KOŠTUNICA KOPIRA MILOŠEVIĆA

ne,...dva miliona agenata cia....
Iskreno, meni je drago da niko od tvojih nije bio "osvescen" bombom...bas ozbiljno mislim.
U civilizovanom svetu, kada primenis silu da bi naterao nekoga da nesto uradi, to se zove "pretnja" ili "iznuda"...i kaznjivo je po zakonu...kazu da ni svedocenja sudovi ne prihvataju ako su "iznudjena" silom...ergo, da li mislis da bi narod smenio slobu da nije bilo bombardovanja?

Otkud znas da niko moj nije bio ''osvescen''?Mozda i jeste, i mozda bas zbog toga pricam to sto pricam.Nema nista gore od toga kad neko pogine uludo.
Da, narod bi smenio Slobu, ali bi trebalo mnogo, mnogo vise vremena, a to je nesto cega SRbija nema,Nije imala ni tad, a nema ni sad.

Otkud znas da niko moj nije bio ''osvescen''?Mozda i jeste, i mozda bas zbog toga pricam to sto pricam.Nema nista gore od toga kad neko pogine uludo.
Da, narod bi smenio Slobu, ali bi trebalo mnogo, mnogo vise vremena, a to je nesto cega SRbija nema,Nije imala ni tad, a nema ni sad.

Primetio sam da pominjes uzu porodicu redovno, na konto toga sam rekao da mi je drago sto ste zivi i zdravi.
Cekaj malo, kako to sad nema vremena? Pa onaj je otisao 2000.-te...koliko to godina treba da prodje da krene nabolje? Pa nije tako bilo obecavano tog oktobra...ali, valjda je u redu obecavati neostvarivo kada je borba za vlast u pitanju?;)
Ili ce da bude bolje kada na vlasti bude onaj kome cca 5% naroda daje podrsku? To se zove diktatura, kada manjina vlada nad vecinom, znas?

Jesmo zivi i zdravi, hvala,sto i vama zelimo, ali poginuo mi je prijatelj, tamo negde kod Uzica.
Treba mnogo da krene nabolje, bas mnogo.Ako uzmes u obzir da je ekonomija potpuno unistena, opljackana, infrastruktura u haosu, treba bas , bas mnogo.
Diktatura se zove onda kad manjina vlada nad vecinom primenjujuci silu, a to sad nije slucaj. I otkud ti ideja da bi neko sa 5% podrske mogao da dodje na vlast?

Dobro, znaci li to da se ni ekonomija ni infrastruktura niti bilo sta drugo nije poboljsalo od 2000.te? Ako se nesto poboljsalo, onda treba da ostane kako jeste, ako se nije poboljsalo onda treba videti sta druga politicka opcija moze? Si?;)
Ideja je sa drugih tema a verujem da pratis iste...srs i ldp...

Pratim, naravno da treba isprobati sve politicke opcije, oni su da nas sluze, ili bi bar tako trebalo da bude...:DPoenta je da se nesto poboljsalo, mozda manje nego sto je moglo, ali na osnovu onoga sto su dosad pokazali i njihovih postupaka, ideja i izjava, smatram da radikali ne bi trebalo da budu u prilici da pokazu sta znaju.U tom smislu sam rekao da Srbija nema vremena, bar ne za jos cetiri godine stagnacije.

pa dobro ste ukapirali da je kostunica naslednik milosevica ja non - stop od 5 oktobra pricam da je kostunica zlo koje am se desilo od 5 oktobra pa na ovamo ali sta da se radi pojedincima to nemoze da se dokaze.KAD GOD SAM PLJUVAO PO KOSTUNICI BIO SAM CENZURISAN OD STRANE FORUMA

pa dobro ste ukapirali da je kostunica naslednik milosevica ja non - stop od 5 oktobra pricam da je kostunica zlo koje am se desilo od 5 oktobra pa na ovamo ali sta da se radi pojedincima to nemoze da se dokaze.KAD GOD SAM PLJUVAO PO KOSTUNICI BIO SAM CENZURISAN OD STRANE FORUMA

lsd.jpg

samo se posluzite, uzmite dve, nemojte da se stidite...8-)

Back