- Poruka
- 95.638
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taaaačno dušoTvoj problem, tj tvoje opcije za koju je i srpska opozicija “skup ćacadi”…
?Taaaačno dušo
Ma sve si u pravu
Jel beše u Beogradu živiš ili....?
Hvala za odgovor
Jel ste pisali o Cobetovim tehnikama mrzi me da listamotvorio sam ja i temu o tome ali nismo dosli do nekog zakljucka.
https://forum.krstarica.com/threads/kako-se-vara-na-izborima.1039369/
mozes da je ozivis ako zelis.
Pojavile se i anti-revolucionarne NVO?
Pa sad posto je brnaba rekla da je to laz moro je ozivetiImao si već sličnu ili čak istu temui objasnili smo ti
Ljudi se unapred spremaju na krađu zbog prethodnih iskustava. Ne dokažu se krađe jer živimo u državi koja sve više funkcioniše kao autoritarni sistem. Uzurpirali su sve živo i čovek jednostavno nema poverenje u institucije. Ti strani posmatrači su u ulozi dekora. Eto sad najavljuju i njihove strane, nameštene posmatrače iz Amerike.Vidim da se dosta prica o kradji na izborima.
Otvorene su teme cak i o buducim kradjama, kao zna se da ce krasti.
Zasto se na svakim izborima prica o kradji kad izbore prate strani evropski posmatraci?
Postoji kontrola i samih opozicionih stranki ucesnika izbora.
Na kraju se ispostavi da je nepravilnost uocena na desetak birackih mesta gde su izbori ponavljaju ali nikad ne uticu na finalni izbor glasanja.
Zasto se toliko kod nas prica o kradji cak i unapred, nekad i posle ali se sustinski ta kradja nikad ne dokaze i kako se krade pored evropskih posmatraca?
Da li kradja onda ima ili se samo tako lakse pristalicama objasnjava izborni neuspeh?

Ne bih znala, dođi pa pitaj šta traže ovde...Pojavile se i anti-revolucionarne NVO?