Kraljevachki bend

Da ne bi pojedinci kucali "dot", pa se posle bunili shto im ne otvara stranicu, neka pogledaju kako to izgleda tachno pored slichice "username"-a ;)
Dot:confused::confused:да си из Лондона разумео бих те али пошто ниси да није то '' drcizam. Ironija pomeshana sa sarkazmom''

To se zove drcizam. Ironija pomeshana sa sarkazmom. Razumeli smo se mi ;)
Девојка није у тим водама и немој да је линчујеш.

Dot:confused::confused:да си из Лондона разумео бих те али пошто ниси да није то '' drcizam. Ironija pomeshana sa sarkazmom''

Девојка није у тим водама и немој да је линчујеш.

Znam da je bilo ljudi koji su "dot" kucali slovo po slovo, zato je onaj moj komentar stavljen. Inache, lepo stoji i smajli i ne znam shta se primate.
Drugo, sve ono napisano s moje strane vezano za bendove u Kraljevu je drcizam. Dakle, kada neko izjavi kako prvi put chuje da u Kraljevu postoje neki bendovi, samo na taj nachin mogu da odreagujem, tj. da napishem da svi oni koji rade neshto nisu bendovi vec hodajuci eukaliptusi.
Nikog necu da linchujem, ali mi je preko glave ljudi koji mnogo toga ne znaju, a neshto glume.

Trece, mislim da je Once loyal lepo odreagovala, jer se nasmejala na ono pitanje o bendovima, al' joj nije bila jasna moja reakcija. Ipak, razumele smo se odlichno i sigurno joj ne treba advokat, ni drveni ni imaginarni :)

tebe su kanda izbacili iz nekog benda pa tako pricas?

alo ljudi, chitate li vi postove? Onmo je bilo napisano zato shto se javljaju osobe koje kazu da ne znaju nijedan bend u Kraljevu. moj ironichan odgovor je bio da su svi ljudi koji neshto rade zapravo hodajuci eukaliptusi. chitajte redom postove, pa onda kachite komentare.

ti ne znash ko sam ja tako da ti preporuchujem da ne pishesh svashta.

uh, ti si bre neki zajeban tip?

alo ljudi, chitate li vi postove? Onmo je bilo napisano zato shto se javljaju osobe koje kazu da ne znaju nijedan bend u Kraljevu. moj ironichan odgovor je bio da su svi ljudi koji neshto rade zapravo hodajuci eukaliptusi. chitajte redom postove, pa onda kachite komentare.

ti ne znash ko sam ja tako da ti preporuchujem da ne pishesh svashta.

Chajkovski, pazi se ovaj moze da nas syb-e, nacisto!!!:D

Back