zadovoljni kupac
Iskusan
- Poruka
- 5.643
Evo ga ,sada menja temu. Pricali smo o smislu recenice. Bolje priznati gresku i biti glup 5 minuta, nego ne priznati i biti glup zauvek
Priznaj, BRZO!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ga ,sada menja temu. Pricali smo o smislu recenice. Bolje priznati gresku i biti glup 5 minuta, nego ne priznati i biti glup zauvek
ta slika koju si prilozio i stavio u avatar je cista fotomontaza,SRAM TE BILO
Ne znam sta ne valja u smislu recenice?!
Ne svidja ti se ono sto je rekao, eto to je!

ne znas? :shock:
![]()
Pametni i treba da rade.
Kad naleti ovakav slucaj, ja ostajem bez teksta....laku noc...
Срам га било, одсекао тадићу главу а није ни било избора! Ц,ц,ц,ц,ц!to je slika Borisa Tadica i Cede sa skupstine DS-a 2004 a ti si umesto Tadiceve glave stavio Legijinu SRAM TE BILO !!!!!!

1000%Koštunica 200% ide sa demokratama.
to je slika Borisa Tadica i Cede sa skupstine DS-a 2004 a ti si umesto Tadiceve glave stavio Legijinu SRAM TE BILO !!!!!!
Ma da , sve je to fotomontaza, ono njihovo original fasilfikata!
e ovo je montaza!
Mozda je decko ekspert ucio od bebe!
Pa sad tu je velika konkurencija ali u vrhu je to je sigurno.
Iskreno ne bi voleo koaliciju DSS-SRS posto hocu da vidim sam SRS i to da li ce hapsiti lopove( mada sumnjam u to ali dok ne vidimo nista ne mozes 100% da tvrdis) a ako sa DSS-om udju od toga nema nista posto su DSS lopovi prilicno povezani sa DS lopovima.
Uzgred taj Kostunica je dozvolio Dinkicu i G17 da se poigrava i rade sta hoce sa ekonomijom Srbije, pustio iz zatvora siptarske koljace a sada se kao nesto buni sto je haski sud pustio Haradinaja.Pa haski sud je bar kao sudio tom Haradinaju a ovaj majmun retardirani cak ni to vec je jednostavno pustio siptarcine.Ima u DSS-u ok ljudi ali kao i svuda u ovoj zemlji glavnu ulogu i rec ima olos i bagra pa tako je i u DSS-u.
Koštunica 200% ide sa demokratama.
Паааа.... Турци су влада ли 500 година, Комунисти 50....
Ево види овако.
коштуница хоће да се потпише ССП, лаже народ јер је ДСС учествовао у његовом писању, али нема моода да прихвати одговорност.
Мислим исто као са испоруком Слобе, рушењем војске, итд...
Дакле, ДС ће да потпише споразум, Коштуница ће да их пљује, онда три месеца нећемо да имамо владу, а онда ће Коштуница да каже "Добро, шта је било, било је али морамо да направимо владу и одлучили смо се за Демократе"
Дакле, не заборави како је Коштуница плашио Демократе Николићем.
Демократе су дефинитивно глупи, он је поставио Николића за председника скупштине.
А деморкате су се престравиле да не уђе у коалицију са СРС и одмах пристале на коалициону владу са ДСС и за 72 сата сменили Николића.
Опет исто. Коштуница само плаши ДС са Радикалима, ништа више.
Ma da , sve je to fotomontaza, ono njihovo original fasilfikata!
nema teorije da vojislav ode u opoziciju...previse mu je mila i draga premijerska fotelja.
slazem se sa ivanom,ko god napravi koaliciju sa dssom,izvuci ce deblji kraj.a ds ako napravi opet istu vladu i da mu premijersko mesto - pa ispasce najvece konjine u istoriji srpske politike
i u pravu je aleksandar - neobavesteni nista kao ne zna,i ni za sta nije kriv a u stvari samo potura prljav posao ostalima,dok on glumi nevinost...nema ovoj zemlji napretka dok god on drzi bilo sta jace od ministarstva za kim...ako je neko sve kocio,to je on.
sto neko rece - kostunica je najcistiji od svih njih - a sve i da jeste,to je jer apsolutno nista nije radio,a i ako jeste to je bilo kocenje i inacenje.ni inertnijeg coveka,ni bitnije funkcije u drzavi.
Nece sigruno da ide sa demokratama, sta ce nam onda izbori!?
Nece sigruno da ide sa demokratama, sta ce nam onda izbori!?

mislim da si u pravu. kostunica **** demokrate jer zna da su u kriminalu do grla i da im sleduje robija vecini cim izgube vlast. tako ih on ucenjuje i plasi radikalima sve dok ne pristanu na njegove uslove i daju mu sve sto ima.
kad malo bolje pogledas, vidis onda da se izbori organizuju za dzabe sve dok neko ne bude imao preko 50% podrske jer cim nemas nijednu stranku sa 50%+1 , to znaci da ce srbijom da vlada kostunica.
Kostunica ce sam da ima 50 + 1, ako treba!

ala si me zasmejao