Kostunica: EU da bira da li hoce Srbiju ili Kosovo

a što voliš drugima da daješ epitete koji su odraz tvoje ličnosti?
to mi kod tebe nikad neće biti jasno:grin::grin::grin:
jel' naših 100% i 150%:oops:
ja sam rekao, ako svi naši susedi priznaju Kosmet mi ćemo šta?
ekonomske blokade tih zemalja ili Kosmeta...nije Kosmet Vatikan pa okružen samo Srbijom, naprave putnu infrastrukturu ka Crnoj gori i Makedoniji i šta onda?
Onda cemo da ih mrzimo sve i da nabudzimo bunkere duz cele Srbije ko Enver Hodza pa ce da vide oni njihovog boga

Koliko ja pratim, jedino je eksplicitno Kipar protiv nezavisnosti, nedvosmisleno i takav stav brani, od članica EU.
BIH se boji od koga da joj se to ne dogodi? Srbije? Crna Gora sve manje zavisi od Srbije i to se vidi svaki dan, sve zbog pametnih pretnji o "ekonomskoj blokadi i izolaciji" ona se okreće BIH i Hr.
a Hrvati će biti u problemu zbog njihovog kapitala u Srbiji, zašto? Da ga nećemo možda konfiskovati?
Nisu ovo više 90-te i eldorado Evrope.
Rumunija jeste rekla, ali rečeno treba i ostvariti.

lose pratis ili lose lazes. parlamenti rumunije i bugarske su se eksplicitno izjasnili protiv nezavisnosti. u BIH dodik kaze da ce uloziti veto na takvu odluku , Crna Gora je rekla da ce da ostane neutralna tako da ti pricas neistine.

Ма не,него ће сви да ураде онако како мали Перица замишља политику,не гледајући сопствене интересе.

nisi mi odgovorio, šta će biti sa Hrvatskoma, ako priznaju? Hoćemo li konfiskovati njihovu imovinu:grin::grin::grin:
Crna Gora će učiniti ono što učini Evropa
Nisi mi rekao, zašto Bosna ima strah da prizna Kosmet, kad Srpskoj to niko ne daje za pravo, što bi se ona ustručavala? Makedonija će isto priznati, bez diskusije...e vidite, Italija, Bosna, Makedonija, Nemačka su naši najveći izvozni partneri...što pre im zavesti ekonomske sankcije:roll:

Da Koštunjavi ipak nije ovo pričao napamet:

vašington tajms: sad podržavaju neodrživu državu
Politika - Pre 50 minuta

VAŠINGTON - Podrškom nezavisnosti Kosova SAD u stvari strateški podržavaju formiranje promašene i neodržive države "nalik na talibansku", ocenio je "Vašington tajms", uz opasku da je "teško videti kakve su za Ameriku prednosti nametanja rešenja koje preti da izazove nestabilnost u regionu i širi politički okršaj sa Kinom i Rusijom".

U tekstu američkog admirala u penziji Džejmsa Lajona, koji je objavio "Vašington tajms", ukazano je da SAD već imaju ozbiljne probleme sa Rusijom i Kinom oko Irana, Tajvana i Severne Koreje, te da, uz napore na Bliskom istoku, ne mogu sebi da dozvole angažovanje dodatnih vojnih snaga za novu konfrontaciju na Balkanu.

"Teško je takođe prevideti da su glavni elementi lokalne kosovske vlasti komandanti tzv. OVK, za koje se zna da imaju veze sa globalnim džihadom i organizovanim kriminalom", a da je u pokrajini novcem, pretežno Saudijske Arabije, izgrađeno više od 300 džamija u kojima se promoviše radikalno učenje vehabija, izneo je u komentaru Lajon, nekadašnji komandant američke pacifičke flote i bivši vojni predstavnik SAD pri UN.

"Niko ko je kao ja bio na Kosovu, gde je stopa nezaposlenosti 70 odsto, ne može da bude u dilemi da prisustvujemo stvaranju promašene, neodržive, otpadničke države", naveo je Lajon.

Zbog toga bi, upozorio je on, pre nego što se jednostrano priznavanje Kosova pretvori u ono što bi po ruskom šefu diplomatije Sergeju Lavrovu bilo "prelazak Rubikona" i moguća "nekontrolisana kriza", neko u sadašnjoj Bušovoj vladi trebalo da zatraži odavno potrebno preispitivanje američke politike prema Kosovu.

Pa stvarno, i kad bi ih priznali, Šiposi nikako nisu u stanju da profunkcionišu kao normalna država sve da ih bilo ko u tome pomaže:roll:!!!

rumuniji je interes neznalice, da sacuva transilvaniju . veliku pokrajinu u rumuniji naseljenu vecinski madjarskim stanovnistvom.

:D:D:D:D:D......madjari i rumuni nemaju nikakav problem sa transilvanijom, i drakulom, od kada su obe u EU........to su, za razliku od srbije, ozbiljne i pametne drzave.......

Nekako se prisecam , i kako su imali interes da za clanstvo u EU dozvole koristenje aerodroma za bombardovanje srbije........:D:D:D

Jerry.......mnogo si smesan..ko crtani film;)

pa šta onda, izjasnio se i srpski parlament, pa nikom ništa

ako nisi znao u svakoj normalnoj demokratskoj drzavi, odluke parlamenta su obavezujuce za sve ukljucujuci i vladu. to znaci da nikakva odluka suprotna vec donesenoj u parlamentu ne moze da se donese.

u parlamentu rumunije su poslanici recimo jednoglasno doneli odluku da tako nesto nece nikada priznati.

ako nisi znao u svakoj normalnoj demokratskoj drzavi, odluke parlamenta su obavezujuce za sve ukljucujuci i vladu. to znaci da nikakva odluka suprotna vec donesenoj u parlamentu ne moze da se donese.

u parlamentu rumunije su poslanici recimo jednoglasno doneli odluku da tako nesto nece nikada priznati.

Opet lazes???........yebote , pa tebe treba banovati zbog svakodnevnog i konstantnog laganja.......kako da diskutujemo, kada si patoloski lazov????:confused:

То није реално.
Тешко је озбиљно размишљати о бајковитим догађајима.

a zašto nije realno
nisam ja napisao da će svi Rumuni da se obese ako Kosmet proglasi nezavisnost, to bi bilo nerealno, možda i ne, kako pojedini veruju odlukama rumunskog parlamenta
ako recimo EU kaže, evo vam milijarda-dve bespovratene pomoći, ne morate čak ni da šaljete ambasadora u Prištinu, može i otpravnik poslova..to je nerealna mogućnost za Rumune
kako vi ljudi živite u bajkama

a zašto nije realno
nisam ja napisao da će svi Rumuni da se obese ako Kosmet proglasi nezavisnost, to bi bilo nerealno, možda i ne, kako pojedini veruju odlukama rumunskog parlamenta
ako recimo EU kaže, evo vam milijarda-dve bespovratene pomoći, ne morate čak ni da šaljete ambasadora u Prištinu, može i otpravnik poslova..to je nerealna mogućnost za Rumune
kako vi ljudi živite u bajkama

Ево вама...Аха...
Бајке човече,бајке.:)

doneli su zakon o tome da Rumunija nikad ne prizna Kosmet
ili rezoluciju, kao ona kojom mi brišemo dupe svaki dan

doneli su zakon o tome da Rumunija nikad ne prizna Kosmet
ili rezoluciju, kao ona kojom mi brišemo dupe svaki dan

Ја мислим да би ти требао да одеш у Румунију и да тамо њима објасниш како је та њихова резолуција бесмислена и да они могу с њом да обришу дупе.:lol:

Back