Pitanje je pre odakle pare najvećem dužniku na svetu.Investirali su 100milijardi kao od šale a ceo Ruski godišnji vojni budžet je oko 80 milijardi.
Pre će ponestati Ukrajinskih vojnika nego USA novčane podrške Zelenskom.
Pitanje je pre odakle pare najvećem dužniku na svetu.Investirali su 100milijardi kao od šale a ceo Ruski godišnji vojni budžet je oko 80 milijardi.
Pre će ponestati Ukrajinskih vojnika nego USA novčane podrške Zelenskom.
to se nekad zvalo primarna emisija novca;Pitanje je pre odakle pare najvećem dužniku na svetu.
Ukrajina mora da kapitulira
ja mislim da se sve radi sracunato, svesni da stari duznicki sistem ne valja, mi ga urusavamo sve vecim stampanjem para da kazemo, i rasipanjem na ratove, inflacija recesija, pa depresija kao pre 100 godinaNe , Amerika je toliko zaslepljena da od možda i najboljeg saveznika koji je mogao biti u budućnosti - Rusije - pravi sebi protivnika.
.......................................
Kini treba Američko tržište , Americi Kinesko tržište.
ja mislim da se sve radi sracunato, svesni da stari duznicki sistem ne valja, mi ga urusavamo sve vecim stampanjem para da kazemo, i rasipanjem na ratove, inflacija recesija, pa depresija kao pre 100 godinaNe , Amerika je toliko zaslepljena da od možda i najboljeg saveznika koji je mogao biti u budućnosti - Rusije - pravi sebi protivnika.
.......................................
Kini treba Američko tržište , Americi Kinesko tržište.
samo vodonik kao buduce gorivoAli kada Rusija ovlada visokom digitalnom tehnologinom i opštim mašinstvom i tehnikom široke potrošnje, stvari će biti malo drugačije.
Tu se slažemo 200%.Ne , Amerika je toliko zaslepljena da od možda i najboljeg saveznika koji je mogao biti u budućnosti - Rusije - pravi sebi protivnika.
Ma Kinezi polako preuzimaju primat u svemu, ne zavise oni odavno od američkog tržišta.Kini treba Američko tržište , Americi Kinesko tržište.
Nije baš tako jednostavno.Ali kada Rusija ovlada visokom digitalnom tehnologinom i opštim mašinstvom i tehnikom široke potrošnje, stvari će biti malo drugačije.
Pa koliko puta da ti napišem da ne veruješ svemu što čuješ u Lazi?U stvari će se samo Rusija raspasti, a rusofili biti hapšeni od vrata do vrata.
Kada NATO pukne u Ukrajini ode $ u Q rac.Tu se slažemo 200%.
Da su ameri pametni i da shvate da će ih Kina prestići u svakom pogledu za par godina, da im Indija dahće za vratom,
a da su Rusi već sada zakon za njih što se tiče naoružanja, stvari bi bile daleko jednostavnije.
Ma Kinezi polako preuzimaju primat u svemu, ne zavise oni odavno od američkog tržišta.
I čipovi za Ajfon se ne proizvode u americi, Usrano Kraljevstvo je zadnji TV u boji napravilo pre 15-tak godina, mislim.
Sve je to mejd in Čajna i Tai-Wan.
A Tajvan je uskoro Kina.
Nije baš tako jednostavno.
Ameri opkoljavaju Rusiju sa svih strana, Rusija mora debelo da ulaže u naoružanje i vojnu industriju.
E sad, Amerika ima skoro 13 puta veći BDP od Rusije, jedina koja donekle prati Ameriku je Kina.
I tu Rusi imaju problem sa BDP-om.
Ako računaš da zemlje NATO javne kuće moraju da izdvajaju po 2% BDP-a za naoružanje, dolaziš do
odnosa od čak 30:1 u korist NATO smradova.
Zato Rusi moraju procentualno da izdvajaju daleko više za naoružanje od zemalja NATO pakta, ne ostaje tu
baš preterano puno za nauku i istraživanja.
Zbog toga NATO kopa i rukama i nogama da naoruža onog ludog qurcosvirača i narkomana, jer kad on pukne, pukao je
praktično i NATO pakt i američka dominacija.
A to će se desiti najkasnije do kraja iduće godine.
Pa neće baš u qurac, ali kad se nafta, gas i struja ne budu više plaćali u dolarima, biće druga priča.Kada NATO pukne u Ukrajini ode $ u Q rac.![]()
Ode mu glava povukao se on ili nenema nista od toga, putin ako se povuce iz ukrajine ode glava.
A zbog čega bi bilo dobro? Ukri su pokrenuli točak istorije i sad je krenuo preko njih, treba da ih dobro izgazi da bi sledeći put bili pametniji.Rusija je spremna da pregovara sa svim stranama uključenim u rat u Ukrajini, rekao je predsednik te zemlje Vladimir Putin.
On je to kazao za državni kanal Rusija 1, optužujući Kijev i njegove zapadne saveznike da "odbijaju" da pregovaraju, prenosi Gardijan.
“Spremni smo da pregovaramo sa svima o prihvatljivim rešenjima, ali to je na njima – nismo mi ti koji odbijamo da pregovaramo, oni odbijaju", naglasio je ruski predsednik
link
Bilo bi dobro da sednu i dogovore se i završe ovaj
Samo se ti nadaj, a tako ste se ponadali. Likvidacija državica nastalih devedesetih voljom strane koja je ni kriva ni dužna došla u priliku da prekraja svet je i istorijska nužnost i moralni imperativ.Ode mu glava povukao se on ili ne
Ali priznaješ da ste odustali od povratka komunističkih granica iz 1997, a što je bio Putinov zahtev pre batina.Samo se ti nadaj, a tako ste se ponadali. Likvidacija državica nastalih devedesetih voljom strane koja je ni kriva ni dužna došla u priliku da prekraja svet je i istorijska nužnost i moralni imperativ.
ne mogu da nadjem sad tekst nuklearno pravoslavlje, i nece da sprcaju svabe ne znam sta cekaju ako berbok kaze da su u ratu, ali pazi ovaj naslov:Ali priznaješ da ste odustali od povratka komunističkih granica iz 1997, a što je bio Putinov zahtev pre batina.