Salvantis
Iskusan
- Poruka
- 6.475
A kako kad nas napadaju svuda?Pa baš tim Kinezima SAD papri, čak i od Rusa više zaziru nego od Kineza...
Pa 1999 su im skandžijali ambasadu u sred Beograda:shock:
Šta je bilo, ništa...
Kina ekonomski strašno napreduje, niko to ne spori, ali je SAD najveća i najjača super sila kojoj niko ništa ne može. Ne kažem ja da se to neće izmeniti, ali verovatno ne u narednih 20 godina, a do tada treba i živeti i opstati, a ne nestati u konfrotacijama sa njima
Ovo sa Turskom je više primer kako možeš da ih hebeš u zdrav mozak i da oni ćute kao ****** i još da pitaju da li nešto mogu da urade...meni bar na to liči
Milosevic je odavno pokopan, evo prodje i ovaj oktobar (a onaj sad vec davno bese), a ta djubrad otima KIM, nasrce na Republiku Srpsku, tolerise i promovise ugnjetavanje nad Srbima u Cg...i za sve to vreme ne prestaju da balave, prete i ucenjuju 'saradnja sa hagom, saradnja sa hagom...'
Pa dokle mater im 'ebem?!
Sta da radimo i kako da opstanemo? Da prihvatimo nekakvu nedicevsku politiku, poklonimo se siledzijama, prihvatimo sve ucene i zahteve, i nadamo da ce jednom nesto da se promeni?
Ja ne mogu. I da hocu ne mogu. Priznajem da ne znam sta je resenje, al' to zaista ne mogu.