Крагујевац НЕ ЖЕЛИ Ђинђића?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Prefarbane table sa imenom Đinđića

Nepoznate osobe prefarbale table sa imenom pokojnog premijera Zorana Đinđića u ulici u Kragujevcu koja nosi njegovo ime.

Tabla-ulice-Zorana-Djindjic.jpg

U policijskoj upravi u Kragujevcu RTS-u je rečeno da niko nije prijavio taj vandalizam i da čine sve da otkriju počinioce.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/s...56268/Prefarbane+table+sa+imenom+Đinđića.html

Ако Крагујевац не жели да има улицу Зорана Ђинђића не знам зашто силе људе :confused:Њихова СТВАР!

Не може нико да ти наметне име улице ако је НАРОД не жели!

Тотално ми је бесмислено да се људи на СИЛУ терају да имају називе улица ,које очигледно не желе.

tema ti je besmislena

Зашто би била бесмислена ?

Људи се већ неколико година буне ,због те улице, и не знам зашто су им дали назив те улице на првом месту.

Можда би у Србији некада за нешто требао да се пита и НАРОД!

Po kojoj proceduri je ulica dobila naziv? Ako je sa prikupljanjem potpisa, onda je besmisleno da se skraba.

P.S. Protiv sam da se ulice zovu po bilo kom politicari iz moderne istorije.

Ма,ајде молим те какве процедуре нико НАРОД није ништа ни питао.Осим тога и онај булевар Ђинђића у Београд је пробелматичан ни њега више нико не жели

Зашто би била бесмислена ?

Људи се већ неколико година буне ,због те улице, и не знам зашто су им дали назив те улице на првом месту.

Можда би у Србији некада за нешто требао да се пита и НАРОД!

tako lepo što bi onda mogla da napišeš beograd želi ulicu maršala tita

Ма,ајде молим те какве процедуре нико НАРОД није ништа ни питао.Осим тога и онај булевар Ђинђића у Београд је пробелматичан ни њега више нико не жели

Ja pitam dal je bilo prikupljanja potpisa.Nije isto ako su gradjani dali peticiju za ovaj naziv ulice, ili ako je grad to uveo dekretom.

tako lepo što bi onda mogla da napišeš beograd želi ulicu maršala tita

Као прво ти не живиш у Крагујевцу и шта тебе брига коју они улицу желе .Ено ,иди у Крагујевац скини оне табле па их постави тамо где ти живиш .

Срамота ,да СИЛОМ ТЕРАТЕ ЉУДЕ на име улице која вама одговара!

Као прво ти не живиш у Крагујевцу и шта тебе брига коју они улицу желе .Ено ,иди у Крагујевац скини оне табле па их постави тамо где ти живиш .

Срамота ,да СИЛОМ ТЕРАТЕ ЉУДЕ на име улице која вама одговара!

ne živim, ali koliko znam kragujevac nije selo, nego grad

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back