni ako Srbija dobije kralja umesto predsednika. :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back