Krah ujedinjene opozicije u N. Sadu

kapetanmark

Legenda
Poruka
56.189
Autorska

Pred drugi krug u Novom Sadu su dokazani anti Srpski glasnogovornici odlučili da se udruže i pod paravanom ANTI SNS zajasu novim sadom i Srbima
Mislili su da iskoriste raspolozenje posle prvog kruga...
Narod je doveden u polozaj da mu toboz spas od sns zavisi od srbofoba

Brajan Brković, Ana lalić čanak Dinko Gruhonjić Nedim sejdinović trebali su biti "bolji izbor"...

Doziveli su debakl. Građani nemavši izbor nisu želeli ni da izađu. Veliki broj njih.

Rezultat govore da je novi sad srpski grad.

Debakl za lalićke Gruhonjice i sve mrzitelje Srba na severu Srbije.

Autorska

Pred drugi krug u Novom Sadu su dokazani anti Srpski glasnogovornici odlučili da se udruže i pod paravanom ANTI SNS zajasu novim sadom i Srbima

Brajan Brković, Ana lalić čanak Dinko Gruhonjić Nedim sejdinović trebali su biti "bolji izbor"...

Doziveli su debakl. Građani nemavši izbor nisu želeli ni da izađu. Veliki broj njih.

Jedino ko je realno doživeo debakl, a i tek će doživeti, je narod ove države i sama država.

Autorska

Nema opozicije shvati to,oni sluze samo da bih postojalo uverenje o demokratiji i izborima.

Autorska

Sad ih samo dobro jos ispendreciti. :lol:

zelis da prisilno teras narod da glasa
za volju manjine
E moj druže, najveću paradoks ove farse od nazovi vlasti je što vlada sa bednih 15, 20% realne podrške. Sa svim ucenama i malverzacijama. Milošević je svojevremeno imao stvarnih 80+% podrške pa je završio kako je završio. Završiće i ovi, ali 6. oktobar tada neće biti preskočen. Znaju i oni da im je gubitak vlasti ujedno i gubitak slobode. Idu u bukagije. Zato se svim silama i trude da još koliko toliko prežive na vlasti.

E moj druže, najveću paradoks ove farse od nazovi vlasti je što vlada sa bednih 15, 20% realne podrške. Sa svim ucenama i malverzacijama. Milošević je svojevremeno imao stvarnih 80+% podrške pa je završio kako je završio. Završiće i ovi, ali 6. oktobar tada neće biti preskočen. Znaju i oni da im je gubitak vlasti ujedno i gubitak slobode. Idu u bukagije. Zato se svim silama i trude da još koliko toliko prežive na vlasti.
a zamisli tako vladaju sve vlasti u zapadnom svetu,
merkelka bi bila kraljica da je njena stranka
uspela da dogura do 40%
ne znam u kom paralelnom svetu vi zivite

Mhmm, zato nemci beže kod nas, a ne mi kod njih.
informisli se malo o situaciji u nemackoj,
a ta novonastala situacija nije proizvod
samo par godina nakaradne politike,
nego decenijske, sad samo pucaju mehurici od sapunice,
a kad mi budemo 3 puta u jednom veku bombardovali i napali nemacku,
mozda i oni stvarno pocnu da beze u srbiju

informisli se malo o situaciji u nemackoj,
a ta novonastala situacija nije proizvod
samo par godina nakaradne politike,
nego decenijske, sad samo pucaju mehurici od sapunice,
a kad mi budemo 3 puta u jednom veku bombardovali i napali nemacku,
mozda i oni stvarno pocnu da beze u srbiju
Nadaj se. Srbija gubi 60+k stanovnika godišnje. Svi beže odavde. A čak će i SNS retardima koji žive na grbači ovog naroda doći iz dupeta u glavu da će neko kad tad morati da vrati dugove koja je ova pošast od vlasti napravila.

Nadaj se. Srbija gubi 60+k stanovnika godišnje. Svi beže odavde. A čak će i SNS retardima koji žive na grbači ovog naroda doći iz dupeta u glavu da će neko kad tad morati da vrati dugove koja je ova pošast od vlasti napravila.
nije napravila nikakve dugove vise nego neka druga zemlja, naprotiv,
ne postoji zemlja koja nema dugova,
i ne lazite vise da svi beze odavde,
migracije se dogadjaju u celom svetu,
eto i u lijepoj njihovoj ili vasoj,
od eu lepote, odose svi u nemacku,
a nemci idu u svajcarsku i ameriku,
kao i cele firme

nije napravila nikakve dugove vise nego neka druga zemlja, naprotiv,
ne postoji zemlja koja nema dugova,
i ne lazite vise da svi beze odavde,
migracije se dogadjaju u celom svetu,
eto i u lijepoj njihovoj ili vasoj,
od eu lepote, odose svi u nemacku,
a nemci idu u svajcarsku i ameriku,
kao i cele firme
U kakva SNS retorika. Direktno od Vučica instrukcije? S tom razlikom što se pametne vlasti u pametnim drzavama pametno zadužuju da bi posle mogle da vrate taj dug. Od čega ti misliš da ćemo mi vratiti dugove što su tvoji pokrali? Od motanja kablova, Bg na vodi, finansiranja ovih putujućih cirkusa na mitinzima?

U kakva SNS retorika. Direktno od Vučica instrukcije? S tom razlikom što se pametne vlasti u pametnim drzavama pametno zadužuju da bi posle mogle da vrate taj dug. Od čega ti misliš da ćemo mi vratiti dugove što su tvoji pokrali? Od motanja kablova, Bg na vodi, finansiranja ovih putujućih cirkusa na mitinzima?
da li je tebi poznato da je nemacki penzioni fond prazan,
i da vise nemaju para za penzije,
prosle nedelje su doneli novi zakon,
i sad ce penzioni fond da ulaze u akcije i fondove
i od toga da isplacuje penzije,...ako budu imali srece na kocki,
a penzioni fond je prazan jer se odatle uzimaju pare i za ostale namene,
kao recimo za finansiranje ukrajine, tj. rata protiv rusije,
pa ti meni sad pricaj ko se i gde pametno zaduzuje

Back