kozmetička industrija

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.825
Pitam se koliko se vaše mišljenje promenilo prema kozmetičkoj industriji?
Da li i dalje koristite mnogo stvari ili ste smanjili proizvode na što manje?
Da li vam je bitno šta krema koju nanosite na kožu/kosu sadrži ili uopšte ne razmišljate o tome jer je jedino važno da dobro miriše.

Možda čak i sami pravite maske za lepotu ili pilinge?

Što se mene tiče, prestala sam da kupujem gelove za tuširanje i naskočila sam na novi trend sapun, samo za kosu još nisam našla odgovarajući jer svaki koji sam do sada testirala nije prikladan za moju kosu.

1655642684627.png

Najviše koristim bebi kreme (bebi za babe😀) i to namažem kad se setim. Gelove za tuširanje biram po mirisu, karmine obožavam i uglavnom koristim one dugotrajnije, koje namažeš i sutradan kad se probudiš samo ga popraviš. Volim mleka za telo. Imam brdo kozmetičkih preparata, a ne šminkam se (sem karmina). Nekako nisam tip koji se plaši bora i ne pokušavam da usporim taj proces starenja. Mislim da je tu genetika veoma važna, kažu mi da izgledam dosta mlađe u odnosu na svoje godine (ne hvalim se), a ne koristim ništa posebno.

posao me stiti od sunca, dok ga vidim gotovo je...:mrgreen:
a gelove i ostala cuda biram po mirisu...kreme koristim koju stignem, najvise Eucerin...navika..
sta jos...i ja kao i Sejn najvise volim karmine, dugotrajne...
sve u svemu mislim da godinama koristim vise mackalica nego u 20tim..ne zbog godina nego zbog finansija...sada mogu dozvoliti sebi gluposti koje ranije nisam mogla...a volim da probam nove stvari

Pitam se koliko se vaše mišljenje promenilo prema kozmetičkoj industriji?
Da li i dalje koristite mnogo stvari ili ste smanjili proizvode na što manje?
Da li vam je bitno šta krema koju nanosite na kožu/kosu sadrži ili uopšte ne razmišljate o tome jer je jedino važno da dobro miriše.

Možda čak i sami pravite maske za lepotu ili pilinge?

Što se mene tiče, prestala sam da kupujem gelove za tuširanje i naskočila sam na novi trend sapun, samo za kosu još nisam našla odgovarajući jer svaki koji sam do sada testirala nije prikladan za moju kosu.

Pogledajte prilog 1173158
Moja drugarica ima sličnu kosu kao tvoju.
Za definisanje lokni koristi neki preparat koji se kupuje u DM-u (to ti je ovaj Activator, jer lepo stilizuje kovrdže).
Ona koristi ove preparate i kosa joj je uvek prelepa!Sve možeš naći u DM-u.
IMG_20220620_163701.jpg

IMG_20220620_163719.jpg

IMG_20220620_163643.jpg

IMG_20220620_163624.jpg

IMG_20220620_163736.jpg

Moja drugarica ima sličnu kosu kao tvoju.
Za definisanje lokni koristi neki preparat koji se kupuje u DM-u (to ti je ovaj Activator, jer lepo stilizuje kovrdže).
Ona koristi ove preparate i kosa joj je uvek prelepa!Sve možeš naći u DM-u.
Pogledajte prilog 1173886
Pogledajte prilog 1173889
Pogledajte prilog 1173890
Pogledajte prilog 1173891
Pogledajte prilog 1173893

Moja kosa je najlepša na moru sto je još jedan dokaz da mi je mjesto na mediteranu a ne ovde gde jesam :))

Problem je sto svaki drugi dan moram da operem kosu iako je čista i ne masti se ja to moram inače se ne osećam lepo

Ljeti je ne feniram i ona se sama uvije ali je problem sto je moram vezati 🤷‍♀️

Moja kosa je najlepša na moru sto je još jedan dokaz da mi je mjesto na mediteranu a ne ovde gde jesam :))

Problem je sto svaki drugi dan moram da operem kosu iako je čista i ne masti se ja to moram inače se ne osećam lepo

Ljeti je ne feniram i ona se sama uvije ali je problem sto je moram vezati 🤷‍♀️
Ona se kune u ovaj Activator.
Kaže da je prava stvar za gustu i kovrdžavu kosu.

Može,...mda se ti meni sviđžaš i sa loknama!
Znaš šta bi ti ovako kratko, dalo dobar pečat? Da ti lepo srede i ofarbaju obrve! Ja to ne radim sama, jer ne umem. Ne košta mnogo, dok totalno vizuelno promeni izgled lica.
Možda sočiva, mda ti lepo stoje cvike.
Jača šminka na očima i to je to! 🤩
Ja ne bih dirala tvoje lokne, jer su predivne! Sa pravom kosom izgledaš ozbiljnije.

Poslednja izmena:

Back