Kovač odabrao 14 Orlova za EP

Smartanabil

Buduća legenda
Poruka
28.229
Seniori sutra putuju na šampionat Starog kontinenta, selektor saopštio spisak


1568054357758.png


Samo 24 časa dele seniore Srbije od polaska na 31. Evropsko prvenstvo koje se baš kao i kod dama igra u četiri države, Francuskoj, Belgiji, Sloveniji i Holandiji. Izabranici selektora Slobodana Kovača misiju počinju u B grupi u zemlji Beneluksa, u Briselu i Antverpenu, a za rivale će imati selekcije Nemačke, Slovačke, Španije, Austrije i domaćina Belgije...

Odradili su momci junački cele pripreme, dodali gas posle Interkontinentalnog olimpijskog kvalifikacionog turnira, i bez obzira što nisu uspeli da uzmu vizu za Tokio u ovom „prvom izvlačenju“, nastavili su sa mnogo optimizma da rade.

Brane na Prvenstvu bronzu osvojenu u poljskom Krakovu. Imaju taj potreban impuls koji će poneti iz dvorane „Impuls“ gde su uradili poslednje provere.

Šef struke Slobodan Kovač, sinoć je, posle večernjeg treninga saopštio spisak od 14 momaka koji će na Šampionat. Na spisku su, tehničari Nikola Jovović, i Vuk Todorović, korektori Aleksandar Atanasijević i Dražen Luburić, srednji blokeri Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Aleksandar Okolić, Petar Krsmanović, primači servisa Nemanja Petrić, Uroš Kovačević, Marko Ivović, Lazar Ćirović i libera Neven Majstorović i Nikola Peković.

U stručnom štabu srpskog tima došlo je do malih izmena. Umesto skauta Milana Simojlovića koji se obavezao ruskom Uralu Ufi i morao da se odazove klupskim obavezama, umesto njega će biti Radomir Vemić, zvanični skaut Fridrihshafena i desna ruka trofejnog Vitala Hejnena, sa kojim je sarađivao tri godine, a koji je sada šef struke Peruđe.

Orlovi su u utorak imali slobodno, a dan kasnije u 6,45 lete iz Beograda za Brisel, gde igraju prvu utakmicu protiv Nemačke 13. septembra.

http://zurnal.rs/odbojka/reprezentacija/85351/kovac-odabrao-14-orlova-za-ep?lang=lat
 

Back
Top