Koстреш велича Адема Јашарија

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Шалом

Ističe se
Banovan
Poruka
2.642
Бојан Костреш отворио је изложбу у Музеју савремене уметности у Новом Саду на којој се налазе слике које најгрубље вређају српски народ а нарочито Србе са Косова. Између осталог на изложби је и слика Адема Јашарија познатог крвника убице са Косова.

Овај скандал није први у низу антисрпских испада припадника ЛСВ. Лига социјалдемократа Војводине се залаже за независно Косово а неки од истакнутих функционера ЛСВ-а су се не тако давно сликали са мајицама терористичке УЧК (ово би било добро кад би неко потврдио).
Неке странке, организације и појединци у Новом Саду осудили су отварање изложбе „Одступање” која је прексиноћ отворена у Музеју савремене уметности Војводине. Излагањем слике једног од оснивача тзв. Ослободилачке војске Косова Адема Јашарија у природној величини, на изложби се на најгрубљи начин велича сепаратистички покрет у јужној српској покрајини. Отварањем поменуте изложбе председник Скупштине Војводине Бојан Костреш дао је директну подршку оним снагама које разграђују државу Србију. Костреш је приликом отварања изјавио да је изложба „Одступање” „први корак ка новом упознавању”. На жалост, Срби са Косова и Метохије до сада су добро упознали и Адема Јашарија и тзв. Ослободилачку војску Косова који су одговорни за бројна убиства и прогон нашег народа са Космета.

http://www.politika.co.yu/rubrike/Drustvo/Adem-Jashari-kao-pop-ikona-u-vojvodjanskom-muzeju.sr.html
 
To su isti oni kojima je ugovor sa Rusijom "štetan", koji bi da srpski narod prođe "denacifikaciju"...

Njih ima malo, ali su jaki u medijima
Па када држе већину медија..а медији уцењују привреднике ...политичаре и сл...то ти је читав сплет игара из корупције и мита...држава крене да решава на једној страни..кад оно дође иза леђа..демократе су усавршиле корупцију после ударања темеља за време злобе...
 
Ма савремена уметност и читава модерна..је сра*ње кроз густо грање...начин да људи без способности..како уметничких..тако ми радних..дођу до новца...осим у Архитектури....ту је остварен видан напредак у решавању неких кључних проблема становања..
 
Законом је забрањено величање злочинаца и терориста.
Ја,опет,кривим републичку власт која је ове гмазове довела у позицију да раде овако нешто.
И због поштовања сопсзвених закона и забране оваквих фашистичких манифестација је потребна промена власти.
 
Није никаква тајна да аутономаши у косовским Албанцима виде своје потенцијалне савезнике и да отворено гаје симпатије према њиховим националним циљевима и интересима.

Што не оправдава изнешене увреде према српском народу и нарочито онима који су жртве приказаног злочинца.
 
Што не оправдава изнешене увреде према српском народу и нарочито онима који су жртве приказаног злочинца.

Српски народ... Па део тог српског народа гласа за њих, а други део је са њима у коалицији. А по њима, нису у питању терористи, него борци за слободу.

Лига социјалдемократа Војводине се залаже за независно Косово а неки од истакнутих функционера ЛСВ-а су се не тако давно сликали са мајицама терористичке УЧК (ово би било добро кад би неко потврдио).

Нико ти то неће потврдити, зато што није тачно. Није реч о мајицама ОВК, већ о мајицама са грбом Албаније, које су наши људи добили при посети држави Албанији, а читава прича нема никакве везе са Косовом, већ са поклонима албанских институција гостима из Србије.
 
Ha ha, pa znaci osim sto je ratovao protiv Srbije i ubijao Srbe covek je bio i umetnik?

Bas lepo, multitasking.
Ево четири поста које сам раније поставио у оквиру једне теме,а који укратко описују "уметничко деловање" и "уметничко друштво" чији је он био предводник.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3279610&postcount=1

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3279612&postcount=2

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3279619&postcount=3

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3279620&postcount=4
 
Ko normalan u trenutcima odlucivanja oko Kosmeta moze da se slika sa majicama sa albanskim grbovima?

Ti "nasi ljudi" su ili zlonamerni ili mnogo... naivni, da ne kazem nesto gore.

Сликао се један лигаш са тим, сад да ли са намером или не - не знам. Али знам да су наши људи у Албанији генерално лепо примљени, и да Драчом или Тираном можеш слободније да се прошеташ са српским грбом или српским натписима на мајици него у неким екс-СФРЈ срединама. На пример, позориште "Тоша Јовановић" из Зрењанина је пре неколико година гостовало по Албанији са својом "Антигоном", и исто су се вратили са сувенирима, међу којима су и национални симболи Албаније. А ако се не варам, Бајага и Брега су тамо имали и музичке наступе, један од њих је и почасни грађанин Тиране.
 
aha , kao i ostatak njegove familije..zhene, decu starce..al ti to isto..shta zna malji deca shta je 200 kila...

Tuzna prica, sav sam se potresao.

Ja, vidis, moju familiju volim, i ne bih se sa njima zabarikadirao i otpocinjao carke sa policijom ni pod razno, cak da mi tako nesto i padne na pamet da radim.

Ako njemu nije bilo zao da svoju porodicu stavi u takvu situaciju, meni je jos mnogo manje zao.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top