Kostunica je stitio Kosovo a Demokrate i Dacic su izdali Kosovo

kapetanmark

Buduća legenda
Poruka
43.540
autorska tema

podsetimo se detalja posle jednostrane nezavisnosti Kosova od siftara.

30. novembar 2015.
Koštunica: Povlačenje ambasadora iz zemalja koje priznaju Kosovo
Vlada Srbije naložila je ambasadoru u Vašingtonu da se hitno vrati u Beograd, što je mera koja će važiti za sve zemlje koje priznaju jednostranu nezavisnost, rekao je večeras premijer Vojislav Koštunica.
"Danas počinje naša dugotrajna borba da u potpunosti vratimo celokupnu pokrajinu u ustavnopravni poredak Srbije. To je naš cilj i Srbija će ga ostvariti. Ako ne možemo da ga potpuno ostvarimo danas, ostvarićemo ga sutra, jer Srbija mora biti slobodna", rekao je on.

Koštunica je rekao da je povratak Kosova i Metohije u ustavnopravni poredak zemlje u skladu sa važećim normama međunarodnog prava i zaštita građana u pokrajini koji poštuju ustavni poredak trajni i najznačajniji zadatak i glavni cilj buduće državne politike.

Kostunica je potom izjavio da treba tuziti zemlje koje su priznale Kosovo

Ali na ovakve stavove reaguje IZDAJNIK TADIC I RUSI VLADU, DRUGU MANJINSKU VLADU VOJISLAVA KOSTUNICE, tadic nije bio za povlacenej ambasadora iz usa kao ni za tuzbe prema zemljama koje su priznale Kosovo. Uz propagandu USA i zapada uvodio je strah medju gradjane Srbije pricom kako nas Kostunica uvodi u rat...

Da se podsetimo kako je vlada izgledala tada 2008me ...
2004 u Srbiji je formirana vlada Vojislava Koštunice, nakon vanrednih parlamentarnih izbora održanih u decembru 2003. godine.
Koštunica je postao premijer nakon što je Socijalistička partija Srbije podržala njegovu manjinsku vladu koju su pored Demokratske stranke Srbije činili G17+, Srpski pokret obnove i Nova Srbija.
Ova Vlada je poznata po donošenju novog Ustava koji je potvrđen na referendumu 28. i 29. oktobra 2006. Na osnovu Ustava i Ustavnog zakona od trenutka njegovog stupanja na snagu moraju se održati novi parlamentarni izbori u periodu od 60 do 120 dana. Tadašnji predsednik Srbije Boris Tadić je raspisao nove izbore 10. novembra 2006. i oni su održani 21. januara 2007. godine.

Друга влада Војислава Коштунице формирана је 15. маја 2007 године. Чиниле су је следеће политичке партије: Демократска странка, Демократска странка Србије, Нова Србија и Г17+. Председник Владе био је Војислав Коштуница, потпредседник Божидар Ђелић, а Владу су чинила још 23 министра, од чега четири жене.

dakle to je vlada koja je bila na vlasti pocetkom 2008 , kada dolazi do jednostrane nezavisnosti siftara.
Kostunica je sve ucinio kao sto vidimo i gore , sve sto treba, povukao ambasadore iz USA , rekao da cemo tuziti sve zemlje koje priznaju Kosovo.
ali izdajnik TADIC TADA RUSI VLADU! :per: EVO I KAKO:

Фебруара 2008. године, косовски Албанци проглашавају једнострану независност јужне српске покрајине -
Косова и Метохије. Након тог догађаја, Влада запада у кризу јер је у исто време Европска унија нудила Србији да потпише Споразум о стабилизацији и придруживању.
Један део Владе (Демократска странка и Г17 плус) залагао се за стављање потписа на тај споразум, док је други део Владе (Демократска странка Србије и Нова Србија) захтевао да ЕУ јасно саопшти да признаје територијалну целовитост Србије. Пошто су се несугласице наставиле, убрзо је дошло до пада Владе. Наиме, 5. марта, опозициона Српска радикална странка предложила је парламенту Резолуцију о сарадњи Србије са ЕУ. Ту Резолуцију подржали су ДСС и Нова Србија, док ДС и Г 17 плус нису. Дан касније, министри из редова ДС и Г 17 плус прегласали су своје коалиционе партнере по питању ове Резолуције.:per:
VIDITE ? bagra izdajnicka demokratska!

Дана 8. марта, премијер Војислав Коштуница у обраћању јавности затражио је распуштање скупштине и расписивање ванредних парламентарних избора, што је врло брзо и учињено.

Na izborima je SRS osvojila 78 poslanika , DSS (kostunica) 30 SPS (dacic) 20 , sto bi ukupno bilo 128 POSLANIKA ILI TI DOVOLJNA VE'INA U PARLAMENTU BEZ DEMOKRATA G17 PLUS I OSTALIH zutih lopova

Ali debeli izdanjik DACIC se okrece TADICU !!! Dolazi do necega sto niko ocekivao nije - koalicije najvecih prirodnih neprijatelja s kraja devedesetih i pre petog oktoba- DS I SPS!
UPAMTITE NARODE - DACIC IZDO TADA tomu vucica i kostunicu i otiso tadicu!

dakle izdajnik TADIC je rusio vladu , smetala mu je zastita kosova. iydajnik ce 2010 prebaciti kosovo iz UN u Brisela i pokrenuti proces - briselski sporazum!

2010 su jeremic tadic i gospon dacic koji bese premijer , lepo spakovali Kosovo u Brisel.

Imali smo premiejra koji je 2008 rekao on osto zelimo svi , a to je da NE PRIZNAJEMO JEDNOSTRANU NEZAVISNOST, DA PREKIDAMO DIPLOMATSKE ODNOSE SA USA, DA CEMO TUZITI SVAKOGA KO PRIZNA NEZAVISNOST!

ALI TADIC NAS JE IZDO !!!!!

nismo smeli to dopustiti narode... sad ?

e sad je poprilicno kasno...

pa opet narode glasaj za bagru demokratsku!

Poslednja izmena od moderatora:
autorska tema

30. novembar 2015.
Vlada Srbije naložila je ambasadoru u Vašingtonu da se hitno vrati u Beograd, što je mera koja će važiti za sve zemlje koje priznaju jednostranu nezavisnost, rekao je večeras premijer Vojislav Koštunica.
2015. Koštunica nije bio premijer, a autorska tema ne može na osnovu kopiranog teksta.

2015. Koštunica nije bio premijer, a autorska tema ne može na osnovu kopiranog teksta.
niko nije ni spomenuo 2015tu i ne lazi. tad su neki mediji podsecali na to sta je kostunica ucinio 2008 ne pravi se naivan
tema je o tome da je kostunica politicar koji je povukao ambasadora iz usa posle JENDOSTRANE NEZAVISNOSTI KOSOVA i hteo da se tuze sve zemlje koje priznaju kosovo
hteo ej da proglasi i okupaciju

dakle sve sto je danas aktuelno kao teret nama oko kosova.

a kopirani tekst nas podseca na to ko je stitio srbiju a ko je bio protiv toga sto je ucinio kostunica!

stoga ne lazi

naravno da moze autorska tema , a kopirani tekstovi samo podsecaju da je naslov teme istinit, podsecaju da sve sto govorim su cinjenice

znam da vama nesrbima ne odgovara da se podsetimo kako je srusen kostunica i ybog cega. srusen je jer je povukao ambasadora iz usa, jer je hteo da tuzi sve zemlje koje su priznale kosovo
jer NIJE DOPUSTIO POTPISIVANJE SPORAZUMA SA EU oko integracije toboy u EU dok SE EVROPSKA UNIJA JASNO NE OGRADI OD JEDNOSTRANE NEZAVISNOSTI KOSOVA i to je sasvim u redu!

ali tvom demokrati tadicu izdajniku to nije bilo u redu jel de...

Da, Koštunica je verovatno bio spreman i da oružano uleti na Kosovo sa radikalima ali Dačić je kao stari SPS ovac napustio Slobinu politiku i otišao kod žutaća.

Radikali da bi vratili Dačića postali naprednjaci i potpisali u Briselu 2013. :mrgreen:
proces - briselski sporazum je pokrenuo tadic jeremic uz dacica koji je bio premijer tada

dakle ostaje nam jasno da je KOSTUNICA postupao kako treba prilikom jednsotrane nezavisnosti. povukao ambasadora, trazio da tuzimo svakoga ko prizna kosovo, trazio i proglasenje okupacije

Plus ono sto je bio KAMEN SPOTICANJA TADICA I KOSTUNICE -
kostunica nije za potpisivanje sporazuma oko pridruzivanja EU sve dok se istata EU glasno i jasno ne OGRADI OKO JEDNOSTRANE NEZAVISNOSTI KOSOVOA sto je sasvim ispravno i ok

a tadic je bio za eu, i protiv ovoga

eto nam sad eu, eto nam 2010 pa tadicevog prebacivanja pitanja kosovau Brisel. Eto nam danas kurtija

Kostunica bi prosao da nije bilo debeljuskastog IZDAJNIKA DACICA e pa hvala ti debeli za nezavisno kosovo isto kolko i tadicu!

Kostunica je govorio ono sto bi svaki cestiti srbin rekao. Ali niko niej OCEKIVAO DA MOZE DOCI DO KOALICIJE DS i SPS inace dacic ne bi prosao ni cenzus da je narod znao!

posle jednistrane nezavisnosti Kostunica je ucinio sve NEOPHODNO i jedino moralno i ispravno

povukao je ambasadora iz usa

trazio je da tuzimo sve drzave koje su priznale kosovo

bio je protiv potpisivanja sporazuma koji je tada nama poturila EU sve dok se EU jasno ne ogradi od JEDNOSTRANE NEZAVISNOSTI KOSOVA sto ej apsolutno u redu

tadic je zbog toga srusio vladu
na izborima tadic ne bi imao vecinu, DA NIJE DOSLO DO NEZAMISLIVE KOALICIJE KADA SE UJEDINI ONO STO NIKO NI SANJAO NIJE - DS i SPS
i sta smo dobili?

dobii smo da su izdajnici 2010 prebaicli kosovo iz UN u Brisel.

Kostunicu je rusio IZDAJNIK TADIC a kostunica je oko jednostrane nezavisnosti govorio sve ono sto bi danas rekao svaki srbin!

e pa braco srpska da danas nije malo kasno ?

krivac je tu medju nama. onaj koji je rusio kostunicu - TADIC i debela gnjida izdajnicka dacic

308673009_184404374123089_3452750315467529364_n.jpg
FPxu-J2WQAMah3s.jpg

Realno 2008 godine se biralo izmedju novog rata za Kosovo i EU.
nije se biralo izmejdu novog rata, to je mantra vasa
Izabrana je EU i to upravo od strane Slobinog čoveka. Kako poetski.

TADA SE PLJUNULO NA KOSOVO da su glsaci SPS znali da ce DACIC U KOALICIJU SA TADICEM I DS ne bi presao ni cenzus!

E TADA JE NAROD IZDAN

@kapetanmark Pozitivno sam iznenađena. Mnogo mi je drago kad vidim da neko spominje Koštunicu u najpozitivnijem smislu.

On je za mene bio državnik i to je ostao, bez obzira na izlazak iz politike.

Mogu sada mnogo da pišem o Vojislavu Koštunici, ali će ispasti da sam njegov bot, a nisam. Izašla sam iz DSS-a kada je on napustio DSS. I imala sam prilike da ga upoznam i fino razgovaram sa njim, na jednom, skoro neformalnom skupu.

@kapetanmark Pozitivno sam iznenađena. Mnogo mi je drago kad vidim da neko spominje Koštunicu u najpozitivnijem smislu.

Mogu sada mnogo da pišem o Vojislavu Koštunici, ali će ispasti da sam njegov bot, a nisam. Izašla sam iz DSS-a kada je on napustio DSS. I imala sam prilike da ga upoznam i fino razgovaram sa njim, na jednom, skoro neformalnom skupu.
covek je te 2008me prilikom jednostrane nezavisnosti od strane siftara (koju je usa odmah priznala) ucinio ono sto je jedino NORMALNO i ocekivano u takvoj situaciji:
-povukao je ambasadore iz usa
-trazio je da tuzimo sve zemlje koje priznaju jednostranu nezavisnost kosova

a sto se tice najbitnijeg kamena spoticanja u vladi koju je pored njega cinio i DSS kada nam je bas tada 2008 me stigao uslov od EU oko daljih koraka u priblizavanju ka EU :

saopstio da EU mora prvo da postavi garancije i da se jasno deklarise tj ogradi OD JEDNOSTRANE NEZAVISNOSTI KOSOVA inace Srbija nece potpisati nikakav sporazum sa EU!

Dakle, nista sto je loše nije rekao i učinio!
Ništa drugo nije ni mogao! jer nije izdajnik.

A onda ga je srusio tadic, on je bio za eu - pa evo nam sad! eto nam ode i sever kos mitrovice.
Tadic je srusio vladu, i onda smo bili svedoci NECEGA STO APSOLUTNO NIKO U NARODU NIJE OCEKIVAO , videli smo ono sto je bilo nespojivo ni u snu, vladu prirodno kontradiktornih i suprostavljenih stranaka DS I SPS

Upravo tada NAROD je izdan. SPS ne bi prebacio cenyus nikako da je iko od glasaca imao na umu da ce doci do vlade sa DS!

to je prevara .

I kostunica je ispljuvan od skotova kojima je smetalo sto NE PRIZANJE JEDNOSTRANU NEYAVISNOST KOSOVA sto povlaci ambasadore iz usa, sto nece nikakv sporayum sa EU (dok vodece clanice eu jedna za drugom priznaju nezavisnost kosova) i dok se ta EU ne ogradi u tom sporazumu od jednostrane nezavisnosti Kosova.

tada smo precutali na tu prevaru glasaca sps, na tu izdaju tadica .

Kostunica je video gde to vodi. Zato je digao ruke i izasao iz politike na kraju.

Danas je poprilicno kasno.
2008me smo izdani a JEDINI koji je bio protiv te izdaje i protiv usa i protiv eu ako priznaju jednostranu nezavisnost bio je KOSTUNICA

i to ga je skinulo sa vlasti?

e pa narode zahvali tadicu i dacicu.

Svaki cestit srbin ce reci da smo mi izdali Kostunicu i izdali Kosovo. On NIJE IZDAO NAS I KOSOVO NIKADA

Šta hoćeš da kažeš, da su Šiptari izdajnici ?
Kažeš Šiptari su izdajnici jer su proglasili nezavisnost Kosova ?
nisam ja to rekao

ja sam rekao da VUCIC 2008me nije imao nikakve veze! nije imao nikakvu vlast na drzavnom nivou
pogledaj temu i sve cinjenice koje su argumentovane iz tog doba te se ne brukaj i ne glupiraj

Makar nije imao bahato-autoritarni mentalitet sultana-kabadahije-despota kao ogromna vecina srBskih politicara, od mesne zajednice pa do vrha i obrnuto.

nije se biralo izmejdu novog rata, to je mantra vasa

TADA SE PLJUNULO NA KOSOVO da su glsaci SPS znali da ce DACIC U KOALICIJU SA TADICEM I DS ne bi presao ni cenzus!

E TADA JE NAROD IZDAN
Koštunica je hteo prekid puta ka EU, povlačenje ambasadora, proglašenje okupacije i koaliciju sa radikalima i SPS. Dakle maksimalno antizapadni stav kao i kod Slobe. Da je to ostvareno pre ili kasnije bi zapad nahuškao zbog tog zaokreta Šiptare da zauzmu sve na severu i Srbija bi vojno reagovala. Umesto toga izabrana je koalicija DS - SPS a kasnije SNS - SPS koje su dovele do Briselskog sporazuma i povlačenje Srbije u svakom smislu sa Kosova bez otpora kako bi se dobijala sredstva, krediti i investicije od EU.

Koštunica je hteo prekid puta ka EU,
prekid puta ka EU ? to je laz. Molim te da tu glupost argumentujes dokazima, linkovima, izjavama iz te 2008me.
Odmah posle ili vrlo brzo posle jednostrane nezavisnosti od strane siftara stigao je taj sporazum sa EU . Psoto se nalazimo u situaciji kada svakodnevno prste priznanja KOSOVA (od vodecih i najjacih clanica te EU) moras se složiti da je logično da zatrazis pre ptopisivanja bilo kakvog sporayuma sa EU, da se ista distancira u tom sporazumu od PRIZNAVANJE JEDNOSTRANE NEZAVISNOSTI

povlačenje ambasadora, proglašenje okupacije
jedino moguce moralne ispravne i ocekivane odluke od drzavnika u Srbiji prilikom proglasenja jednostrane nezavisnosti od strane siftara.
i koaliciju sa radikalima i SPS
2008me kostunica je bio u vladi sa DS i G 17 pljus.
Posle izbora te godine jer je vladu srusio tadic koji je bio protiv povlacenja ambasadora iz usa koja je prva priynala neyavisnost kosova, protiv zahteva srbije da eu u svom sporazumu stavi do znanja da se distancira od jednostrane neyavisnosti kosova (tu moze biti protiv samo izdajnik srbije) imali smo situaciju da je PO SVIM OCEKIVANJIMA morala biti oformljena vlada DSS SRS SPS , pa bi to konacno od 2000te prvi put bilo bez zutih krvopija DS G17 plus, bez boze derikoze i dinkica lopurde...
moras priznati da je narod takvim glasanjem REKAO STA MISLI I ŽELI
A TO SVAKAKO NIJE usa i priznavanje jednostrane nezavisnosti KOSOVA
e onda dacic cini apsolutno ne ocekivanu koaliciju i spaja nespojivo cime je izdao KOSOVO I SOVJE GLASACE koji da su ovo mogli naslutiti sigurno mu ne bi dali poverenje niti bi presao cenzus

. Dakle maksimalno antizapadni stav kao i kod Slobe
ovo su gluposti.
Kakv stav moye imati imalo karakterna moralna osoba prilikom JEDNOSTRANE NEZAVISNOSTI KOSOVA OD STRANE SIFTARA osim da :
-povuces ambasadore iz usa (prva priznala kosovo)
-da tuzise zemlje koje priznaju jednostranu secesiju srbije
-da trazis od eu da se u sporayumu koji nam nudi jasno deklarise protiv jednostrane nezavisnosti i da to nikad nece doci u pitanje (dok pljuste priznanja jendostrane nezavisnosti kosova od VODECIH CLANICA EU )

PISES GLUPOSTI I SAM SI SVETSAN TOGA. prosto je, drugi stav nije mogao ni biti, jer bi to bio izdajnicki stav

. Da je to ostvareno pre ili kasnije bi zapad nahuškao zbog tog zaokreta Šiptare da zauzmu sve na severu
zauzeli su eno ti kurtija, dakle opet gluposti
i Srbija bi vojno reagovala.
pa reagovala je i hrvatska 1995 ... to nisi osporio. Bitno je da mi nismo do toga doveli. Iyvini jednostrana nezavisnost je sifatrsko delo .
a mozda bi smo neko vreme ragovali ako irska, proglasenjem okupacije pa cekaj momenat...
ta glupetnja su mantra tadica izdajnika

Umesto toga izabrana je koalicija DS - SPS a kasnije SNS - SPS koje su dovele do Briselskog sporazuma i povlačenje Srbije u svakom smislu sa Kosova bez otpora kako bi se dobijala sredstva, krediti i investicije od EU.
DS 2010 uz sps na celu vlade, rebacuje pitanje kosova iz UN u Brisel i kako kaze tadic u nejgovo doba vlasti je porkenut proces briselskog sporazuma.

Pricas gluposti oko Kostunice, ucinio je sve sto je drzavnik srbije trebao da ucini.

Oteli su nam zemlju, priznali jednostranu nezavisnost. Niso mi tu mogli nsita drugo. Lazem mogli smo. Mogli smo da to ne ucinimo i izdamo.
To je ucinio tadic zabcivsi na prevaru (glasaca sps) kostunicu sa debeljkom dacicem

e pa narode zahvali tadicu i dacicu.
Tačno.

Makar nije imao bahato-autoritarni mentalitet sultana-kabadahije-despota kao ogromna vecina srBskih politicara, od mesne zajednice pa do vrha i obrnuto.

On je takav, jednostavan. pomalo strog, ali nikada mu ne bi palo na pamet da se ponaša nadmeno i bahato. Zaista je, ne samo dobar čovek, već i pravi političar, državnik.

Nisu se Vojislav Koštunica ni DSS svečano, istorijski pomirili sa SPS-om. To je uradila Demokratska stranka 2007.godine.

prekid puta ka EU ? to je laz. Molim te da tu glupost argumentujes dokazima, linkovima, izjavama iz te 2008me.
Odmah posle ili vrlo brzo posle jednostrane nezavisnosti od strane siftara stigao je taj sporazum sa EU . Psoto se nalazimo u situaciji kada svakodnevno prste priznanja KOSOVA (od vodecih i najjacih clanica te EU) moras se složiti da je logično da zatrazis pre ptopisivanja bilo kakvog sporayuma sa EU, da se ista distancira u tom sporazumu od PRIZNAVANJE JEDNOSTRANE NEZAVISNOSTI

Pa šta je to nego odustajanje od EU. Zar zaista misliš da bi se zapad distancirao od nezavisnosti Kosova kad su je oni sponzorisali? Pogledaj šta se desilo Ukrajini kad je Janukovič hteo da odustane od EU. Zapad bi se obrušio isto tako na Srbiju i počelo bi medijsko huškanje kako se opet vodi politika Slobe. Neko nasilje bi na Kosovu bilo samo što bi reakcija Srbije bila drugačija sa vlašću DSS-SRS-SPS nego sa žutaćima i kasnije modifikovanim radikalima.

autorska tema

30. novembar 2015.
"Danas počinje naša dugotrajna borba da u potpunosti vratimo celokupnu pokrajinu u ustavnopravni poredak Srbije. To je naš cilj i Srbija će ga ostvariti. Ako ne možemo da ga potpuno ostvarimo danas, ostvarićemo ga sutra, jer Srbija mora biti slobodna", rekao je on.

Koštunica je rekao da je povratak Kosova i Metohije u ustavnopravni poredak zemlje u skladu sa važećim normama međunarodnog prava i zaštita građana u pokrajini koji poštuju ustavni poredak trajni i najznačajniji zadatak i glavni cilj buduće državne politike.

Kostunica je potom izjavio da treba tuziti zemlje koje su priznale Kosovo

Ali na ovakve stavove reaguje IZDAJNIK TADIC I RUSI VLADU, DRUGU MANJINSKU VLADU VOJISLAVA KOSTUNICE, tadic nije bio za povlacenej ambasadora iz usa kao ni za tuzbe prema zemljama koje su priznale Kosovo. Uz propagandu USA i zapada uvodio je strah medju gradjane Srbije pricom kako nas Kostunica uvodi u rat...

Da se podsetimo kako je vlada izgledala tada 2008me ...

2004 u Srbiji je formirana vlada Vojislava Koštunice, nakon vanrednih parlamentarnih izbora održanih u decembru 2003. godine.
Koštunica je postao premijer nakon što je Socijalistička partija Srbije podržala njegovu manjinsku vladu koju su pored Demokratske stranke Srbije činili G17+, Srpski pokret obnove i Nova Srbija.
Ova Vlada je poznata po donošenju novog Ustava koji je potvrđen na referendumu 28. i 29. oktobra 2006. Na osnovu Ustava i Ustavnog zakona od trenutka njegovog stupanja na snagu moraju se održati novi parlamentarni izbori u periodu od 60 do 120 dana. Tadašnji predsednik Srbije Boris Tadić je raspisao nove izbore 10. novembra 2006. i oni su održani 21. januara 2007. godine.

Друга влада Војислава Коштунице формирана је 15. маја 2007 године. Чиниле су је следеће политичке партије: Демократска странка, Демократска странка Србије, Нова Србија и Г17+. Председник Владе био је Војислав Коштуница, потпредседник Божидар Ђелић, а Владу су чинила још 23 министра, од чега четири жене.

dakle to je vlada koja je bila na vlasti pocetkom 2008 , kada dolazi do jednostrane nezavisnosti siftara.
Kostunica je sve ucinio kao sto vidimo i gore , sve sto treba, povukao ambasadore iz USA , rekao da cemo tuziti sve zemlje koje priznaju Kosovo.
ali izdajnik TADIC TADA RUSI VLADU! :per: EVO I KAKO:

Фебруара 2008. године, косовски Албанци проглашавају једнострану независност јужне српске покрајине -
Косова и Метохије. Након тог догађаја, Влада запада у кризу јер је у исто време Европска унија нудила Србији да потпише Споразум о стабилизацији и придруживању.
Један део Владе (Демократска странка и Г17 плус) залагао се за стављање потписа на тај споразум, док је други део Владе (Демократска странка Србије и Нова Србија) захтевао да ЕУ јасно саопшти да признаје територијалну целовитост Србије. Пошто су се несугласице наставиле, убрзо је дошло до пада Владе. Наиме, 5. марта, опозициона Српска радикална странка предложила је парламенту Резолуцију о сарадњи Србије са ЕУ. Ту Резолуцију подржали су ДСС и Нова Србија, док ДС и Г 17 плус нису. Дан касније, министри из редова ДС и Г 17 плус прегласали су своје коалиционе партнере по питању ове Резолуције.:per:
VIDITE ? bagra izdajnicka demokratska!

Дана 8. марта, премијер Војислав Коштуница у обраћању јавности затражио је распуштање скупштине и расписивање ванредних парламентарних избора, што је врло брзо и учињено.

Na izborima je SRS osvojila 78 poslanika , DSS (kostunica) 30 SPS (dacic) 20 , sto bi ukupno bilo 128 POSLANIKA ILI TI DOVOLJNA VE'INA U PARLAMENTU BEZ DEMOKRATA G17 PLUS I OSTALIH zutih lopova

Ali debeli izdanjik DACIC se okrece TADICU !!! Dolazi do necega sto niko ocekivao nije - koalicije najvecih prirodnih neprijatelja s kraja devedesetih i pre petog oktoba- DS I SPS!
UPAMTITE NARODE - DACIC IZDO TADA tomu vucica i kostunicu i otiso tadicu!

dakle izdajnik TADIC je rusio vladu , smetala mu je zastita kosova. iydajnik ce 2010 prebaciti kosovo iz UN u Brisela i pokrenuti proces - briselski sporazum!

2010 su jeremic tadic i gospon dacic koji bese premijer , lepo spakovali Kosovo u Brisel.

Imali smo premiejra koji je 2008 rekao on osto zelimo svi , a to je da NE PRIZNAJEMO JEDNOSTRANU NEZAVISNOST, DA PREKIDAMO DIPLOMATSKE ODNOSE SA USA, DA CEMO TUZITI SVAKOGA KO PRIZNA NEZAVISNOST!

ALI TADIC NAS JE IZDO !!!!!

nismo smeli to dopustiti narode... sad ?

e sad je poprilicno kasno...

pa opet narode glasaj za bagru demokratsku!
Kostunica je bio legalista.
Takvih uvek treba.
Jedino sto se lozio na sluzbe.

On je takav, jednostavan. pomalo strog, ali nikada mu ne bi palo na pamet da se ponaša nadmeno i bahato. Zaista je, ne samo dobar čovek, već i pravi političar, državnik.
Tacno
Nisu se Vojislav Koštunica ni DSS svečano, istorijski pomirili sa SPS-om. To je uradila Demokratska stranka 2007.godine.
time je ucinjena ISTORIJSKA prevara glasaca SPS
Jer posle tih izbora 2008me prvi put je posle 2000te mogla da se formira vlada u kojoj nece biti krvopija iz DS i G17 plus
to je bilo i ocekivano s obzirom na rezultate izbora

DSS 30 poslanika
SRS 78 poslanika
SPS 20 poslanika

Ukupno 128 , dakle vecina u parlamentu. Ovaj put konacno da ne bude manjinska vlada. Dakle to je bila vecinska volja gradjana srbije

E onda dolazi do ISTORIJSKOG POMIRENJA DS I SPS ?
jok, dolazi do izdaje srpskih nacionalnih interesa, do izdaje Kosova nemojmo se lgati. (Vasington calling)
Tad je prevaren narod u Srbiji.

Tada smo izdali Kosovo. Izdali smo jedinog drzavnika koji je ucinio ne ono sto je hteo , nego ono sto je jedino mogao 2008me godine prilikom jednostrane nezavisnosti kosova -ili ti secesije i cepanja nase otadzbine - stao je na put tome. Bar je pokusao.

Dje cuo i necuo gospon Vojo, ostaces upamcen u ovom narodu. Izdajom tebe izdali smo Srbiju.

Nismo smeli cutati.

od tada se samo saginjemo i nema tome kraja.

To ne menja činjenicu da je Koštunica hteo vladu sa SRS i SPS ali je Dačić preko noći izabrao da postane najveći evropejac i odbaci nacionalističke stranke, izabere gradjaniste žutaće. Čak je i doveo do toga da proruski radikali postanu proevropski naprednjaci kako bi mogli doći na vlast i potpisati sporazum 2013.

Back