Kraj je tek kada Putin kaze

Poruka
4.292
Ovo su moje konstatacije. Otkako je doso Putin u Srbiju sve je nabolje u medjunarodnim odnosima krenulo Srbiji.

1. Hag je konacno video istinu i osudio zlocinacku ratnu vlast u susednoj nam drzavi.

2. Kako i dolici u Republici Srpskoj je omoguceno narodu da se na referendumu izjasni da li zeli ili ne da se pripoji Srbiji. Kako je to omoguceno siptarima na kosovu i Srpskim izda....ma u Crnoj gori to isto pravo trebaju imati i Srbi u Republici Srbskoj da odkluce u kojoj i kakvoj drzavi zele da zive.

3. Prevremeni izbori da dodju patrio...

Samo neznam jos ciji je igrac ovaj najaci. Svi znamo ciji je igrac ovaj glavni, ali ne mora da znaci da su na suprotnim stranama ali valjda Rusi povlace ove poteze sa najacim.

Mi zabijamo kos u zadnjoj stotinki, takvi smo ali ko se zadnji smeje najsladje se smeje, evo dokaza:

Poslednja izmena:
Slažem se sa svim napisanim.

Ipak najvažnijniji će biti momenat kada dikaturu slomimo a diktatora sa "državnim" aparatom smestimo na robiju.

I to po mogućstvu mirnim putem. Ne bih voleo da zbog bolesnih "demokratskih" umova nastrada ni jedan pošteni građanin ove države.

Nadam se takodje da su evropljani konacno shvatili da treba da ljube ruku koja daje. Ameri samo uzimaju evropi a rusija daje. Da nije rusije evropa bi odavno propala jer im rusi malte ne za dzabe daju gas , to jest energiju. Jedino ovaj francuski sto je spijun i amreicki agent da ode onda ce cela evropa (izuzev bruitanije) postati prijatelj rusiji sto i treba da bude.

Docek koji su Srbi priredili Putinu odjeknuo je mnogo jace nego sto mi mislimo - sva sadasnja ,, umiljavanja ,, Zapada Srbiji su plod analize tog doceka i analiza politickog raspolozenja Srba prema Rusiji ...

Al bice im dzaba ... :D .. kasno im je ... :manikir:

"Kraj je tek kada Putin kaze"
Bruka. :lol:

1uoe.jpg

Back