Kostunica: EU da bira da li hoce Srbiju ili Kosovo

Ево вама...Аха...
Бајке човече,бајке.:)

ma, daaaa
nikad nije bilo "podmazivanja" jačih za neku "opštu" stvar
na žalost i tvoju i moju, ladan tuš nas sve čeka,
a svi oni koji su se busali do skoro, će da ćute kao ***** kao i kad je bilo bombardovanje, nema odluke SB, a svi pohitali da upale rasvetu na pistama, sve te iste bajne komšije

Ја мислим да би ти требао да одеш у Румунију и да тамо њима објасниш како је та њихова резолуција бесмислена и да они могу с њом да обришу дупе.:lol:

Ne moram da idem, znam da je tako
Ogroman broj parlamenta donose akte koji nisu obavezujući koji manifestuju trenutnu političku volju tog saziva...
doneli i mi jednu o deblokadi Kube...jako značajna i mnogo drže do iste...
Rumunija nije sama, ona je među 27 i mnogo joj je preče ostalih 26 nego Srbija.

neam bukvalno al ima odredjena pravila ponasanja , zakone, ima i sopstveni parlament . mislio sam da bi to bilo krsenje sopstvenih pravila i standarda, i to vi znate samo ovako volite da pisate uz vetar

Ajde , ne lupetaj sada, :D:D:D.......upleo si se u svoje neznanje ko pile u kucinu..

Ima ustav, nema ustav, nisam tako mislio, nego sam kakio......:roll:

a zašto nije realno
nisam ja napisao da će svi Rumuni da se obese ako Kosmet proglasi nezavisnost, to bi bilo nerealno, možda i ne, kako pojedini veruju odlukama rumunskog parlamenta
ako recimo EU kaže, evo vam milijarda-dve bespovratene pomoći, ne morate čak ni da šaljete ambasadora u Prištinu, može i otpravnik poslova..to je nerealna mogućnost za Rumune
kako vi ljudi živite u bajkama
:lol: :lol: :lol: За почетак научи како функционише финансирање у ЕУ.
http://ec.europa.eu/budget/index_en.htm

Ја мислим да би ти требао да одеш у Румунију и да тамо њима објасниш како је та њихова резолуција бесмислена и да они могу с њом да обришу дупе.:lol:

ma pusti ga nema pojma sa zivotom i hoce da nas ubedi da je izdaja najbolje resenje u srbiji. nikada pravi srbin nece biti izdajnik filatelisto. nikada zapamti.

ma, daaaa
nikad nije bilo "podmazivanja" jačih za neku "opštu" stvar
na žalost i tvoju i moju, ladan tuš nas sve čeka,
a svi oni koji su se busali do skoro, će da ćute kao ***** kao i kad je bilo bombardovanje, nema odluke SB, a svi pohitali da upale rasvetu na pistama, sve te iste bajne komšije
Човече,8 година је прошло.Ствари су се увелико измениле.Мапе политичких утицаја се другачије цртају.

Колико би земаља ЕУ тражило по 2 милијарде евра да признају Космет у случају да ЕУ,рецимо,каже "ево вама"?:D

Ne moram da idem, znam da je tako
Ogroman broj parlamenta donose akte koji nisu obavezujući koji manifestuju trenutnu političku volju tog saziva...
doneli i mi jednu o deblokadi Kube...jako značajna i mnogo drže do iste...
Rumunija nije sama, ona je među 27 i mnogo joj je preče ostalih 26 nego Srbija.

odvala.gif
odvala.gif
odvala.gif
odvala.gif
odvala.gif
odvala.gif
odvala.gif
odvala.gif
odvala.gif
odvala.gif

hahaha kakva odvala ljudi moji - odluke parlamenta nisu obavezujuce hahahah

odvala.gif
odvala.gif
odvala.gif
odvala.gif
odvala.gif
odvala.gif
odvala.gif
odvala.gif
odvala.gif

Човече,8 година је прошло.Ствари су се увелико измениле.Мапе политичких утицаја се другачије цртају.

Колико би земаља ЕУ тражило по 2 милијарде евра да признају Космет у случају да ЕУ,рецимо,каже "ево вама"?:D

nisam mislio bukvalno da će otići i tražiti pare
ali kad je neko mnogo jak, kao što je EU i ona kupuje na milion raznih načina političke odluke svojih članica...nisam mislio bukvalno da traže 2 milijarde

nisam mislio bukvalno da će otići i tražiti pare
ali kad je neko mnogo jak, kao što je EU i ona kupuje na milion raznih načina političke odluke svojih članica...nisam mislio bukvalno da traže 2 milijarde
Па,ето.Већину ЕУ чланица су натерали(и због тога не треба да уђемо у ЕУ).Али,нису већину нама суседних земаља,осим ако ти знаш нешто што ми не знамо.
И шта сад?:)

nisam ni je,
moj koliko i tvoj, bez ikakve razlike
ali šta će se desiti ako to urade, priznaju odgovor je NIŠTA i to veliko NIŠTA
srećni što nije prošlo u SB i put putuj

Како да не.
Већ се зна да ће ићи прекиди односа са свима који то ураде.Па,да ли је интерес наших суседа да имају нормалне односе са поробљеном руљом на Космету или са државом Србијом од које имају користи(као што је рецимо ЦЕФТА споразум)?

Како да не.
Већ се зна да ће ићи прекиди односа са свима који то ураде.Па,да ли је интерес наших суседа да имају нормалне односе са поробљеном руљом на Космету или са државом Србијом од које имају користи(као што је рецимо ЦЕФТА споразум)?

pa jeste, samo što su oni nama potrebniji više nego mi njima, da je obrnuto ne bi ni bilo pizdarija oko Kosmeta

Back