B.K.
Primećen član
- Poruka
- 713
Da ne bi pojedinci kucali "dot", pa se posle bunili shto im ne otvara stranicu, neka pogledaju kako to izgleda tachno pored slichice "username"-a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Molim, kako!?Ma, ne postoji nijedan bend u Kraljevu. Pustite vi ove ludake shto se cimaju, pa kao neshto sviraju, snimaju, pishu textove koji udaraju ravno u shashavulje, prave koncerte, ... To nisu bendovi, vec hodajuci eukaliptusi!!!![]()
Pa smešno je ako si iz Kraljeva, a to ne znaš. Jedino ako baš nisi u tim vodama.to sam ja htela da pitam,chemu to ironichno hahahha:mad:
Molim, kako!?
DotDa ne bi pojedinci kucali "dot", pa se posle bunili shto im ne otvara stranicu, neka pogledaju kako to izgleda tachno pored slichice "username"-a![]()
Девојка није у тим водама и немој да је линчујеш.To se zove drcizam. Ironija pomeshana sa sarkazmom. Razumeli smo se mi![]()
Dotда си из Лондона разумео бих те али пошто ниси да није то '' drcizam. Ironija pomeshana sa sarkazmom''
Девојка није у тим водама и немој да је линчујеш.

Trece, mislim da je Once loyal lepo odreagovala, jer se nasmejala na ono pitanje

Paaa ne bih baš rekao ni da je odreagovala ni da se nasmejala![]()

Trece, mislim da je Once loyal lepo odreagovala, jer se nasmejala na ono pitanje o bendovima, al' joj nije bila jasna moja reakcija. Ipak, razumele smo se odlichno i sigurno joj ne treba advokat, ni drveni ni imaginarni![]()

:grin:

:tongue::-DRealno gledano Kraljevo nema neki veci bend osim Punisheda.Ostalo su manje vise pojedinci sa velikom zeljom i opet velikom zeljom
Ma, ne postoji nijedan bend u Kraljevu. Pustite vi ove ludake shto se cimaju, pa kao neshto sviraju, snimaju, pishu textove koji udaraju ravno u shashavulje, prave koncerte, ... To nisu bendovi, vec hodajuci eukaliptusi!!!![]()
tebe su kanda izbacili iz nekog benda pa tako pricas?
uh, ti si bre neki zajeban tip?

Najbolji su.uh, ti si bre neki zajeban tip?
alo ljudi, chitate li vi postove? Onmo je bilo napisano zato shto se javljaju osobe koje kazu da ne znaju nijedan bend u Kraljevu. moj ironichan odgovor je bio da su svi ljudi koji neshto rade zapravo hodajuci eukaliptusi. chitajte redom postove, pa onda kachite komentare.
ti ne znash ko sam ja tako da ti preporuchujem da ne pishesh svashta.
(btw Nisam ih cuo live (-; ^_^
Soon Neo Shred)