Kostunica ili Karleusa ??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam se dugo , naporno i mucno pripremao za ovu temu - naime poslusao sam sve pesme od Krleuse i procitao sve njene umne kolumne ... Sa zadovoljstvom sam pogledao i sve filmove od Kusturice i procitao njegovu knjigu ...

Smatram na nisi u pravu ..

Jel si ti pitao nas za misljenje, ili ces sad da nas ubedjujes kako svi koji se ne poklapaju sa tvojim misljenjem nisu u pravu? Eto, ja smatram da je Karleusa bolji umetnik i politicar. Kusturica u svojim filmovima samo prikazuje Rome, ispasce da su svi Srbi zapravo Romi, filmovi su mu ocajni,primitivizam, psovke, prostakluk, itd... A i on je musliman. I kosa mu je uvek masna, a verovatno se i drogira. :mrgreen:

Karleusa se u kolumnama zafrkava, to nije nista ozbiljno.. Da je htela napisala bi ozbiljne kolumne, ali to naravno narod onda ne bi citao. I kao sto je istakla vise puta, pisala je jezikom koji se govori na ulicama kako bi narodu to bilo pristupacnije. Meni su bile zanimljive, a sad cu ti citirati neke delove koji su mi se najvise dopali :mrgreen:

"Da li znate srpsku definiciju reči ATEISTA? To je osoba koja vozi bolja kola od popa."

"Još kao malu, baka me je stalno vodila u crkvu svete Petke. Jednog dana, dok je baka stavljala poslednji dinar od skromne penzije na ikonostas, ja sam slučajno oborila neke sveće. I niotkuda se stvorio pop, koji me je uhvatio za zuluf i krvnički počupao. Na zaprepašćenje moje bake, uhvatio me je za taj isti zuluf i izbacio napolje. Imala sam sedam godina. Od tada, iako pop nije Bog, nisam više ušla u crkvu. A nije ni moja baka. Ali s godinama sam naučila jednu bitnu lekciju - Bog ne živi u crkvi, već u svima nama. I svaki put kad vam neki pop zatraži 100 evrića da dođe na sahranu vašem dedi, i to sve u besnom džipu, setite se mojih reči"

"Vozim i razmišljam zašto bi Srbija čitala ono što imam da napišem? HHMMMM... da stavim na papir razloge:
- Zato što sam najlepša i najbolja pevačica
- Zato što neki tako ne misle
- Zato što mi je polni organ mozak
- Zato što drugima nije
- Zato što sam plavuša s velikim grudima
- Zato što je to odlična kamuflaža
- Zato što ću pisati najbolje kolumne
- Zato što će me neki zbog toga još više mrzeti
- Zato što ću Srbiji konačno pokazati svoje pravo lice
- Zato što će se Srbija zbog toga iznova zaljubiti u mene."

"You must love me.
Obećavam da hoćete."

Pesme i glas joj necu komentarisati, to je komercijala, radi to, zaradjuje na tome, pesme su joj onakve kakve narod trazi. Da nije tako ne bi opstala 16 godina. Nije ona primitivna sa njenim pesmama, nego narod koji trazi takve pesme. U sve jednoj diskoteci se pustaju, i onda cak i oni rokeri pocnu da pevuse i da skacu, a satro ne znaju reci... :dash:
 
Ta dva pojma se ne mogu porediti !
Upoređivati vrednost i značaj ovih ličnosti
je,u najmanju ruku neozbiljno !
Pevaljku,na "umetničkom" nivou ibarske magistrale
i svetski priznatog sineastu.......!??
Kakve tebi sve ideje ne padaju na pamet,cccccccc !?
Grip,bunilo...šta li je ??

Kusturice JESTE umetnik,
a dotičnoj bi mog'o umetnuti.....!
 
Poslednja izmena:
Ovih dana aktuelizovana je kosmarna dilema : Ko je bolji umetnik i politicar Kusturica ili Karleusa .. Zeleo bih da cujem vase misljenje o toj dilemi koja izaziva mnoga oprecna misljenja ...

Nezna se koje je gori u svome poslu.
Koštunica o politici ili Karleuša o pevanju. Jedino što je Karleuša veliki plagijator, najveći u Srbiji i što se tiče stajlinga i pesama...svega. Tu je negde sa Bregovićem, po broju ukradenih pesama.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top