- Poruka
- 5.486
...jel ti to hoces da kazes da smo zasluzili i Rambuje i bombardovanje?
Ej, bre, dementna........bombardovanje je posledica idiotske politike , koja je dovela do rambujea.........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...jel ti to hoces da kazes da smo zasluzili i Rambuje i bombardovanje?
Samo sam molio i ranije da me postedite tih retardiranih poredjenja, tipa.....kada bi ti neko dosao u stan, ili kada bi ti cika misko.........
Odgovor, je, ako te bas interesuje....ne !!
Ne bi dao ni misku , ni pisku, ni tebi, a mogao bi od tebe da otmem u real life , onako sigurno , bez ikakve sanse da mi se suprostavis.....jel sada odgovor na to glupavo poredjenje jasniji????
Ako je tebi, kapitulacija na kosovu , pobeda.......onda , putuj igumane, i tripuj da je, kako kazes :"Jednostavno, Sotona se nameračio na Srbiju i tu više druge priče nema.
Over & out......nemam ja zivce vise za takve.......![]()
Ни случајно!...jel ti to hoces da kazes da smo zasluzili i Rambuje i bombardovanje?
Ej, bre, dementna........bombardovanje je posledica idiotske politike , koja je dovela do rambujea.........![]()
...koja si ti sirovina... zabole me cija je politika dovela do bombardovanja - mozda je politika tvojih roditelja dovela do toga da postanes osoba koju ce svako normalan izbegavati i na kome ce armija psihoterapeuta zaradjivati ali to ne znaci da te zbog toga treba zatvoriti u azil i bombardovati osiromasenim uranijumom
Ни случајно!
Колико пута сам овде, а и свуда, рекла да бомбардовање не може НИЧИМ да се правда.
него, дуогогодишња претходна политика, СМ-а и његовог режима, низ лоших, злонамерних, и свакојаких других погрешних потеза је, на крају, довео до тога.
Наравно, заједно са, по наше интересе лошом, и њима супротном, политиком "спољашњих фактора", да поједноставимо, САД.
...jel` sad kazes "Ameri imali kratak fitilj"...ja imam mnogo pozitivnije misljenje o njima od tebe i zato ne mogu da ih pravdam i da na SM prebacujem krivicu za nesto za sta su samo oni krivi
Ама, криви су и "Амери" и СМ.
Они, као главни "инспиратори" свега, а он, као "њихов" човек. Издајник сопственог народа и државе.
И, све док је "мирно" радио за њих, што свесно, што многим катастрофалним потезима, из сопственог властохлепља, они су га овде и подржавали.
А, кад се , негде '98, малко "тргао", и видео да се они неће зауставити, и почео први пут и једини, можда озбиљно да брани српске интересе, и КиМ, кажем, било је прекасно. А они су онда, морали одузети силом оно што су рачунали да ће исто као и све претходно, добити релативно мирно .
Увек се "скривамо" иза тзв. "воље народа".....pa tog SM je ovaj narod birao...
Ко није био?tada jos nismo bili banana drzava
та прича, је, на жалост, она истинита.tako da je ta prica malo bez veze...
Они су осведочени "монструми", не само према нама.ako su stvarno toliki monstrumi sta mislis sta tek sad mogu da nam urade
U ovoj zemlji čuda sve može i sve ne može. Ovde političari umisle da su bogomdani onog momenta kad postanu neki premijer ili predsednik. Onda mimo zvih zakona i zdrave logike odlučuju o stvarima o kojima bi trebalo da se izjašnjavaju gradjani referendumom.
Lično mislim da nas smatraju maloumnima i da ih uopšte nije briga kakvo je naše raspoloženje kad su u pitanju tako važne stvari kao što je (ne)pristupanje vojnom savezu ili nekoj uniji država. Potpuno su sigurni da imaju takav mandat. A nemaju.
Očigledan primer je Koštunica. On definitivno ima problem u smislu shvatanja svoje uloge u ovoj državi. On očigledno smatra da je od Boga odabran da spašava Srbiju i Kosovo u Srbiji i misli, verovatno, da to niko drugi ne bi umeo niti hteo da uradi. Zato se tako grčevito i nadasve pokvareno bori da sa to malo birača koliko ima, zauzme ključne pozicije u vladi.
Malo s demokratama, malo s radikalima, malo s Veljom, kako mu kad ko ustreba.
I to je kako kaže moja Norma "politička realnost". Nije to politička realnost, to je vrhunski bezobrazluk i nepoštenje. Imati 15% podrške u biračkom telu i donositi vitalne odluke o sudbini naroda nije i ne može biti politička realnost.
Takav premijer ne može biti čovek kome je stalo do interesa države i gradjana, on brine o svojim interesima i interesima svojih tajkuna, ne znam baš da li je redosled dobar.
само је изневерио пут евроатланских интеграција рекавши да је Косово подједнако важно, ако не и више од ЕУ......ццц Како то Коштунице???
A šta ti tu nisi razumeo ?
Znači, pitao je , da li EU hoće jedinstvenu Srbiju u čijem sastavu je i njena pokrajina Kosovo ili hoće nezavisno Kosovo, a bez Srbije...i sve što bi iz toga proisteklo..?
K'o što rekoh, lepo je to formulisao Koštunica.:smile:
Da li je tebi važniji tvoj stan u kome živiš ili soliter u kome je i tvoj stan?
Da li je tebi važniji tvoj stan u kome živiš ili soliter u kome je i tvoj stan?
Ма не,него ће сви да ураде онако како мали Перица замишља политику,не гледајући сопствене интересе.
i recimo izaberu Kosovo
i priznaju ga svi naši susedi, što je mnogo važnije od EU ili SAD i mi i dalje to Kosovo ne kontrolišemo i šta? Hoćemo li praviti kineski zid oko Srbije?
![]()
Много слушаш Чеду.
Теби су главни проблем Коштуница и тајкуни, а мени они који су уништавали Србију и српски народ и који то још увек чине.
Можда нас ови из ЕУ сматрају мазохистима када нам шаљу Солану да преговара о нашој бољој будућности или су мисле да "знамо" да је то било за наше добро.
Мени се чини да је сав овај трип око ЕУ ништа више од потребе за новим "братством и јединством" или треба нам нови Тито, нови шеф пошто "нисмо у стању да се сами бринемо о себи".
Што се тиче мандата, то је програм ДСС-а, а Скупштина се слаже. Где ћеш већи мандат од Скупштине. Можда би желела референдум, али то је прилично "недемократски", јер ми изгледа да је под присилом, као што је и победа Тадића на прошлим изборима. По мени он није први демократски изабран председник, то није демократија већ демократура.
Коштуница вероватно има далеко боља решења, али се неки много плаше деведетих. Са друге стране, други се више плаше онога што је довело до 90-их.
Срби су увек лоше пролазили кад год су били у савезу са Енглезима.
Русија је једини искрени пријатељ Србије.
Не кажем да грешиш око ЕУ, само имам и ја своје мишљење у које нисам баш 100 посто сигуран.
Имам велико поверење у Коштуницу. Што се тиче његове улоге у држави, он није кршио закон, зар не.
Ovako i ja mislim. SM je mislio da će da nadigra onoga ko ga je doveo na vlast i podržavao u rušilačkoj politici prema Srbiji, mislio je da će da nadigra jačeg od sebe. Nezamislivo!Ама, криви су и "Амери" и СМ.
Они, као главни "инспиратори" свега, а он, као "њихов" човек. Издајник сопственог народа и државе.
И, све док је "мирно" радио за њих, што свесно, што многим катастрофалним потезима, из сопственог властохлепља, они су га овде и подржавали.
А, кад се , негде '98, малко "тргао", и видео да се они неће зауставити, и почео први пут и једини, можда озбиљно да брани српске интересе, и КиМ, кажем, било је прекасно. А они су онда, морали одузети силом оно што су рачунали да ће исто као и све претходно, добити релативно мирно .
A ko kaže da ćemo praviti zid oko Srbije?
Za sada, samo ti... :wink:
Неће.On će da suspenduje sporazum o pridruživanju???![]()
Рекох већ - превише драматично то доживљаваш.imamo premijera koji ucenjuje Evropsku uniju.
не знам је ли "нормално".Pa mi onda kaži da je to normalno. Normalno je isto onoliko koliko su i Miloševićevi postupci bili normalni.
И, управо у вези с том, променом "општих прилика...svu pogubnost njegove politike. I unutrašnje i spoljne.