igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.095
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis,svi mi bi ga bacili odavno i kupili drugi.Ako je kao moj ksiaomi telefon neka hvala. Gasi se i restartuje od prvog dana a evo treću godinu baterija crkla na 50%
A to što gledaš to su sve kineske prevare. Ošure te za 10 soma unutra durasel za 100 km samo da odeš.
Ali pazi, moj telefon je lošiji, slabiji i jeftiniji model Xiaomija od Mariovog i radi bez greške. Šta li on radi s tim telefonima ko će ga znati.Vidis,svi mi bi ga bacili odavno i kupili drugi.
Jel ti to nesto govori?
A ovamo nas kao savetujes sta valja....pa baci ga ebo te telefon i kupi dobar i proveren a ne jeftin jer ti ocigledno kupujes samo strogo jeftinocu i jos se hvalis time. Hvalis se sa skupim a ne sa jeftinim ako nisi znao.
Poremecene vrednosti su total kod nas.
Vidiš ja sam za taj telefon dao 150 evra koje sam zaradio. Samo lopov koji krade može da baca stvari.Vidis,svi mi bi ga bacili odavno i kupili drugi.
Jel ti to nesto govori?
A ovamo nas kao savetujes sta valja....pa baci ga ebo te telefon i kupi dobar i proveren a ne jeftin jer ti ocigledno kupujes samo strogo jeftinocu i jos se hvalis time. Hvalis se sa skupim a ne sa jeftinim ako nisi znao.
Poremecene vrednosti su total kod nas.
Kojoj ?..Natrij?Osim Kineza i Nemci rade na ovoj vrsti baterija, tako da litijum ide u zaborav, a nadam se i eksploatcija i prerada istog u Srbiji.
DaKojoj ?..Natrij?
Napravili Kinezi ide i patent tako da ce biti tesko i skupo narednih 10g .. Kasne Nemci dobro