Krađa drveta u Srbiji

mario80

Stara legenda
Poruka
96.129
Do sada sam čuo da se kradu šume tj seku na divlje. Ujak umro i mi došli posle godinu dana neko odrezao kompletan veliki stari orah i odneo. Dvorište ograđeno, kuća levo kuća desno ljudi žive, niko nema pojma.

Pre bih očekivao da čuknu kuću, odnesu tv ili alat ali drvo?!??

Do sada sam čuo da se kradu šume tj seku na divlje. Ujak umro i mi došli posle godinu dana neko odrezao kompletan veliki stari orah i odneo. Dvorište ograđeno, kuća levo kuća desno ljudi žive, niko nema pojma.

Sistemski kradu drva svi, a neretko sa oruzjem idu ovi ozbiljniji

ne bi verovao sta moze uigrana ekipa cigana za sat, 2, 3, 24, 300 dana u godini. :cool:

pa znas da je u vreme onog crnogorskog srbozdera Milosevica, narod u Srbiji razvaljivao zeleznicke drvene pragove da bi se grejao.

Onda morate odlučit za više od pola Srbije.
nije pola.Na svim izborima "Sloba" je dobijao samo oko 10 posto glasova. Buduci da je svaki crnogorac glasao za "Slobu" , tih 10 posto ujedno pokazuje i koliki je procenat crnogorske dijaspore u Srbiji.........naravno, puta dva jer crnogorski maloletnici ne glasaju.
Razliku izmedju 10 i 90 posto popunjavala je "Slobina" izborna komisija zastupljena sa 100 posto crnogorcima.

Back