Kradja na izborima

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
138.323
Vidim da se dosta prica o kradji na izborima.
Otvorene su teme cak i o buducim kradjama, kao zna se da ce krasti.

Zasto se na svakim izborima prica o kradji kad izbore prate strani evropski posmatraci?
Postoji kontrola i samih opozicionih stranki ucesnika izbora.
Na kraju se ispostavi da je nepravilnost uocena na desetak birackih mesta gde su izbori ponavljaju ali nikad ne uticu na finalni izbor glasanja.

Zasto se toliko kod nas prica o kradji cak i unapred, nekad i posle ali se sustinski ta kradja nikad ne dokaze i kako se krade pored evropskih posmatraca?
Da li kradja onda ima ili se samo tako lakse pristalicama objasnjava izborni neuspeh?

na pitanje odgovoricu ti sa pitanjem, sto je neukusno znam, ali seo si mi ko kec na 10 :lol:

sto imas PS foruma kada ga ne postujes?

znaci da budem precizan do karaja...ili su svi isti kao na glasanju, ili su neki povlasceni i mogu da glasaju sa dve ili vise licnih karata?

na pitanje odgovoricu ti sa pitanjem, sto je neukusno znam, ali seo si mi ko kec na 10 :lol:

sto imas PS foruma kada ga ne postujes?

znaci da budem precizan do karaja...ili su svi isti kao na glasanju, ili su neki povlasceni i mogu da glasaju sa dve ili vise licnih karata?
Molim????
Karaja???

Ja sam običan član
PS foruma nije Ustav Republike Srbije

Da li ti uvek poštuješ PS foruma :D ?

Zasto se na svakim izborima prica o kradji kad izbore prate strani evropski posmatraci?
Na kraju se ispostavi da je nepravilnost uocena na desetak birackih mesta gde su izbori ponavljaju ali nikad ne uticu na finalni izbor glasanja.

Zasto se toliko kod nas prica o kradji cak i unapred, nekad i posle ali se sustinski ta kradja nikad ne dokaze i kako se krade pored evropskih posmatraca?
Da li kradja onda ima ili se samo tako lakse pristalicama objasnjava izborni neuspeh?
Zato sto kradu,zato sto jadnici iz sns vec danima trce u j....kol centre i mole babe i dede da ih obrlate.Medju tim jadnicima je I moja maceha znam sta rade i cime se bave.A kad im kazes da kradu vade oci

Zato sto zivimo u Srbiji, i znamo sta se desava u nasim zajednicama.

Plus, znamo da se kradja na izborima ne vrsi samo na birackom mestu.

Placanje i ucenjivanje ljudi za radno mesto, je kradja izbora, plus krsenje ustavnog poretka Srbije.

Dalje, posebni SNS batinasi, koji spartaju Srbijom u cilju zatrasivanja ljudi je isto tako kradja izbora.

Zato sto kradu,zato sto jadnici iz sns vec danima trce u j....kol centre i mole babe i dede da ih obrlate.Medju tim jadnicima je I moja maceha znam sta rade i cime se bave.A kad im kazes da kradu vade oci
ali to nije kradja... kol centar je normalna pojava..u nas visestranacki sistem kapiralne glasove i kol centre je uvela demokrastka stranka.

Јадна нам држава ако нам странци пазе на кутије.

п.с. Све поштено! Ал’ у *урцу.

Zato sto zivimo u Srbiji, i znamo sta se desava u nasim zajednicama.

Plus, znamo da se kradja na izborima ne vrsi samo na birackom mestu.

Placanje i ucenjivanje ljudi za radno mesto, je kradja izbora, plus krsenje ustavnog poretka Srbije.

Dalje, posebni SNS batinasi, koji spartaju Srbijom u cilju zatrasivanja ljudi je isto tako kradja izbora.
imaj i ti svoje batinase pa da vis kako ce te zastrasiti....ili izvuci kratež pa ces videti izraz na licima im svinjskim....a i baricu ispod.

Back