boogie wogie
Ističe se
- Poruka
- 2.357
ja sam jednom oprostijo jednom taksisti što mi uprsko jedne pantalone..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja posle kisele umem da podrignem družetitomitisekuneemo
Али ситнице ми нису разлог за крај. Нити могу да се "накупе", па да пресуде вези. Веза се прекида због крупних ствари.ne prashtam ,..ljudski je prashtati, ali ja nisam ljudKoliko daleko biste isli u prastanju voljenoj osobi? Koje su to krupne stvari koje biste mogli oprostiti, a preko cega nikad ne biste presli?
A sta je sa sitnicama? Koliko dugo je moguce prelaziti preko nekih sitnica, beznacajnih stvari? Da li ste ikada eksplodirali bas zbog neke sitnice koja je prelila casu tolernacije?
ne znam, to za bezrezervno prastanje mi je smesno. treba da mi zavali samarcinu i da ja "prastam, aaah, jer ljuuubav to nalaze" i ostala sr.anja?? hajde spustite se malo na zemlju.
sve je to lepo i krasno. i ja sam onako dosta nekomplikovana osoba, hocu reci,ne smeta mi kako neko istiskuje pastu iz dube. ali budimo realni....
ajde ja kad se naljutim da mu bacim sodu u facu, a on neka mi oprosti jer me voli. aaah, kakva ljubav!!!
Sa namerom ili ne , rezulatat je isti.Nema prashtanja