jedite_kod_Joa
Elita
- Poruka
- 19.903
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Краљ Александар је био масон, тачније луфтон ( син масона који аутоматски може да постане масон). Он то заправо никада није ни био својевољно.???
Dakle da li je to moguce?![]()
Узми пример једног од најважнијих масона Дејвида Рокфелера.Он није само масон,од скоро је и члан ватикаснког тајног друштва "Малтешки витезови"(које је данас најмоћније тајно друштво).Ту се мало информиши,па ћеш видети како преко неколицине водећих масона језуити контролишу комплетну масонерију.

Hvala, nisu mi potrebna uputstva gde i na koji nacin o cemu treba da se informisem, samo sam pitao pod cijom su upravom...posto tako samouvereno izjavljus da znas pod cijom su kontrolom, pretpostavljam da barem naslucujes pod cijom su upravom...dakle?

Масон=сатаниста.
Ено ти њихове литературе,а поготову литературе масонске иконе и генија,највећег од највећих,Алберта Пајка,па се увери.Све што је писао,када се провери у пракси и сагледа стање ствари на терену,је тачно и може се видети да је масонерија једно религијско-окултистичко друштво у служби сатанизма(данас под контролом језуита).
Хаха...е,овде стварно треба бити много мудар па се двоумити ко тобом управља,ако знаш ко те контролише.![]()
U principu tacno, mada treba voditi racuna prilikom navodjenja slicnih kvalifikacija. Sve u masoneriji je vezano za sunce kao izvor svetlosti i sve energije. Od uredjenja loze pa na dalje. I kao donosilac te svetlosti, odnosno luconosa, se smatra Lucifer... Otvaranje neke nove loze se simbolizuje unosenjem svetlosti u tu lozu... itd. U tom smislu se mogu povezati sa satanizmom... Ovo za okultizam je isto u principu tacno... Mada, to se vise odnosi na njihovo ucenje... A ono je ipak za profani svet, tajna... Tako da se tu tesko moze nesto sa sigurnoscu reci... Sto se tice religije, to je vec malo problematicno... Mason moze biti svako ko je pripadnik neke monoteisticke religije... Po nekim tumacenjima, ne mogu ni ateisti, a naravno da ne mogu politeisti... Tu im je tesko nesto prigovoriti, jer udruzuju ljude raznih religija, a i boga nazivaju velikim arhitektom svih svetova... Nema konkretnog imena, kao u pojedinim religijama... Ovo nek tumaci kako god ko zeli... A za Alberta Pajka, sve OK...
Mnogo je bilo jednostavnije da napises da ne znas nista o tome...a najbolje bi bilo da uopste nista nisi ni pisao na ovu temu.

Karadjordjevici su bili (i jos uvek su) chlanovi "Crni Orao" , masonskog reda koji su osnovali Medichi iz Venecije ,u tom "redu" su i Garibaldi , odnosno Vindzori.
P.S
Sam Karadjordje je jos pre 1834 bio primljen u "Crne Orlove" .
Дај, немој наседати у вези Карађорђа.Тако су причали и за Николаја Велимировића да је био масон,па и за Његоша.Причали су за све који су представљали нешто позитивно у српком друштво,да би их оцрнили.
Дај, немој наседати у вези Карађорђа.Тако су причали и за Николаја Велимировића да је био масон,па и за Његоша.Причали су за све који су представљали нешто позитивно у српком друштво,да би их оцрнили.
To sto sam napisao stoji napisano u nemachkim knjigama o masoneriji .
Вероватно масонским књигама.
Ne. Nego anti-masonskim , sa imenima loza i chlanova u evropi i svetu .
Треба добро пазити шта је стварно "анти-масонско".Много агената имају...
Povijesno gledano, Aleksandar Karađorđević je najveće zlo koje je zadesilo Srbiju i posijalo klicu buduće nacionalne netrpeljivosti Srba i Hrvata.
Da je 1928 realizirana ne bi uopće došlo do ovog rata 1991.
Stjepan Radić i njegov prijašnji ljuti neprijatelj , srpski extremist Svetozar Pribićević postigli su međusobni sporazum i odlučili izaći zajedno na izbore. Pobjeda im je bila osigurana, a 1928 je predstavljalo povijesni dogovor Srba i Hrvata. Pribićević je rekao da će pristati na to da Hrvatska ima visok stupanj autonomije da ima svoga Bana i Sabor. S druge strane Radić je prihvatio srpsku dinastiju, prihvatio konstitutivnost Srba i njihov reciprocitet u tijelima hrvatske uprave i vlasti.
Međutim, tim dogovorom, dinastija gubi moć. Koalicija bi imala apsolutnu većinu i dvor bi značajno izgubio utjecaj na politička događanja.
Tako da Alexandar naređuje atentat na Stjepana Radića i sve propada. Tada počinje mržnja, počinju emigracije, kralj uvodi diktaturu i stvara se sve ono što je kasnije poslužilo kao osnova NDH.
No, dokaz da ima pravde i Boga je atentat u Marseillu gdje je tiranin likvidiran.
Početak kraja Srbije je bilo ubojstvo Obrenovića, i mislim da se ta sramota nikad neće sprati sa lica srpskog naroda. Ubijanje (i to vrlo brutalno) pozitivnog proeuropskog vladara i dovođenja na vlast dinastije čiji je imperativ bio velikosrpska ideja je bio uvod u katastrofu.
Da li je bio mason ne znam, znam samo da je on svemu kriv.
ma odakle samo crpite ovakve gluposti...pa rodjen sam u ovim krajevima i zar je moguce da ovo cujem posle 40 i 2 godine.citao sam raznorazne istoriske knjige iz raznoraznih izvora i nigde ne procitah ovo ,za neverovati je!!!!!Kara-Keljmendi
(“Karađorđevići”, NIN br. 2639)
Prvi put me razočarao gospodin Jovan Ćirilov. Rado ga čitam, ali! Zašto se bojao da u pedigreu o Karađorđevićima navede i onaj dalji, i dublji, koren od Karađorđevog oca. Zar je sramota, i za nas Srbe potcenjujuće, da priznamo da smo se mešali sa drugim nacijama, da je Šumadija, posle odlaska Srba sa Arsenijem Čarnojevićem u Austrougarsku, ostala pusta u koju su tu dolazli svi - Grci, Bugari, Hrvati, Makedonci... A znamo - i ćutimo - i Albanci.
U okolinu Topole naselio se izuzetno veliki broj Albanaca, i to najviše iz plemena Keljmendi (kako smo ih odna nazivali Klimenti). Od njih potiče i loza Karađorđevića.
To je najbolje opisao dr Jovan Tomić, profesor Beogradskog univerziteta i, što nije od sporedne važnosti, lični i veliki prijatelj Petra Prvog Karađorđevića. Stavio je pred svoje studente da to uče, a mi sada krijemo. Dimitrije Tucović takođe piše o tome (Srbija i Albanija, 1914) i takođe se poziva na dr Tomića, a u naučnom svetu to nije nepoznato, čak sada objavljuju i neki udžbenici. Nedavno je i Ibrahim Rugova priznao da je iz istog plemena sa Karađorđem. Može to biti i iz zlih namera, ali je pitanje - otkuda se baš toga setio.
Evo i o Kosovu:
Mislim da se srpsko javno mnjenje već pomirilo sa gubitkom Kosova, ali da to ne sme još da sebi prizna. Međutim, moraće da se pomiri sa činjenicom da Kosovo već davno nije srpsko. Kosovo nije bilo srpsko već ni 1912. godine. To područje je bilo deo zemlje srpskih vladara, ali nije tu počela srednjevekovna Srbija, i na kraju je Kosovo bilo grobnica srednjevekovne Srbije. U svakom slučaju, nezdravo je vezati sadašnji i budući identitet za izgubljene teritorije. Savremena Grčka ne počiva na izgubljenom Carigradu...Srpska srednjevekovna drzava se nije rodila na Kosovu, nije počela na Kosovu. Teritorijalna vlast potiče iz oblasti izmedju današnje istocne Bosne i Ibarske doline. Nemanjići su zatim pripojili Zetu i oblasti današnje pokrajine Kosovo ...
STEVAN PAVLOVIĆ, PROFESOR ISTORIJE NA BRITANSKOM UNIVERZITETU SOUTHAMPTON
Великим си делом у праву, сем у једном. Краљ Александар Карађорђевић је био антисрбин. Не само по грешкама које је правио, а које су се показале кобне управо највише по Србе, него је, по свему судећи и свесно, по задатку деловао антисрпски. Колико је његово припадање масонерији било с тим у вези ипак је под знаком питања, јер масони нису а приори ни добро ни зло.Povijesno gledano, Aleksandar Karađorđević je najveće zlo koje je zadesilo Srbiju i posijalo klicu buduće nacionalne netrpeljivosti Srba i Hrvata.
Da je 1928 realizirana ne bi uopće došlo do ovog rata 1991.
Stjepan Radić i njegov prijašnji ljuti neprijatelj , srpski extremist Svetozar Pribićević postigli su međusobni sporazum i odlučili izaći zajedno na izbore. Pobjeda im je bila osigurana, a 1928 je predstavljalo povijesni dogovor Srba i Hrvata. Pribićević je rekao da će pristati na to da Hrvatska ima visok stupanj autonomije da ima svoga Bana i Sabor. S druge strane Radić je prihvatio srpsku dinastiju, prihvatio konstitutivnost Srba i njihov reciprocitet u tijelima hrvatske uprave i vlasti.
Međutim, tim dogovorom, dinastija gubi moć. Koalicija bi imala apsolutnu većinu i dvor bi značajno izgubio utjecaj na politička događanja.
Tako da Alexandar naređuje atentat na Stjepana Radića i sve propada. Tada počinje mržnja, počinju emigracije, kralj uvodi diktaturu i stvara se sve ono što je kasnije poslužilo kao osnova NDH.
No, dokaz da ima pravde i Boga je atentat u Marseillu gdje je tiranin likvidiran.
Početak kraja Srbije je bilo ubojstvo Obrenovića, i mislim da se ta sramota nikad neće sprati sa lica srpskog naroda. Ubijanje (i to vrlo brutalno) pozitivnog proeuropskog vladara i dovođenja na vlast dinastije čiji je imperativ bio velikosrpska ideja je bio uvod u katastrofu.
Da li je bio mason ne znam, znam samo da je on svemu kriv.
Краљ Александар је био масон, тачније луфтон ( син масона који аутоматски може да постане масон). Он то заправо никада није ни био својевољно.???
Dakle da li je to moguce?![]()