evi
Aktivan član
- Poruka
- 1.394
Da li je naka koristila vichy antirid? Sta mi preporucujete?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo pitanje !!! :shock: Pa, zar ne vidiš KAKVA JE ... ??? :shock:?:hanibal si ti zavrsila neku skolu za negu lepote
ajde ne kaki nisam ti nista lose rekla,glupo je sad da se ponasas kao uvredjeno dete.ajd odgovori mi na pitanje a ja cu da ti kazem sta je najbolje za tebe,imas priliku da te savetuje top savetnik za negu lica i tela ne zezaj sadevi:"Drage" moje mnogo vam hvala, bas ste mi pomogle. Radicu na mentalnom zaustavljanju, nadam se da ce mi pomoci.... valjda je nekom to uspelo.
Ja koristim sve skoro sve proizvode od Vichy-a i mogu samo dalje da ih preporucim, jer su ODLICNI.Sestra mi radi u apoteci, pa imam super savetodavca.Ako te nesto posebno zanima slobodno mi se javi.evi:Da li je naka koristila vichy antirid? Sta mi preporucujete?
Nina2:L'Occitane ne testira na zivotinjama (jesam li preterala sa hvaljenjem l'occitane? a,a,a?)
genetika-slazem seStruja:drage moje, sve te kreme sve je to u redu, samo mnogo je vaznije cime se hranite i sta pijete. zatim genetika, uredan san i ostale navike.psiholoski efekat je takodje bitan, verovale ili ne. mozda deluje uvrnuto, ali nije.sve je vazno, sve se racuna. krema dodje samo kao dodatak na sve. blaga hidrantna krema, ili odgovarajuca za odredjen tip koze, iz apoteke, daje isti efekat kao i bilo koja druga, izvikana i reklamirana. verujte mi. uostalom moja koza je potvrda svega napisanog.
losa_mala:interesantno da se za njih i kod nas zna.Ovde u francuskoj su bas na dobrom glasu,ali stvarno prvi put cujem da su se i na scg trzistu pojavili
hanibal77:i body shop ne testira na zivotinjama
i koristi samo prirodne sastojke
ali meni to nije nekako razlog za ili protiv kupovine to se radi pa se radi
ok onda ne poznajem ih dovoljno pa necu nista da kazem.Struja:ne ne hani nisam rekla bilo koja u smislu kupovine u supermarketu ili na ulici! rekla sam apotekarska.