M
Mara30
Gost
Da li idete kod kozmeticarke? I koliko cesto bi trebalo ici?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mara30:Da li idete kod kozmeticarke? I koliko cesto bi trebalo ici?
kety:E sad ovo pedikir/manikir jedanput nedeljno.... mislim da dosta devojaka ovo sebi ne moze da priusti. Bitno je voditi racuna o higijeni, sam o sebi, i potraziti strucnu pomoc tamo gde je potrebna. Generalno, za kozmeticara nemaju potrebe devojke do 18 god (mislim na one sa neproblematicnom kozom) a i kad pocnu sa tim svaki kozmeticar ce preporuciti odlazak 3-4 puta godisnje. Depilacija je individualna stvar, super je i onaj mali epilator.
E sad da pitam ja vas kako izlazite na kraj sa uraslim dlakama i upalama, mene to uvek zadesi i bas tamo gde ne treba!
Pozdrav
PAMETNICA:color]skuvaj te u serpici jaci caj od kamilice i dobro naparite lice.zatim uzmite dve paprirnate maramice i nezno iscedite crne tacke i ostalo zatimuzmite anti-alergijski NEGA puder koji ste kupili u apoteci po ceni od 80 din i stavite u srednje debelom sloju.
GOSCHA:NA DEPILACIJU IDEM 2 PUTA MESECNO;
GODISNJE [LETI] 5 TRETMANA SOLARIJUM;
2 PUTA GODISNJE PEDIKIR;
TO JE TO
TRETMANE TREBA RADITI SVAKI MESEC, ALI POSTO SU SKUPI JA TO RADIM JEDNOM U POLA GODINE, A VANREDNO SAMA CEDIM LICE. ZA MLADU KOZU JE NAJBOLjA VITASKIN KOZMETIKA ZA PROBLEMATICNU KOZU.Mara30:Da li idete kod kozmeticarke? I koliko cesto bi trebalo ici?