Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.381
Mislim da ce DSS na sledecim izborima pridruziti SPO-u.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Знаш шта Еремита, од свих је ипак најгори Коштуница и стварно ми се гади...
Сва његова стратегија је задржати се у фотељи без икакве подршке у бирачком телу...
Бедно.
Kako ce tadicevi glasaci reagovati ako pristane i na ovaj kostunicin zahtev i time se prakticno odrekne Evropske unije - u zamenu za podrsku na izborima?
Pristaće DS na sve, platiće stranka. Neće valjda da dozvole da im predsednik
ode u podstanare ...
Ma ima fore još 10-ak dana.
Ni ćuran nije hteo na svadbu, pa ipak, završio na stolu ...
Па то је врло важно питање и ДС мора да се јавно изјасни шта хоће а не да шибицари и вара. Чим су Коштуније и Веља упутили овакав захтев то значи да Борис и његови на ту тему врдају. Значи "мудра сова" ће да подржи Бориса - АЛИ ПОД УСЛОВИМА КОЈИ СУ У ИНТЕРЕСУ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ А НЕ СТРАНАЦА И НАТО-а.
Ако жути неће пристати на предлог, нека им буде. Од нас гласове неће добити, тј. добиће део али то неће бити довољно. Гласови ЛДП-а и мањина нису довољни.
Знаш шта Еремита, од свих је ипак најгори Коштуница и стварно ми се гади...
Сва његова стратегија је задржати се у фотељи без икакве подршке у бирачком телу...
Бедно.
pa podržite Nikolića ako je bolje rešenje
meni nije jasno zašto uvek mora neki predlog uvijen u ultimatum
Ja mislim da ce on za manje od 7 dana da dopuzi do Kostunice.
Ako pristanu na ovo,ugasili su totalno.Ovo je crvena linija koju ne smeju preći ako žele da zadrže biračko telo.Možda se i provuku na predsedničkim jer će mnogi glasati protiv radikala,tj. birati manje zlo,ali sledi kazna na lokalnim i parlamentarnim koji se sve izvesnije približavaju.Pa pazi na to se moze gledati i na drugi nacin a to je da su ovi ostali toliki moroni da Kostunica jednostavno mora tako.A za sada bar sto se tice DS-a to je tako.Znaci jednostavno Kostunjavi zna da ce ovi zbog fotelje i mogicnosti da kradu na sve pristati.
Pa pazi na to se moze gledati i na drugi nacin a to je da su ovi ostali toliki moroni da Kostunica jednostavno mora tako.A za sada bar sto se tice DS-a to je tako.Znaci jednostavno Kostunjavi zna da ce ovi zbog fotelje i mogicnosti da kradu na sve pristati.
Ako Tadic pristane pogazio je svoj politicki put! Iskreno mislim da nema nikakve sanse da Tadic ovo prihvati.
Posto Kostunjavi i Selja nisu ukrali nista,zar ne?
pa podržite Nikolića ako je bolje rešenje
meni nije jasno zašto uvek mora neki predlog uvijen u ultimatum
Tako se radi u politici.ako nesto zelis da dobijes moras da das..
Nije to nikakva ucena, Kostunica je zbog toga i usao u vladu. Prema tome, ako neko nece, ima ko hoce te glasove!
A Nikolić je u startu lošiji, pa su prvo ponudili Tadiću ili šta?
hoće neko da mi kaže da veruju da je Tadić kao bolji zaštitnik Kosmeta od Nikolića
da će pre Tadić da sreči dolazak Misije EU od Nikolića?
ne, samo trgovina i mešetarenje
Samo što su posle ovih Veljinih rezultata Koštunici oslabile karte za neko opako blefiranje. DSS bi uskoro mogla da se nađe u situaciji da se opet šlepa uz DS ili da se utopi u SRS ili, ko što neko reče, da se ujedini sa SPO.