- Poruka
- 7.375
Jedna od drzava, navodnih srpskih prijatelja, koja ce podrzati nezavisno Kosovo je i Francuska.
Mislim da je ovo konacno kraj svake iluzije da su danasnja Francuska i Srbija u bilo kakvim prijateljskim odnosima.
Prijatelji Srbije su one drzave koje nas podrzavaju u vezi Kosova i Metohije a to su pre svega Rusija, Rumunija, Spanija i Slovacka. I to je to.
Sve ostalo je fantaziranje i nerealno posmatranje sveta oko sebe.
Mislim da je ovo konacno kraj svake iluzije da su danasnja Francuska i Srbija u bilo kakvim prijateljskim odnosima.
Prijatelji Srbije su one drzave koje nas podrzavaju u vezi Kosova i Metohije a to su pre svega Rusija, Rumunija, Spanija i Slovacka. I to je to.
Sve ostalo je fantaziranje i nerealno posmatranje sveta oko sebe.

Fantazija je tvoje razmišljanje da je Kosovo još uvek naše. Kada vidiš šta je realnost, biće svima lakše, pogotovu nama koji na forumu čitamo neke tvoje utopističke postove. Niko nije lud da kvari svoje odnose sa velilim silama zarad podršci za "očuvanje" Kosova. Sve su to prazne priče, narodima tih država su bitniji njihovi građani a ne Srbi. Ništa ih ne košta da nas podrže na ovaj nezvaničan način ali kada to treba dokumentovati, vrlo brzo će se videti šta u stvari misle. Ja nisam "izdajnik" što tako razmišljam, a nisi ni ti neki "patriota". Busaj se ti u grudi, tamo na Kosovu, ako uopšte možeš tamo da kročiš. Ako je to naše, što ne odeš lepo tamo, nego za kompjuterom izigravaš "patriotu".