Крагујевчани не желе ЈК за Нову годину

Обилић

Veoma poznat
Poruka
14.782
Одлично,
толико гудачких квартета једва саставља крај с крајем,
одабрати неки добар и ангажовати за дочек.

Репертоар класика.
Ем је "кулрурније", значи као у Брандербургу,
ем је јефтиније.

Nakon što je Ognjen Vranješ izjahao JK i očigledno joj uterao dobro i isterao zlo, naša prethodno liberalno, tolerantna, nakazna diva, odjednom je pokazala iznenađujuće sklonosti prema gluvom glamočkom, stihovima "svi su bili katolici, a ja pravoslavac" i podvizima Nikoletine Bursaća.
Kao propratna pojava, konstatovan joj i neizlečiv oblik SNS-botizma. Gadna je skoro kao glavni odbor SNS zajedno.

Одлично,
толико гудачких квартета једва саставља крај с крајем,
одабрати неки добар и ангажовати за дочек.

Репертоар класика.
Ем је "кулрурније", значи као у Брандербургу,
ем је јефтиније.
a ko joj placa nastup

ko je vlast u Kragujevcu uopste jel SNS

Ma dati tribinu lokalnim politicarima da pricaju , njih 10tak i odlican docek nove godine...
Zvizdanje, pevanje skandiranje, opsta zabava, a mozda i bude neki linch...
Red neck zurka...sa obaveznom tucom i akcijama piva limenka 40 50 dinara...
Zabraniti dan ili dva dana pre toga prodaju litarskih i ostalih pet ambalaza....piva...to je uzas kad leti kroz vazduh u gomilu.....ovo sa limenkama covek moze da podnese...

a ko joj placa nastup

ko je vlast u Kragujevcu uopste jel SNS

Ко те пита за паре, народ хоће културу !
Доста више те тракторске музике и вашарских минића.

Може, али културно, као Сљовенке.
Јеси видео како оне одржавају тај дојчландско-нибелунски дух ?!

Тако ће бити и у Крагујевцу, не пита се ту СНС ништа !
Мариници хвала што их је подсетила да је боље уз квартет дочекати НГ.

To su ameri odavno provalili....red politicara red cheerlidersica a to su domace napupele klinke, koje prosto zude da neko zudi za njima....i ozbiljno se spremaju za nastup..

Ja sam preko jazz baleta upao u neko drustvance tih organizatorki klinki , sine ima ih masa....klinke se satiru da formiraju dens grupe koje su erotskog naboja..., e sad neke su i pedo naboja, , ali to ograniciti na 16+ nemojte 18 , to toliko degradira u medjuvremenu , bar pola ih degradira , padnu sise, rasire se kukovi od primanja nekih medvedica punishica, i vise ne lice na omladinke, nego na tetke...

Ako treba ograniciti i golotinju samo nemojte tetke od 20 godina na binu..
A tetke od 30 vec moze...
Tu kad vidis siroke kukove, a da nema kancelarijsko dupe, to vec zavidno izgleda...ne za muskarce, zene se oblizuju , danas je takvo doba doslo samo se mi muski pravimo da ne vidimo..

Koju pesmu ima Karleuša?
kako ona može da digne atmosferu?

Ima ona dobre pesme, mada je kao osoba dno. Nikada mi nije bila simaptična. Uvek nadrkana, napušava sve redom, baš gorda osoba. I još sad kad se prodala pa za taj koncert mora da gostuje po televizijama gde joj daju pripremljen tekst šta mora da priča (a ono sve fekalije doslovce), ne može da bude veće dno. Ja sam se uvek pitao kako takvi ljudi mogu sebe da pogledaju u ogledalo, kao da im fali organ za osećaj stida i sramote ;)

Ima ona dobre pesme, mada je kao osoba dno. Nikada mi nije bila simaptična. Uvek nadrkana, napušava sve redom, baš gorda osoba. I još sad kad se prodala pa za taj koncert mora da gostuje po televizijama gde joj daju pripremljen tekst šta mora da priča (a ono sve fekalije doslovce), ne može da bude veće dno. Ja sam se uvek pitao kako takvi ljudi mogu sebe da pogledaju u ogledalo, kao da im fali organ za osećaj stida i sramote ;)

Сад је с наше стране, и немој да је дираш !

Back