Коштуница одлучио- иде са тадићем?

Да ли ће Коштуница поново у неки савез са ДС?

• Ukupno glasova
    58
  • Anketa je zatvorena .
znate sto mislim da je kostunica americki covek.

zato sto ga stite amerikanci.

kad su demokrate predvodjene baticem, cedom i bebom popovicem hteli u sablji 2003 da uhapse kostunicu dosao je cika montgomeri i rekao nono decaci mojne da nam dirate vojislava da vas ne klepimo po usima.

onda su demokrate nastavile da olajavaju kostunicu da je odgovoran za to ko kad kerovi laju na nekog prolaznika a ne smeju da krenu na njega - a naravno nista nisu preduzeli.

zato su radikali jedina prava patriotska opcija.

Ti si ozbiljno prolupao! Nije dzaba sto te kritikuju!

Znaci nista od koalicije sa tvojim voljenim radikalima...sto bre,Toma bi vam goblen ispleo od srece?

Bice koalicije i tacka!

E sad vec pocinjem da brinem da je ono zezanje za sigurnu kucu u stvari istina...

:lol::lol::lol: Moradoh i sama da se nasmejem...

A jel' ga poznaješ pa da to kažeš? Ja da. I nije skroman uopšte.

Učiteljica veronauke moje ćerke mi isto nedavno reče da će glasati za njega jer je pobožan i smeran čovek. Ispisala sam odmah dete, sad sluša građansko vaspitanje :lol:

Skroman je, skroman, i skroman!!!

Poentu sam izacunaj!

Zalosno je tako se izrazavati o zivotinjama. Bolje zivotinje nego mnogi ljudi! Nije neko kriv sto nema decu, klipani jedni neuljudni!

Pa da se oženio na vreme imao bi ih. On tvrdi da je u braku od 1977 ali tu ženu mu niko nije video pre petog oktobra iz razloga jer je nije ni imao, pošto je bio mnogo zauzet jurenjem vlasti. :mrgreen:

Pa da se oženio na vreme imao bi ih. On tvrdi da je u braku od 1977 ali tu ženu mu niko nije video pre petog oktobra iz razloga jer je nije ni imao, pošto je bio mnogo zauzet jurenjem vlasti. :mrgreen:

Sta ti znas o tome?! I imas li prava da tako komentarises?!

voleo bih da gresim id a vladu formiraju DSS i radikali al kostunica je mutan igrac. videcemo posle 11 ko je u pravu a ko gresi.

"Mutan" je igrac da se svi pokazete kakvi ste!
Da zna sta i s kim dalje. To mu Bog sam otvara oci!

Ide,ide..Sve će biti kao pre,a građani će ispasti mladi majmuni zato što su izlazili na izbore i podneli još jedan medijski teror tih gadova koji se nazivaju političarima.
Samo što ovog puta DSS,NS,DS,G17 i sva ostala gamad na gomili neće imati dovoljno da sastave vladu pa će morati da se zove SPS u pomoć. Javlja mi se da se Mira i Marko uskoro vraćaju u Srbiju.

Back