Kraj internet slobodi govora - nacrt zakona o ""javnom"" ""redu"" i ""miru""

Imamo,ali su sedeli neki poput Zage Dolovac i onog Nebojše...A oni su vas podržavali i u vašim nezakonitim blokadama nisu videli baš ništa loše pa nisu radili u skladu sa zakonom.A svi ćete doći na red,lagano samo.Kad može čovek da plati kaznu za nepropisno parkiranje,možete i vi što ste blokirali saobraćaj i fakultete.Pa niste ni vi svete krave.Svakom po zasluzi.
Ne može policija pod lažnim optužbama da hapsi i privodi neosuđivane osobe - to je zloupotreba i pada na svakom sudu. Ako u jednom danu studenti skupe pola miliona potpisa tu je kraj priče sns prdeža.

Ljudi koji to prizivaju uglavnom nisu mebtalno zdravi.

Neću prvi si počeo.
Онда немој да се жалиш.

Жена 45 година скупља потписе на пијаци. Нигде ниједног студента. Иста прича и на раскрсници.

Питаш га одакле је, тврди да је из краја, а први пут га видим у животу.

Napadalo dva metra snega.
Ако је Србија једина распала и неспособна, зашто онда не ради железнички саобраћај у Холандији, која важи за једну од најразвијенијих земаља?

Видиш да није проблем само овде него је свуда.

Онда немој да се жалиш.

Жена 45 година скупља потписе на пијаци. Нигде ниједног студента. Иста прича и на раскрсници.

Питаш га одакле је, тврди да је из краја, а први пут га видим у животу.
Poznaješ sve u kraju? Ti si neki multipraktik?

Ако је Србија једина распала и неспособна, зашто онда не ради железнички саобраћај у Холандији, која важи за једну од најразвијенијих земаља?

Видиш да није проблем само овде него је свуда.
20 cm snega problem u svetu? Svakome po zasluzi jbg.

20 cm snega problem u svetu? Svakome po zasluzi jbg.
Видиш да јесте. Проблем је настао у целој Европи. Друго, у Србији није свуда пала иста количина снега. Чак ни у самом Београду није свуда исто.

Видиш да јесте. Проблем је настао у целој Европи. Друго, у Србији није свуда пала иста количина снега. Чак ни у самом Београду није свуда исто.
Ja vidim da je svuda palo 20 cm snega po snimcima sa n1 i nove s koje ti verovatno nisi video. Toga nema na informeru i ostalim režimskim medijima.

"Slobodarski" SNS upravo gura zakon gde ti mozes biti uhapsen i kaznjen za stvari koje kazes onlajn. Vec si mogao biti hapsen ali samo kada kazes "UBICU PRECEDNIKA VUCICA, JA SAM BOBAN RAJOVIC I ZIVIM TU I TU" na svom FB nalogu

sramotna odluka zaista, srbija je mogla biti mini svajcarska sa internet slobodom a umesto toga se sada gasi internet ne bi li videli istinu o nazadnjacima!
Vidim već ovo mesto kao...

200.gif

Otkako sam na ovom forumu moderator imala sam prilike da pratim i upoređujem način komuniciranja pojedinih pripadnika različitih političkih opcija. Ubedljivo najveći broj uvreda dolazi od strane sns simpatizera, mada postoje i jako ostrašćeni članovi sa druge strane ali u mnogo manjem broju. Najniži oblik komunikacije i dalje na većini društvenoh mreža potiče od polupismenih pristalica sns-a, tako da ovaj zakon može lepo da se iskoristi protiv takvih ako ti u diskusiji požele da ti neko od porodice bude izložen nasilju ili nešro još gore, kao što sam imala prilike da čitam. Naravno i druga strana ima svoje fanatike samo se plašim da će i ovaj zakon pored toga što ubija slobodu govora biti selektivni zakon u rukama ćacija.

Ово што имамо није слобода која нам треба као цивилизованим бићима.

Замисли да у граду дозволимо вршење велике и мале нужде било где,
и то прогласимо за слободу !!!

Не иде, ејбига ...
Zamisli da postoji osoba koja izjednačava pravo slobode govora sa pravom vršenja nužde na nasumičnom mestu.

Jel'da sama činjenica da takva osoba postoji kod normalnog čoveka izaziva mučninu?

Pa zar se to ne događa svakodnevno u zemlji "najveće demokratije" , tamo beskućnici slobodno uriniraju na trotoarima, i niko im reć ne kaže a nekmo li da ih kažnjava ?
E sad, mi doduše nemamo tu slobodu, mislim uskraćena nam je. Znaći li to da smo nedemokratska zemlja ?

To ti mogu podržati, ali da nam je uskraćena internet sloboda, to ne mogu jer jednostavno NIJE ISTINA!

To što svaka budala može da piše i prekrije moje pametne i genijalne misli
nije sloboda kakva nam treba ...

Ali neće to još dugo
DOLAZI VEŠTICA (Veštačka inteligencija)

Ne može policija pod lažnim optužbama da hapsi i privodi neosuđivane osobe - to je zloupotreba i pada na svakom sudu. Ako u jednom danu studenti skupe pola miliona potpisa tu je kraj priče sns prdeža.

Ljudi koji to prizivaju uglavnom nisu mebtalno zdravi.
Koje su to lažne optužbe kada slepo sledite izvesnog Bakića koji nema kočnice u govoru i jasno se vidi na šta aludira.
Ja sam lepo napisao polako,svi će doći na red.Kao sa prekršajnim prijavama,prave se svakodnevno na hiljade i svakome doće dan da mora da je plati ili da ide u zatvor.

Back