TEA_93
Domaćin
- Poruka
- 4.146
Opet ja sa josh jednom temom(najzad sam uplatila intenet) IPAK NIJE JOSH KRAJ ALI GDE ZA NOVAKA I GDE NA ZIMOVANJEEEEEEEEEEE
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet ja sa josh jednom temom(najzad sam uplatila intenet) IPAK NIJE JOSH KRAJ ALI GDE ZA NOVAKA I GDE NA ZIMOVANJEEEEEEEEEEE
Ja idem svake godine na neku planinu, prošle sam bio na Kop-u i bilo mi je extra pošto obožavam skijanje. Tamo sam upoynao strica od Novaka Djokovića, jer su njegov burazer i on dobri ortaci sa mojim ćaletom.
Vidi Sanja nije stavila kolor text. A što se tiče poznatih, naravno da sam ih upoznao mnogo. Ja sam jedan poznati pevač, samo ti to ne znaš.Uuuu ajde nam se sad jos malo hvali:-P I upoznao si jos MILION poznatih licnosti.jel tak0?
JA ZA ZIMONJE NE ZNAM GDE CU ALI ZA NOVU IDEM NA JEDNU OPASNU ZURKU U JEDNOJ OPASNOJ DISKOTECI
Vidi Sanja nije stavila kolor text. A što se tiče poznatih, naravno da sam ih upoznao mnogo. Ja sam jedan poznati pevač, samo ti to ne znaš.
nigde.
a ja još ne znam gdje ću za Novu...xaxaxxa knjige u sake xaxax..... ma ja prvo moram da se prebacim u neku drugu skolu , pa posle ne verujem da cu ici negde na zimovanje, a za novu godinu ortak pravi zurku pa ce biti ludnica...