Kostunica: cilj zapada je nezavisnost Kosova i ukidanje Republike Srpske!

i za sve to vreme ne prestaju da balave, prete i ucenjuju 'saradnja sa hagom, saradnja sa hagom...'

Pa za to je zasluzan Koshtunica, ****' vas on!!! Zavlachi Srbiju, odlaze se put ka buducnosti Srbije i srpske omladine, zbog mlohavog jataka i ratnog zlochinca kome su ruke toliko prljave i krvave, da ih ni Drina ne moze oprati!!!!! Zbog njihovih dilova Srbija je i dalje u mraku, a chak ne stoji ni u mestu (eh da je bar tako), nego ide UNAZAD!!!
****' te i Mladic i Karadzic i Koshtunica i ostali shljam!!! To na lomachu treba!!!

Pa za to je zasluzan Koshtunica, ****' vas on!!!! Zavlachi Srbiju, odlaze se put ka buducnosti Srbije i srpske omladine, zbog mlohavog jataka i ratnog zlochinca kome su ruke toliko prljave i krvave, da ih ni Drina ne moze oprati!!! Zbog njihovih dilova Srbija je i dalje u mraku, a chak ne stoji ni u mestu (eh da je bar tako), nego ide UNAZAD!!!
****' te i Mladic i Karadzic i Koshtunica i ostali shljam!!!! To na lomachu treba!!!
Retardinjo pa ti se izgleda nisi dovoljno napusio pre neko vece, pa 'oces jos??!

Ne znam za njihove ruke, al' su tvoja usta toliko govnjiva da ih ni Atlantik ni Pacifik zajedno ne mogu oprati...a i steta bi bilo za vodu....
I sta ce ti toliko uzvicnika? Opet te hvata bes i mrznja prema celom svetu pa skicis od jada?
Toliko besa i frustracija....

A znamo i glavni razlog:
Isfrustriran sam jer NE SILAZIM SA KITE!!!!!
(i tu uzvicnici?! valjda te asociraju na nesto, hm?)

Servantes ovog puta cu te uhebati tvojim oruzjem!
Pushim kitu odbornicima srs-a BEZ nadoknade!
Ma originalno nema sta, mora da si to smisljao ovih par dana, dok si se krio u kontajneru u kome obitavas :D

I nastavi da me imitiras, krades i kopiras 'moje oruzje'...mozda kad jednom izadjes iz kanalizacije, pa evoluiras narednih 5 miliona godina, mozda, ali mozda budes negde iznad mog kolena.... A tu ti je i maksimalni nivo.

Servatnes je inace jedan od najvecih evropskih pisaca ikada...znam da maloumni idiot kao sto si ti misli da je u pitanju fudbaler, al'; za mene je to kao da napises Tolstoj ili Sekspir.

PS zaboravio si da stavis jos koji uzvicnik, pa cu morati ja da ti stavim ;)

Chekaju me radikalske kite...
Jel?

Jadni, smaras, ali smaras koliko si dosadan i GLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP...Prosto postajes previse jadan cak i za sprdanje :roll:
Zato se do daljnjeg - bucni tamo gde ti je jedino i mesto :D

Aj Jadni zalet, pa skok...
squatter.jpg

I nemoj vise da izlazis, ok?

Pazi opet izasao...
Dragi prijatelji sa foruma, oprostite
:D
Jadni ti NEMAS prijatelje. I NIKADA ih neces ni imati. Dzaba ih ovde trazis...

Evo zasto (a ovaj post nisam menjao):
Bio sam nacista u danima puberteta, kad sam bio besan na sve i mrzeo sve i svakoga

Vidis da si samo bedni, pacenicki gubitnik, koji spamuje glupostima i primitivizmima svaku temu ovde, 20h sati dnevno, sa 50 nickova, u bezuspesnom pokusaju da ublazi svoju tragicnu i nadasve bolnu egzistenciju.
Dzaba Jadni, dzaba...tebi jedino preostaje da se bucnes. Znas i gde ;)

Ajde stvarno, da ti ne ponavljam...dosadno je postalo :roll:

Pa za to je zasluzan Koshtunica, ****' vas on!!! Zavlachi Srbiju, odlaze se put ka buducnosti Srbije i srpske omladine, zbog mlohavog jataka i ratnog zlochinca kome su ruke toliko prljave i krvave, da ih ni Drina ne moze oprati!!!!! Zbog njihovih dilova Srbija je i dalje u mraku, a chak ne stoji ni u mestu (eh da je bar tako), nego ide UNAZAD!!!
****' te i Mladic i Karadzic i Koshtunica i ostali shljam!!! To na lomachu treba!!!

Хм светла будућност..... Еу, ово, оно......

Још један занесењак у низу који мисли да су му други криви што он не може да има кинту и ''пут у будућност''..... Шта и ко ли ће му после бити крив?:wink:

Pazi opet izasao...

:D
Jadni ti NEMAS prijatelje. I NIKADA ih neces ni imati. Dzaba ih ovde trazis...

Evo zasto (a ovaj post nisam menjao):

Vidis da si samo bedni, pacenicki gubitnik, koji spamuje glupostima i primitivizmima svaku temu ovde, 20h sati dnevno, sa 50 nickova, u bezuspesnom pokusaju da ublazi svoju tragicnu i nadasve bolnu egzistenciju.
Dzaba Jadni, dzaba...tebi jedino preostaje da se bucnes. Znas i gde ;)

Ajde stvarno, da ti ne ponavljam...dosadno je postalo :roll:

Ti si sine retardiran, kojih 50 nick-ova? Ja imam vishe prijatelja nego shto cesh ti ikada steci. ;) I nemoj se vishe blamirati...

Back