Gambrinus
Aktivan član
- Poruka
- 1.009
"Најникаквија"
маскара коју сам имала је једна Макс фактор, паковање је баш дебело, могао би човека да убијеш маскаром. Не сећам се како се зове, али се сећам да су ми трепавице боље изгледале "без ништа"

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
A šta je to?![]()
Jao, ja ove fine nikad nisam kupovala...
Ne znam da li da se složim... npr što se tiče šminke godinama sam koristila Debora senke i bila sam prezadovoljna, kupim novo pakovanje senki pre neki dan - bezveze. Ko da nije ista firma.Šta je u pitanju, ne znam
![]()
Lancome, Estee Lauder, Chanel, Shiseido, Clinique, Dior...
ni ovo...samo prirodna kozmetika...![]()
e, prilicno... tupav tekst, al ajde...
Logonu inace mozete naci u svakoj boljoj apoteci i skroz je super
dok npr. DM ima vlastitu, povoljnu, liniju kozmetike (i dekorativne) od sastojaka iz organskog uzgoja, bez mineralnih ulja i sirovina zivotinjskog porijeka...
e, prilicno... tupav tekst, al ajde...
slobodno ga prevedi na visi intelektualni nivo...![]()
...Tako je - linija 'Alverde' je u pitanju...![]()
imale smo negdje i temu, ako se dobro sjecam?
ako nismo, mozda bismo je trebale imate posto
je sama prica o "prirodnoj kozmetici" daleko od besmislene...
e, jesi probala Dr Hauschka kozmetiku?
ja samo kremu za ruke i nesto nisam bila odusevljena...
mada, tad sam puno radila s kiselinama pa tesko da bi mi ista pomoglo : (
e, jesi probala Dr Hauschka kozmetiku?
ja samo kremu za ruke i nesto nisam bila odusevljena...
mada, tad sam puno radila s kiselinama pa tesko da bi mi ista pomoglo : (
...Jesam, kao i vecinu organic brand-ova...Uglavnom sam koristila preparate za negu tela ('Quince Body Moisturizer', 'St. John'swort Foot Cream' i 'Lip Balm') i bila sam zadovoljna, iako danas koristim 'Lavera' veganske preparate koji mi vise odgovaraju...Za negu lica, koja je veoma jednostavna, koristim takodje veganske i medicinske preparate koji mi najvise odgovaraju a prave se prema potrebama moje koze...Problem mi predstavlja deokrativna kozmetika koju ne uspevam da pronadjem u odgovarajucim nijansama u organic ponudi...
...@Pussycat...Hauška...
E, hvala, a mene sve asocira na ''ćuška'' pa reko da se ne blamiram
Ima li još neka zanimljiva medicinska kozmetika, hipoalergijska, trenutno koristim Seba med hidro gel i zadovoljna sam ali je već pri kraju i malo me smorila (žene) pa bih da probam nešto slično.
...Jesam, kao i vecinu organic brand-ova...Uglavnom sam koristila preparate za negu tela ('Quince Body Moisturizer', 'St. John'swort Foot Cream' i 'Lip Balm') i bila sam zadovoljna, iako danas koristim 'Lavera' veganske preparate koji mi vise odgovaraju...Za negu lica, koja je veoma jednostavna, koristim takodje veganske i medicinske preparate koji mi najvise odgovaraju a prave se prema potrebama moje koze...Problem mi predstavlja deokrativna kozmetika koju ne uspevam da pronadjem u odgovarajucim nijansama u organic ponudi...
...@Pussycat...Hauška...![]()
...Mene je dugo asociralo na haubicu.......Ima mnogo brand-ova tkzv. medicinske kozmetike namenjenih kucnoj i profesionalnoj upotrebi u salonima i dermatoloskim ordinacijama...Murad, DR Wolff, Avene, Catalysis, SVR Laboratoires, Uriage, Merck, La Roche-Posay, Vichy, Eucerin...Nije u pitanju organska kozmetika i najbolje je konsultovati dermatologa, kozmetologa ili farmaceuta prilikom izbora...
...
E, hvala, a mene sve asocira na ''ćuška'' pa reko da se ne blamiram
Ima li još neka zanimljiva medicinska kozmetika, hipoalergijska, trenutno koristim Seba med hidro gel i zadovoljna sam ali je već pri kraju i malo me smorila (žene) pa bih da probam nešto slično.
da, to realno jest problem...ako se covjek intenzivnije sminka ili ima svijetliji ten
palete su bas oskudne
inace, akonto tih...pravljenih krema;
s tim imam super iskustvo - hidratantna krema s maslinovim uljem...odlicna je bila
pravila je majka moje drugarice (farmaceut) za nas...samo, zagubila sam recept, a
i godine su prosle...promijeni se koza
juce sam uzela neku Alverde s hijaluronskom kiselinom, za kozu nakon 30 te, da probam...prvi put u zivotu...![]()