Краљ Милан
Primećen član
- Poruka
- 769
Дис из бигининг оф д ван вандерфул френдшип.
Френдшип из д гуд тинг.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дис из бигининг оф д ван вандерфул френдшип.

Pa prostom introspekcijom se jednostavno moze utvrditi ocigledna povezanost Petra sa kriminogenim strukturama drustva i koliki je zapravo njegov udeo u takvom politickom ubistvu, a sve zarad moci i vlasti. Priradnost masonskoj lozi je i dokumentovana i moze se pronaci u razlicitim delima, dok njegovo saucesnistvo nije toliko direktno zabelezeno, ali je jasno na koji nacin su informacije putovale , ko stoji iza celog ubista kralja Aleksandra i Drage... Dovoljno je da pojedinac povrsno poznaje istorijske prilike i sve ce mu vec biti jasno... Drago mi je K.Milane da je situacija u dijalozima i raspravi na forumu konacno na jednom ne tako losem nivou i nadam se da ce se to nastaviti. Posebno me raduje sto su pojedini clanovi prihvatili moje sugestije na planu navodjenja literature. Pozdrav
До тога је дошло зато што смо почели да износимо проверене чињенице, и наводимо литературу из које смо их преузимали...мада, можда ми је утисак варљив или не, то се некоме опет не свиђа. Поздрав
I veoma mi je drago sto smo konacno doprineli stvaranju akademske sredine na ovom forumu... Pak, slazem se sa vama da to verovatno nece odgovarati svima, jer je jasno da postoje ljudi kojima odgovara sredina svadja,rasula odn, anarhije.
Тако је то код нас. Посматрајмо то да државном и политичком нивоу: чим неко унесе радикалне промене код нас, и ову земљу имало почне да прибилижава Европи и цивилизованом свету, нађе с енеки ''патриота'' и упропасти све. Имали смо примере 1868. , 1903. , 2003. ....
Slazem se sa vama K.Milane, ali je potrebu takvih ljudi da uruse sve sto je korisno nemoguce okarakterisati... Bitno je da ipak i dalje postoje ljudi koji teze priblizavanju civilizovanim tekovinama modernog sveta.