InCogNito NinjA
Zainteresovan član
- Poruka
- 321
e ovako video sam na sajmu poljoprivrede u nS-u ali nisam uzeo vizitku od choveka jel znate mozda da neko pravi ili gde ima da se kupi kvalitetan Kotlic ...Pozdrav
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Odlične bakarne kotliće prodaju Cigani cele godine na Adi Ciganliji!InCogNito NinjA:e ovako video sam na sajmu poljoprivrede u nS-u ali nisam uzeo vizitku od choveka jel znate mozda da neko pravi ili gde ima da se kupi kvalitetan Kotlic ...Pozdrav
Espanol:Odlične bakarne kotliće prodaju Cigani cele godine na Adi Ciganliji!
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...smeh:"Jel' ima tu nekih veličina?"
"Nema. Čis' bakar!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sigurna sam da ćeš ti to bolje ispričati!Espanol:Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I pošto si načela temu, ispričaj je lepo do kraja! :wink:
OK! Moj pokojni prijatelj, novinar Predrag Peca Dobrohotov pravio je sjajne emisije pod nazivom "Priče sa reke". U jednoj od emisija presreće na Adi Ciganliji Cigu koji se jedva vidi od kotlića koje tegli. Krene priča oko kotlića, a na poslednje Pecino pitanje "Da li ti kotlići imaju i neke dimenzije, Ciga odgovara: Nema bato, samo čis' bakar!smeh:Sigurna sam da ćeš ti to bolje ispričati!![]()
Dobro pitanje! Čis' bakar ne valja za kuvanje, da ne objašnjavam zašto. Svi bakarni sudovi moraju da budu "kalajisani" iznutra. Onda je stvar 100% OK!intra:Jel` nezgodan bakar za održavanje - oksidacija i tako to, čitao sam ranije da bakarno posuđe zahtjeva malo više pažnje, pa ga nisam ni kupovao (dopale su mi se neke šerpice dublje onako za sosve i te stvari, ali nisam bio siguran jel´ čist bakar)
Tako ti je kad se minđaš (pardon ninđaš) i još duhovitije predstavljaš lokaciju!InCogNito NinjA:pa zato i pricamo ovde da bi saznali gde to ima tih majstora ......( tako da ko zna nek kaze) inace u metrou sam video super stalak sa lancem za kotlic bash dobro izgleda ......hvala Espanol za savet ako moze i blize objashnjenje gde otrpilike na adi da gledam ......poshto nisam iz Bg-a a ne bih da gledam negde bez potrebne
Ne preteruj!InCogNito NinjA:e Nashao sam neshto Kao sto je ovo kako vam se chini
Računamo da nećeš da zaboraviš! :wink:InCogNito NinjA:E dogovoreno zovem na krshtenje kotlica chim pazarim![]()