KOŠTUNICA KOPIRA MILOŠEVIĆA

-
evo opet pokazujes koliko si obrazovan... ajmo sine idi na google ukucaj daltonista pa potrazi sta to zaista znaci :roll::roll:

Иди ти па гуглај - ја врло добро знам шта сам написао али да ти појасним да се прибојавам да поред неспособности визуелног опажања(када су у питању облици који би могли бити слични или исти) можда не разликујеш ни боје тј. колорит тих облика...:lol::lol::lol:

Osvetu protiv koga?

politickih neistomisljenika...ako to nije bilo jasno tada, nece nikada.
Srbija se oduvek delila na dve strane koje su, svaka za sebe, tvrdile da imaju tapiju na istinu i pravo. Znaci da se 5.10.2000. nista nije promenilo, niko nije krenuo nabolje (osim u pojedinacnim slucajevima) i jos uvek imamo one koji bi da zabranjuju one druge i drugacije.
Sloba je preglasan na izborima sa malom prednoscu sto je znacilo da bar 49% Srbije ima drugacije misljenje od "pobednika". Vlada nacionalnog spasa je mogla , ako ne da pomiri, onda bar da postavi zajednicke ciljeve za dobrobit Srbije, pa neka se posle u parlamentu ili skupstini bore za svoj nacin. Ali cilj bi bio isti. Bolji zivot u Srbiji. Ovako, vidim da se vec nabacuje opcija gradjanskog rata u skorije vreme u Srbiji...

-

Иди ти па гуглај - ја врло добро знам шта сам написао али да ти појасним да се прибојавам да поред неспособности визуелног опажања(када су у питању облици који би могли бити слични или исти) можда не разликујеш ни боје тј. колорит тих облика...:lol::lol::lol:

ae jos mi objasni kako se stvara opazaj i bicu srecan...

al pocni od receptora :lol::lol:

:

Па ево: ИДИ НА ПРВУ СТРАНИЦУ ТЕМА И У САМОМ ВРХУ ПРОЧИТАЈ УПОЗОРЕЊЕ АДМИНИСТРАТОРА-админ, па ће ти бити јасно да овај
безобразлук треба да прекинеш!

cek sad cu...kakav bezobrazluk samo da mi malo pojasnis neke stvari posto vidim da znas materiju :-D:-D:wink::wink:

politickih neistomisljenika...ako to nije bilo jasno tada, nece nikada.
Srbija se oduvek delila na dve strane koje su, svaka za sebe, tvrdile da imaju tapiju na istinu i pravo. Znaci da se 5.10.2000. nista nije promenilo, niko nije krenuo nabolje (osim u pojedinacnim slucajevima) i jos uvek imamo one koji bi da zabranjuju one druge i drugacije.
Sloba je preglasan na izborima sa malom prednoscu sto je znacilo da bar 49% Srbije ima drugacije misljenje od "pobednika". Vlada nacionalnog spasa je mogla , ako ne da pomiri, onda bar da postavi zajednicke ciljeve za dobrobit Srbije, pa neka se posle u parlamentu ili skupstini bore za svoj nacin. Ali cilj bi bio isti. Bolji zivot u Srbiji. Ovako, vidim da se vec nabacuje opcija gradjanskog rata u skorije vreme u Srbiji...

Ne, nije mogla da pomiri protivnike.Ne mozes da dan posle prevrata pravis vladu sa onima koje je sam narod svrgnuo i koji su upropastili Srbiju.

Jasna stvar da Kostunica kopira Milosevica.

Samo u stvari on je gori od Milosevica. Mnogo.

Sve sto je radio Milosevic, ovaj radi jos vise. Ako je Milosevic otvorio cerki Mariji radio stanicu, ovaj je macki Djurdjici otvorio dve TV kuce. Ako se Miloseviceva zena yebala sa crncima koje je uvozila nasim parama, i to avionima (eto di su nasi novci), Kostunicina se yebe sa najfinijim pariskim kurtezanama koje su jos mnogo skuplje. Ovo se zna, a meni je licno rekao jedan jako fini gospodin kome nemam razloga da ne verujem.

Milosevic jeste ubio predsednika Srbije, ali samo bivseg - Kostunica je hladnokrvno ubio ordinirajuceg premijera. Ako to nije gore, ne znam sta jeste.

Ovo je naravno fenomenologija, ima tu i mnogo konkretnijih slicnosti. Kostunica vodi ratove, Kostunica gubi ratove, Kostunica unistava privredu, Kostunica protezira mafiju, Kostunica tuce demonstrante, Kostunica ubija novinare, Kostunica stampa pare, Kostunica tera ambasadore, Kostunica... Pa, Kostunica jeste kao Milosevic, ali je istovremeno i kao Hitler, a i Mussolini dittatore.

Kostunica jos nije optuzen za ratne zlocine. Nadam se da ce uskoro i biti, pa da i nama jednom krene.
Zaboravio si da Koshtunica nastavlja unishtavanje buntovnog duha mladih time shto je bio na koncertu Bore Chorbe i Cece,da postoji slika njega s kalashnjikovim i da to znachi da je velikosrpski shovinista,da propagira nacional-socijalistichko-fashistichku SANU i SPC.

Ne, nije mogla da pomiri protivnike.Ne mozes da dan posle prevrata pravis vladu sa onima koje je sam narod svrgnuo i koji su upropastili Srbiju.

Vidis, ja znam ljude koji su glasali za sps i koji su bili veoma aktivni u nastojanjima da se svrgne diktator...5.10 je bio puc protiv jednog coveka koji je umislio da je on drzava.
Mislis da je glasacko telo sps-a bilo to koje je upropastilo drzavu? Ljudi su glasali onako kako su mislili da treba. Ocekivali su da se predlozeni ciljevi ispune u nekom razumnom roku. Sto me sve podseca i na danasnju vlast. Obecanja iz predizbornih kampanja niko ne ispunjava ni onda ni sada a vise ne verujem da ce ikome pasti na pamet da ispuni predizborno obecanje dok se ne omaste bandere na Terazijama...
A i iskreno mi je zao svih onih koji ce u nekom nastupajucem vremenu ocekivati "spomenicu 2000.-te"....i vidim u kakvoj su zabludi oni koji veruju da je stotinjak hiljada ljudi sa motkama oteralo slobu....kao kada slusam danas na televiziji kako su svi do jednog uvek slavili slavu od pamtiveka...

:

Па ево: ИДИ НА ПРВУ СТРАНИЦУ ТЕМА И У САМОМ ВРХУ ПРОЧИТАЈ УПОЗОРЕЊЕ АДМИНИСТРАТОРА-админ, па ће ти бити јасно да овај
безобразлук треба да прекинеш!

Naso se ko da mu kaze...Pa ti si istog tog sto je sad postao moderator(ponovo)pljuvao uvek kad bi mu se obracao.Takodje uglavnom vredjas svakog cije se misljenje razlikuje od tvog.Nadam se da su kriterijumi isti za sve a to ce dokazati admin koji je postavio obavestenje.Zasticen si kao beli medved...

Vidis, ja znam ljude koji su glasali za sps i koji su bili veoma aktivni u nastojanjima da se svrgne diktator...5.10 je bio puc protiv jednog coveka koji je umislio da je on drzava.
Mislis da je glasacko telo sps-a bilo to koje je upropastilo drzavu? Ljudi su glasali onako kako su mislili da treba. Ocekivali su da se predlozeni ciljevi ispune u nekom razumnom roku. Sto me sve podseca i na danasnju vlast. Obecanja iz predizbornih kampanja niko ne ispunjava ni onda ni sada a vise ne verujem da ce ikome pasti na pamet da ispuni predizborno obecanje dok se ne omaste bandere na Terazijama...
A i iskreno mi je zao svih onih koji ce u nekom nastupajucem vremenu ocekivati "spomenicu 2000.-te"....i vidim u kakvoj su zabludi oni koji veruju da je stotinjak hiljada ljudi sa motkama oteralo slobu....kao kada slusam danas na televiziji kako su svi do jednog uvek slavili slavu od pamtiveka...

Slobu je sklonio narod, kojem je trebalo da izgubi cetiri rata, da ga ojade sankcijama, da ga rezim opljacka cetiri puta i da ga bombarduju da se osvesti.

Slobu je sklonio narod, kojem je trebalo da izgubi cetiri rata, da ga ojade sankcijama, da ga rezim opljacka cetiri puta i da ga bombarduju da se osvesti.
Dobro, ako ti u to verujes, da je slobu sklonio narod, neka ti bude.....
A to da je narod bombardovan da se osvesti, to kazi onima koji su izgubili rodbinu u tom "osvescujucem" bombardovanju...meni ne moras, meni niko nije stradao.

Potpuno tacno, i ne vidim kakve ima veze sa rodbinom poginulih u bombardovanju......

Koliko sam ja gledao , na primer, one jadne ljude koji su izgubili najdraze u bombardovanju televizije , oni su upravo najvise ljuti i ozlojedjeni na tadasnji rezim,koji je doveo ovu zemlju u situaciju da bude bombardovana u sred evrope , krajem dvadesetog veka........moras biti totalni imbecil, pa uspeti to da uradis......i kompletna budala, da jos podrzavas takvu politiku.......stoga, smesno je bezati od cinjenice da je slobina samoubilacka politika, podrzavana od velikog dela naroda, upravo dovela srbiju do stanja u kome se nalazi danas...

BTW....ako nije narod smenio satrapa, ko je??
vatikan, soros, cia , bia , marsovci, masoni, jevreji.....?????

Dobro, ako ti u to verujes, da je slobu sklonio narod, neka ti bude.....
A to da je narod bombardovan da se osvesti, to kazi onima koji su izgubili rodbinu u tom "osvescujucem" bombardovanju...meni ne moras, meni niko nije stradao.

Misli ti na zrtve koje je taj rezim ostavio u Hrvatskoj, Bosni i na Kosovu. Onu maloletnu decu koju su skorpioni streljali. Koliko je samo majki ostalo be dece. I u Srbiji zato sto su mladi ljudi ni krivi ni duzni ginuli u tom ratu kao vojnici za Arkanov dzep da bi on Vozio najskuplja kola po Beogradu.

Ko ga je sklonio?Milioni agenata CIA?
Narod nije bio bombardovan da se osvesti, nego ga je bombardovanje osvestilo u toj meri da uvidi gde ce sve zavrsiti ako Sloba ostane na vlasti.
ne,...dva miliona agenata cia....
Iskreno, meni je drago da niko od tvojih nije bio "osvescen" bombom...bas ozbiljno mislim.
U civilizovanom svetu, kada primenis silu da bi naterao nekoga da nesto uradi, to se zove "pretnja" ili "iznuda"...i kaznjivo je po zakonu...kazu da ni svedocenja sudovi ne prihvataju ako su "iznudjena" silom...ergo, da li mislis da bi narod smenio slobu da nije bilo bombardovanja?

Treba misliti i na nase zrtve, srpske zrtve u Hrvatskoj, u Bosni, na Kosovu, u bombardovanju i to ne treba nikad zaboraviti.Pusti to suocavanje sa prosloscu.Neces sresti bas mnogo Nemaca koji ce bezrezervno prihvatiti kriviciu za naci zlocine ili mnogo Francuza kojima ce biti zao za zlocine Legije u Magrebu.Treba sve pamtiti, da se ne bi ponovilo.

Back