KOŠTUNICA, STOJKOVIĆ I KRGA "PADAJU" S MLADIĆEM!!!

sumnjivo lice

Buduća legenda
Poruka
42.711
Čim nije bilo dokaza znači da moraju biti pušteni... Ali...

ALI....

ALI..

Puštanje, novi dokazi i najava novih hapšenja?:per:

Možda je to logičan sled događaja....
daj bre nemoj da me zaje8avas, u srpskom tuzilastvu sve rade amateri sa kupljenim diplomama.Isti oni koji svako hapsenje gllorifikuju po tri dana u medijima, i onda to ili zastari, ili se stidljivo obajvi na trecoj strani kurira kao corak.Sta je bilo sa "Gnjilanskom grupom" i "zutom kucom"?
Srpsko pravosudje ,bljak.Samo zvekani mogu da se nadaju nekim rezultatima bez obzira ko i za sta je optuzen

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.224
http://www.mail-archive.com/sim@antic.org/msg22975.html

Evo Sofijice, malo vaših laži sa jedne druge teme...

Ovako su srpski rodoljubi kidnapovani za vreme muljavog legaliste...u pidžami i papučama sa bolničke postelje...:whistling:

Sramota bre! Sramota! :eek:

Ахаха.... теби су се тотално помешали фајлови у глави - више ништа не можеш да саопштиш.

Народни Трабуњаш - ај' договори се сам са собом када ти је Коштуница КРИВ, да ли зато што је 'апсио или зато што није 'апсио - па ***. не може да буде КРИВ и зато што је наводно "'апсио Лукића у пиџами" и зато "што НИЈЕ у'апсио Младића"...:roll::roll::roll:

ccaterpillar

Legenda
Poruka
56.061
Ово је одличан пример управљања јавним мњењем, и формирања политичке сцене Србије.
Дакле, прича треба да буде таква да послужи поларизацији јавног мњења, на једној страни су проевропски ДС и сателити, који посрћу, на другој такође проевропска СНС, која је шатро у успону (потпомогнутом на све могуће начине од стране власти), а ево на трећој се подиже рејтинг посрнулој ДСС причама о невиђеном патриотизму испољеном пре пар година.
Ваљда ова прича треба да послужи да заборавимо да је тај исти ДСС спроводио политику одустајања од континуитета СФРЈ, да је Коштуница потписао указ о ослобађању око 2500 албанских злочинаца из затвора Србије (правоснажно осуђених), да је за време владе Војислава Коштунице највише хашких оптуженика изручено...

Али ето, политичка сцена Србије је баш таква каква треба да буде. Разочарани сте политиком ДС-а, али и даље мислите да нам је најбоље у ЕУ? Нема проблема, опција за вас, СНС.
А ако сте разочарани политиком ДС-а, и још више политиком ЕУ, одлично, нудимо вам патриотизам par exellance, ДСС.
А наравно, све понуде иду из исте кухиње...

gost 227949

Veoma poznat
Poruka
13.999
Ахаха.... теби су се тотално помешали фајлови у глави - више ништа не можеш да саопштиш.

Народни Трабуњаш - ај' договори се сам са собом када ти је Коштуница КРИВ, да ли зато што је 'апсио или зато што није 'апсио - па ***. не може да буде КРИВ и зато што је наводно "'апсио Лукића у пиџами" и зато "што НИЈЕ у'апсио Младића "...:roll::roll::roll:

A gde sam ja kritikovao Koštunicu zbog toga?

Pomešao su me sa Dačom putinoliscu...:hahaha::rotf:

RoccoS

Veoma poznat
Poruka
11.405
Citiram Vučića? Pa šta?:dontunderstand:

a sad ti valja vucic odjednom :hahaha::hahaha:

A ovo boldovano pitanje je takav retardluk, da nije vredno bilo kakvog odgovora.

pitanje je jasno i logicno, to sto ti nisi sposoban da odgovoris to je druga stvar
da li je za sve ovo vreme sreten lukic u svojim pojavljivanjima pred haskim sudom, ili drugim putem - izjavio da nije istina da se dobrovoljno predao nego da je uhapsen?

Poslednja izmena: