Kozmetika za izbjegavanje

Maskara Max Factor Lash Lift Waterprof - katastrofa od maskare, trepavice slepljene od jednog sloja, deluju maltene prljavo, Lipfinity sam morala da bukvalno gulim sa usana... Da ne bude da ih samo kritikujem, Max Factor ima i sjajne proizvode - karmine, maskaru 2000 calorie, sasvim pristojan tečni puder colour adapt, nije mi zapušivao pore...

Maskara Max Factor Lash Lift Waterprof - katastrofa od maskare, trepavice slepljene od jednog sloja, deluju maltene prljavo, Lipfinity sam morala da bukvalno gulim sa usana... Da ne bude da ih samo kritikujem, Max Factor ima i sjajne proizvode - karmine, maskaru 2000 calorie, sasvim pristojan tečni puder colour adapt, nije mi zapušivao pore...

Skida se kad se ljubiš :zper:

Inače, to je jedini karmin koji koristim i baš sam zadovljna. Skida se samo tokom ljubljenje i pranja zuba:mrgreen::mrgreen:. Mogu da jedem, pijem itd. Mene mrzi da popravljam šmiknu non stop, tako mi je ovaj lipfiniti super :D

...Bez obzira na kvalitet i/ili cenu dekorativne kozmetike koja se koristi, bez adekvatnog umeca pri njihovoj upotrebi, rezultati mogu biti porazavajuci - prema nepisanom pravilu, bolji efekat se postize vesto upotrebljenim proizvodima prosecne cene, nego lose nanetim iz tkzv. high end ponude...
...Osim umeca, nega koze je od primarnog znacaja - ulaganje u preparativnu kozmetiku i odgovarajucu, povremenu, strucnu negu lica ili pomoc u resavanju problema koze trebalo bi da budu prioritetni u odnosu na izdvajanja za, neretko precenjene, proizvode iz dekorativne ponude...

Slazem se s tobom skroz
Ja Johnson kao brend ne preferiram ni za sta
Pocevsi od baby kolekcije pa nadalje nista mi se nije pokazalo kao dobro

Maskara Max Factor Lash Lift Waterprof - katastrofa od maskare, trepavice slepljene od jednog sloja, deluju maltene prljavo,
imam isto iskustvo :neutral:
Lipfinity sam morala da bukvalno gulim sa usana...
trebalo je da upotrebis neko sredstvo ;) Ja skidam sminku Niveinim maramicama za osetljivu kozu i skida se sva sminka bez problema ukljucujuci i lipfinity :)
Da ne bude da ih samo kritikujem, Max Factor ima i sjajne proizvode - karmine, maskaru 2000 calorie, sasvim pristojan tečni puder colour adapt, nije mi zapušivao pore...
da i samo bih jos da dodam da sma bila veoma zadovoljna njihovim korektorim u stiku
mf-shimmer-panstik.jpg

imam isto iskustvo :neutral:
trebalo je da upotrebis neko sredstvo ;) Ja skidam sminku Niveinim maramicama za osetljivu kozu i skida se sva sminka bez problema ukljucujuci i lipfinity :)
da i samo bih jos da dodam da sma bila veoma zadovoljna njihovim korektorim u stiku
mf-shimmer-panstik.jpg

E pa komšinice, istu šminku koristimo ;) Baš gledam sad neke slike i snimak sa svadbe, a taj dan sam dobila i izašla mi čarobna bubuljica na sred obraza... tako sam je lepo pokrila ovim panstikom da se jedva vidi... samo iz profila :mrgreen:

E pa komšinice, istu šminku koristimo ;) Baš gledam sad neke slike i snimak sa svadbe, a taj dan sam dobila i izašla mi čarobna bubuljica na sred obraza... tako sam je lepo pokrila ovim panstikom da se jedva vidi... samo iz profila :mrgreen:

A koliko kosta to zadovoljstvo? I ima li ga trenutno u prodaji? Nikada ne gledam njihovu policu u parfimerijama, jer koristim neznu sminku, a to je, pak, sminka le proffessionalle je l'? Medjutim, dobro zvuce ti vasi hvalospevi, pa bih da pobam :flert:

A koliko kosta to zadovoljstvo? I ima li ga trenutno u prodaji? Nikada ne gledam njihovu policu u parfimerijama, jer koristim neznu sminku, a to je, pak, sminka le proffessionalle je l'? Medjutim, dobro zvuce ti vasi hvalospevi, pa bih da pobam :flert:

Nisam sigurna, mislim između 600 i 700 dinara... A koja ti je to nežna šminka, da je i mi koristimo? A ''šminka profesionalnih šminkera'' je reklama, ne vidim da je Max factor nešto jači od neke druge kvalitetne šminke...

Mnogo volim "Maybelline", sminka je bas zahvalna za nosenje, boje su postojane, dugo traje, kasnije se lako skida (i ja koristim niveine vlazne maramice i ne menjam ih ni slucajno). Cim izadje nesto novo, probam, ne cekam tudje komentare, jer sam sigurna da se necu pokajati. Lice mi je osetljivo i nikada nije ni u najmanju ruku negativno reagovalo.

Kupila sam mami Nivea labello q10, u tubici, kao smanjuje bore na usnama. To čudo je toliko gorko kad se obliznu usne! Takodje Artdeco sjaj za povećanje usana, starija generacija je, malo pecka, ali je toliko bio lepljiv i gumast, da ne spominjem da uopšte ne povećava volumen usana. Da vas ne zbunim, sad Artdeco ima neke nove sjajeve koji nisu za povećanje usana, njih nisam probala.

Kupila sam mami Nivea labello q10, u tubici, kao smanjuje bore na usnama. To čudo je toliko gorko kad se obliznu usne! Takodje Artdeco sjaj za povećanje usana, starija generacija je, malo pecka, ali je toliko bio lepljiv i gumast, da ne spominjem da uopšte ne povećava volumen usana. Da vas ne zbunim, sad Artdeco ima neke nove sjajeve koji nisu za povećanje usana, njih nisam probala.

pecka jer ima extrat cilija.........to peckanje pojacava cirkulaciju pa se usne naduju.........
artdeco nisam probala,ali imam iz avona,malo jace pecka,ali su rezultati vidljivi.............

Najveće razočaranje i najgluplje bačene paree -nail finity -Max factor - u životu nisam mazala nokte gorim lakom:dash: Toliko je tečan da bukvalno kaplje sa četkice, ne može da se namaže kako treba, sa jedne strane se nagomila, sa druge ostaje providan. Užas.

Sramota za firmu kojom sam imače zadovoljna:thumbdown:. Ne mogu da verujem da košta koliko košta a da je toliko nekvalitetan. Majke mi, bolji su i lakše se mažu oni pijačni goleden rose.

Najveće razočaranje i najgluplje bačene paree -nail finity -Max factor - u životu nisam mazala nokte gorim lakom:dash: Toliko je tečan da bukvalno kaplje sa četkice, ne može da se namaže kako treba, sa jedne strane se nagomila, sa druge ostaje providan. Užas.

Sramota za firmu kojom sam imače zadovoljna:thumbdown:. Ne mogu da verujem da košta koliko košta a da je toliko nekvalitetan. Majke mi, bolji su i lakše se mažu oni pijačni goleden rose.

Možda ga neko u parfimeriji razredio :mrgreen:

Za ovo moram da se slozim, ta maskara je skroz bezveze... :confused:

Slazem se u potpunosti. A tek sto se zgusne i postane neupotrebljiv posle nekoliko meseci :roll: Aura lakovi su bolji od njega, a kostaju 250 dinara.

Back