KOŠTUNICA: ne damo kosovo ni da daju nagradu koju nudi gordon braun iz britanije!!!!

[[Darko_91]] *

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.795
Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica poručio je da se Srbija, ni pod kakvim pritiscima ili, još gore, u zamenu za nagrade, neće odreći svog prava na očuvanje suvereniteta i teritorijalne celovitosti zemlje u međunarodno priznatim granicama.

Premijer Srbije saopštio je da je to njegov odgovor premijeru Velike Britanije Gordanu Braunu, koji je rekao da Srbija treba da prizna nezavisnost Kosova kako bi mogla da postane članica EU.

Koštunica je u saopštenju za javnost ukazao da je takav odgovor dao 'jednom zauvek' kada je, u Skupštini Srbije, kao predsednik Vlade Srbije, polagao zakletvu na odanost Republici Srbiji i na poštovanje Ustava Srbije.

'Siguran sam da će svaki predsednik Vlade Srbije na isti način odgovoriti na ponude da se Srbija odrekne bilo kog dela svoje teritorije u zamenu za neke pogodnosti', naglasio je Koštunica.
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.