zike
Elita
- Poruka
- 21.673
Дакле представа иде овако:
1.Коштуница пропусти све важне положаје Демократама и осталима, онда они усеру ствари до балчака, а Коштуница се прави „Нисам био обавештен”
2. Коштуница пусти „жуте” да одраде прљав посао за њега - отмицу Милошевића, испоруке у Хагм Разарање Војске, Отпуштање радника.
3. Ослушкује, па када народ почне да се буни, он нападне Деморкате преко новина и Тијанића
4. Ослушкује, па кад нароп попи*ди, онда поднесе оставку и крене отворено да пљује Демократе и да призива савез са Радикалима.
5. Радикали легну на руду и почну да причају хоће са њим.
6. Онда се Демократе усе*у да не дођу радикали који би позатварали пола врха ДС и све њихове тајкуне, па пристану на Коштуницине услове
7. Онда Коштуница направи поново коалицију са „жутима”, али каже као „Демократе су обећале да че да коригују своје ставове поводом Косова итд”
Онда народ буде или разочаран или каже „Па добро бар је Коштуница патриота”
То се десило три пута до сада!
Све време је од 2000, у коалицији са Деморкатама и ни једном није био против њих!
Па, ево, сложисмо се ти и ја макар у једноме. Уствари у свему овоме. Тешка срца сам заокружио предлог број 1, али се надам да ће радикали ући у владу, није важно с ким, па чак и с ЛДП-ом (знам да је немогуће)